Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By str00ja
Jao, baš me podseti tema, ima bukvalno par godina da ga nisam jeo. Pa volim ga, dopada mi se ukus, ali u suštini mi je previše suv, čak i sam, a još na 'leba - totalno dođem u deficit sa pljuvačkom i preživam zalogaj po ustima dva sata. Ne znam da li to tako svima, pa to zapravo i vole ili to samo ja tripujem. Tačno mi dođe da preko sloja njega na krišci hleba roknem slatku pavlaku. I umrem od holesterola trenutno.
A svakako i da je preskup i da goji jako jako mnogo, što bi reko Null - fuj, zasićene masti :lol:
By str00ja
A nijee, nemoj bleki... Stvarno volim ukus... Evo preći ću preko toga što goji (preko toga prelazim bez problema svaki dan xD) A jel ima mozda neka... vlažnija verzija? :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne volim.

Povremeno pokušam da ga jedem, kupim...stoji tako dok se ne pokvari i to je to.

Nadu u jednom trenutku ulila spoznaja da to ljudi jedu sa dzelou raznoraznim...medjutim...jeste da je eliminisalo onu suvocu njegovu od koje imam osecaj da cu da se zadavim, ali ukus mi je i dalje stran.

E, lepo je sa piletinom. Pilence se premaže slojem, spolja i unutra i ispeče.

:mljac:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ma kakav dželou, smutiš u nj malo ceđenog narandžinog soka, a odozgo turiš neko sveže voće (ja preferiram bananu, al' nije loše ni sa breskvicama). sve se lepo ukvasi, malo zasladi, blago ukiseli i milina bidne.

meni je to glavna pms food posle čipsa i piva. :mljac:
Korisnikov avatar
By Mars
Hm.

Američke serije kao riznice znanja...

Kad su mali deca u the Cosby Show pravili domaći dzelou (od grožđa) pa nisu zatvorili blender pa su napravili rusvaj...

Takodje i dete Rozen Bar kad izvoljeva "ALI ja hoću da je kikiriki DOLE a dzelou GORE, namaži mi opet!!" a ona ga gleda pa samo okrene sendvič :D

To domaće tvoje vidiš nisam probao...

Al probaj ti pile, super je.

:B
Korisnikov avatar
By VANGEL
Nisam probao ali verovatno je ukusan a i goji ?

Samo se vi mazite i lizite :vrcka:
Korisnikov avatar
By Mars
Ima da saznam ko je izmislio YT i...nesto vec...spomenik da mu dignem u najmanju ruku...za zivota, mog i/ili njegovog/njenog...

''

(9.50)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Mars

Kad su mali deca u the Cosby Show pravili domaći dzelou (od grožđa) pa nisu zatvorili blender pa su napravili rusvaj...
to je, morebit, jedina scena koje se sećam iz te serije. :lol:

Al probaj ti pile, super je.

:B
can't do,

Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam jedno vreme jeo onaj makedonski u zelenoj teglici jer mi jedino on nije bio preskup
ali u suštini ne znam šta sve trpaju unutra
a i sad ga više ne viđam
tako da sada kupim onaj pečeni neslani kikiriki pa grickam
ranije ga nije bilo a sada ga ima nekoliko vrsta, više ne postoji samo prženi slani kao nekad
Korisnikov avatar
By Mars
Ja taj neslani dajem vevericama da jedu.

Jedna bila nezadovoljna što joj ne dajem brzo i mnogo koliko bi htela pa skočila da pojede mene.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Jao divno :love: Eto mu nove upotrebe.

Ostaviću im na verandi, valjda će znati da se popnu. Veveričice. :veverica:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
P.S. I sad ste me navukli, idem da zaronim u teglu :(
Korisnikov avatar
By Mars
Jok i neće da umeju. Kažem ti da je na mene skočila, ugrizla me za prst i nije htela da se pusti dok je ja nisam zavitlao preko parka. Inače nikako da shvati da nisam kikiriki i da ne može da me odvuče i zakopa negde za zimu...

Kažu domaći da su takve u ovo doba godine jer lagerišu hranu, i ono malo straha ako imaju nestane...

Ovo je bilo pre bezočnog napada. Dok sam im još davao iz ruke i puštao da mi skaču po butinama i šene 20cm od nosa a ja se smejao kao dete debil

A ovo neka druga sorta koja nije tolko blesava

Korisnikov avatar
By Mars
Jel palo nekome na pamet sam da napravi to kući? Baš ražalostilo podsećanje da je skup - sećam se da je debeeeeeeeeeeeeeeelo precenjen kod nas. Kao suvo zlato u teglici da kupuješ...ko od tartufa da ga prave...

TE sam pronašao ovo pa ajde neko da proba i javi rezultate ostalima.

Ili svako uzme jedan recept i posle objavimo rezultate eksperimenata!! :klap: :D
(upozoravam alergične da prvi klip sadrži decu!!!!)

''

''

http://kidshealth.org/kid/recipes/recip ... utter.html

http://www.foodnetwork.com/recipes/alto ... index.html

http://green.yahoo.com/blog/ecomii_heal ... utter.html

http://www.metacafe.com/watch/3132521/h ... 01_juicer/
http://video.about.com/homecooking/Peanut-Butter.htm

http://homecooking.about.com/od/nutreci ... nack19.htm

http://baking.about.com/od/peanutbutter/r/homemade.htm

http://www.allthingsfrugal.com/p_butter.htm

Po njima izgleda prostije to da napraviš nego topli nes da skuvaš...
Ja bi probao da napravim al ne jedem...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ha, super. A ja ću sutra malo da im ostavim bilo šta na terasi, neko je oladio celu teglu i okrenuo nalepnicu s prednje strane da se ne vidi. Prepredeno.

Našao sam zato neki prepotopski almond butter, ali se plašim to da im ostavim da se ne otruju.
Korisnikov avatar
By Mars
Nije meni za jednu ili dve sirote veverice, nego što ćeš da navučeš sebi Gestapo na vrata ako ustanove da si ih ubio.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by str00ja

A nijee, nemoj bleki... Stvarno volim ukus... Evo preći ću preko toga što goji (preko toga prelazim bez problema svaki dan xD) A jel ima mozda neka... vlažnija verzija? :lol:
:lol: salila sam se... ti si dobar decak... meni isto krivo, sto goji :placko:
a jeste, i suv je.. ali lep lep :love:
Korisnikov avatar
By Blady

Ja taj neslani dajem vevericama da jedu.

Jedna bila nezadovoljna što joj ne dajem brzo i mnogo koliko bi htela pa skočila da pojede mene.
:lol: jao Marsic
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

Jel palo nekome na pamet sam da napravi to kući? Baš ražalostilo podsećanje da je skup - sećam se da je debeeeeeeeeeeeeeeelo precenjen kod nas. Kao suvo zlato u teglici da kupuješ...ko od tartufa da ga prave...

TE sam pronašao ovo pa ajde neko da proba i javi rezultate ostalima.
jeeeej, eto i meni razloga da uključim taj blender, chopper, or what'sitcalled drugi put u životu!

će probam čim se vratim kući, pa javim kako je ispalo.

a da je skup, je.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Inače nikako da shvati da nisam kikiriki i da ne može da me odvuče i zakopa negde za zimu...

Mozda te vide kao automat za kikiriki, pa resila veverica-vandal da ceo mehanizam ponese :)
Zavidim svima kojima se veverice muvaju po parkovima.
Ontop: ne volim puter od kikirikija. Onaj koji sam probala imao je ukus margarina (ali meni i majonez ima ukus margarina), tako da ga nikad nisam kupila, niti pokusala da nesto pravim sa njim.
Korisnikov avatar
By Blady
Jao Mars,kako su slatke veverice...a ono si verovatno ti, samo zamuljan...
Nego, jako je jednostavno napraviti puter od kikirikija, bas sam pogledala snimak.....
jbte, kakav proces, a dobijes odmah svez puter :love:
Korisnikov avatar
By antibiotic
me don't like peanut butter

nikad mi nije bilo jasno sto amerikanci lude za tim.

jako je kalorican, zasiti brzo i ne znam sa cim bi ga jeo?
sa hlebom mi je bezveze.

mozda jedino kao sastojak za neki kolac ili tortu.
Korisnikov avatar
By Blady
Vidi avatar sliku i ti si pusac :giggle:
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Obožavam! Onaj pravi, američki
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Wilhelmina

Mozda te vide kao automat za kikiriki, pa resila veverica-vandal da ceo mehanizam ponese :)
Tačno je to bilo u pitanju. Automat za kikiriki.

Ozbiljno se zakovala zubićima u kažiprst, baš sam se uplašio. Naročito kad sam video da umesto me pusti ona samo pojačava stisak.
Originally posted by Black Lady

Jao Mars,kako su slatke veverice...a ono si verovatno ti, samo zamuljan...
Zamuljan mi tata! :smeh:

Ja sam onaj čist i bistar, samo odesčen, pred napad.

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!