Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Da :lol:
Ne moramo mi pricati, samo cemo pojesti i pozdraviti se :yes:
Korisnikov avatar
By mOwbid
al aj kad si vec tu, malo da tracarimo :blentavi:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nas je dve, dodji ti da jedemo ovde :D :lol:

Mouze, prica se da sam tracara a nista ne znam....pa da povratim reputaciju :kolo: :lol:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Blond Brat napisao:Nas je dve, dodji ti da jedemo ovde :D :lol:

Mouze, prica se da sam tracara a nista ne znam....pa da povratim reputaciju :kolo: :lol:
kontam da bismo ubile Torry sa pricom. :maska:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Devojka ne bi ni zavrsila has, samo bi pokupila prnje i otisla :sigh:
Korisnikov avatar
By mOwbid
vidis to je i korisno, sushi ostaje. :roll:
Korisnikov avatar
By Torry
mOwbid napisao:vidis to je i korisno, sushi ostaje. :roll:
:durenje: e preseo ti dabogda
Korisnikov avatar
By mOwbid
Torry napisao:
mOwbid napisao:vidis to je i korisno, sushi ostaje. :roll:
:durenje: e preseo ti dabogda
:lol:
Korisnikov avatar
By Torry
Restoran/fast food Go sushi u Belvilu

nije da reklamiram ali stvarno odlican sushi i super cene
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam probao, ali kontam da je suši u Beogradu otprilike kao burek u Njujorku.

Može da uporedi neko?
By Speculum Columbae
Evo, baš sam sad krenuo; suši mi je omiljena hrana.
U Beogradu je zbilja loš: masan (prirodno jer riba nije sveža), džiguljigav, smrducka i kuvari u svim restoranima u kojima sam bio nisu znali da ga spreme, da iseku, te kako da kombinuju ukuse, tj. šta u njega da stave.
Bukvalno je samo za ovu novopečenu kriminalno-turbofolk klasu skorojevića, tipa karleuša.
Nije čak ni za krmad.

Sa druge strane, riblje čorbe u ribljim restoranima sa rečnom ribom su više nego zadovoljavajuće!
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684835#p2684835]Rosmersholm napisao:[/url]Evo, baš sam sad krenuo; suši mi je omiljena hrana.
U Beogradu je zbilja loš: masan (prirodno jer riba nije sveža), džiguljigav, smrducka i kuvari u svim restoranima u kojima sam bio nisu znali da ga spreme, da iseku, te kako da kombinuju ukuse, tj. šta u njega da stave.
Bukvalno je samo za ovu novopečenu kriminalno-turbofolk klasu skorojevića, tipa karleuša.
Nije čak ni za krmad.

Sa druge strane, riblje čorbe u ribljim restoranima sa rečnom ribom su više nego zadovoljavajuće!
Kako masnoca zavisi od svezine namirnice?
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da je i meni Go Sushi bio najbolji, pa onda Ikki, pa Moon, pa W sushi i na kraju ono blesavo čudo u Delta sitiju (ako i dalje postoji), koje je bilo plastikaner najgori.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684841#p2684841]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684835#p2684835]Rosmersholm napisao:[/url]Evo, baš sam sad krenuo; suši mi je omiljena hrana.
Nije čak ni za krmad.

nemam blage, masnije je nego suši koji sam probao u drugim mestima, i gradovima pored mora.
možda ima veze sa načinom na koji ga prezerviraju.
Korisnikov avatar
By Neutron
Jedna od retkih stvari koje ne zelim da probam. Uzasavam se zive hrane generalno. Ja sve prekuvam jer se patoloski bojim da ne ostane zivo.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684985#p2684985]Rosmersholm napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684841#p2684841]Sixto napisao:[/url]
Nije čak ni za krmad.

nemam blage, masnije je nego suši koji sam probao u drugim mestima, i gradovima pored mora.
možda ima veze sa načinom na koji ga prezerviraju.
Kontam da je to pre do odabira ribe tj nabavke sirovine... valjda neka niza klasa masnija, samim tim jeftinija
Korisnikov avatar
By Torry
Najcesce idem u Moon sushi, onaj u ulici Vuka Karadzica isto nije los ali je preskupo, takodje je ok na Nbg, blizu restorana Durmitor...

Na Banovom brdu isto ima dobrih lokala. Sve u svemu drago mi je sto maltene svuda moze da se jede kvalitetan sushi.
By Speculum Columbae
bio sam ja užasno je

ima dobar suši, kako to uvek biva svugde na svetu u jednom malom i neupadljivom lokalu kod beorađanke, skoro je potpuno nevidljiv ali je za srpske standarde fenomenalan suši.
Korisnikov avatar
By 李香兰
uh ne volim nikako.

samo deep fried, masno i nezdravo iz woka.

i love chinese food
you know that it’s true
i love fried rice
i love noodles
i love chow mein
Chow Mo-Mo-Mo-Mo Mein

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!