Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by operativni kadar
Originally posted by jukie
*btw ja se uvek kao malo plašim kod ove hrane namenjene deci da unutra nema previše kalcijuma ili nečeg takvog, pa da je to loše za nas starije...
Ako je dobro za decu što ne bilo dobro i za čike? :neznam:
Pa ima neka polumutna* priča da ako jedno vreme uzimaš previše kalcijuma onda organizam skonta da će ga uvek biti i da ti ne trebaju zalihe (koje su u kostima) i krene da odbacuje te zalihe pa se javlja krtost kostiju i tako to. Nešto u smislu one dijete sa mnogo mesa a bez skroba, kada se mast istopi jer telo pomisli da će je uvek biti u hrani
*koju ne znam kako i gde da proverim
E taj Neskvik i jeste bio to što se ustežem da uzmem sa police u samousluzi
Korisnikov avatar
By Marvin
Men' to gadno.
Jedna od retkih stvari koji baš baš ne mogu pojesti...

Corn Flakes da... ali retko. Nikada ujutru (sem u jednom vašljivom hostelu gde je 8 dana za redom bio izbor corn flakes ili leba i meda :zacepi: )
Korisnikov avatar
By Kiborg
Volim da jedem musli, ali u poslednje vreme za doručak uglavnom jedem paštetu, prženice natopljene uljem, kuvana jaja u kombinaciji sa bljutavim mlekom u prahu.

Najviše sam voleo klasičan musli, dakle obično, ana partes, kornfleks, pšenične, ječmene i ražene pahuljice uz dodatak golice, lanenog semena, suvog grožđa, mekinja. Ne mogu da se setim, uđem u prodavnicu zdrave hrane i sklepam nešto od onog što mi se sviđa. Izbegavam sušene banane, šljive i pogotovo tropsko i suptropsko sušeno voće u musliju. Potapao sam ga u toplo mleko ili hladan jogurt, kako mi je već bio ćef. Obavezno sam čekao po 20tak minuta da omekša :)
Korisnikov avatar
By starky
uglavnom sa mlekom,probah i sa jogurtom,ali mi nesto i ne ide...
Korisnikov avatar
By Delete
Najcesce pomesam sa vocnim jogurtom.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
jedem mesavinu
tipa ovsene pahuljice
razane
i psenicne
i to ostavim preko noci da odstoji
i narendam jabuku preko,.I bude vrh
Ovako ne volem:trampolina:
Korisnikov avatar
By mish_beli
sa jogurtom :) vocni musli mi je njam njam njam :)
Korisnikov avatar
By jukie
Pa jeo sam onaj kupovni voćni jogurt u kome su već dodati musli
probao sam i sam da pravim to jelo, ali se više popalim kako ću da uživam jedući ih nego što se nešto zadovoljim ili zasitim
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by jukie
ali se više popalim kako ću da uživam jedući ih nego što se nešto zadovoljim ili zasitim
e da. i ja :shrug: mene to ne moze da zasiti nikako, a kao preporucuje se za dorucak, obrok koji je bitan ...
By Kragi
Standardno sa mlekom ili jogurtnom, a inace uvek kupujem one sa vocem jer mi se najvise svidjaju :D
Korisnikov avatar
By HARP
Samo s mlekom, po mogućstvu musli sa voćem :D
Korisnikov avatar
By elektron84
Dr. Oetker Crunchy chocolate
Dovoljno je pola solje muslija i mleka taman toliko da se sve potopi (ja stavim hladno mleko da se ne istopi cokolada). Ne mora da se ostavlja da nabubri tokom noci ili slicno vec odmah imas osecaj da si umro i otisao u raj :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja ne doruckujem, tako da mi ovo eventualno dodje kao neki medjuobrok. probao sam svojevremeno dok sam se tripovao na zdraviju ishranu , ali samo sam zaradio dijareju i dva puta veci apetit. nekako mi to sve kao neki slatkis dodje, a ja posle slatkog uvek moram da jedem nesto konkretno, tako da sam batalio musli.

inace, ako hocete brz slatkis, u prokuvano mleko dodajte ovsene pahuljice, narendajte cokoladu i tjopajte...
Korisnikov avatar
By spliff
:mljac:

sa mlekom i medom
ako nema meda moze i shetjer
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by sleepingsun
jedem mesavinu
tipa ovsene pahuljice
razane
i psenicne
i to ostavim preko noci da odstoji
i narendam jabuku preko,.I bude vrh
Ovako ne volem:trampolina:
Pozdravi vitku liniju :elf:
Korisnikov avatar
By KiWi
Svakog jutra ....

Kupio sam mešavinu nekog semenja i muslija, i to trošim ... Pravim sa SoyDrinkom od Vanille

Evo kako ja to pravim:
Slika

Mnogo volim.
Korisnikov avatar
By boomich.xy
Originally posted by ns.happy
ja ne doruckujem, tako da mi ovo eventualno dodje kao neki medjuobrok. probao sam svojevremeno dok sam se tripovao na zdraviju ishranu , ali samo sam zaradio dijareju i dva puta veci apetit. nekako mi to sve kao neki slatkis dodje, a ja posle slatkog uvek moram da jedem nesto konkretno, tako da sam batalio musli.

inace, ako hocete brz slatkis, u prokuvano mleko dodajte ovsene pahuljice, narendajte cokoladu i tjopajte...
Slazem se... uvek posle muslija moram da pojedem nesto konkretnije. :D
Korisnikov avatar
By elektron84
kupila danas mesavinu: zobene pahuljice, ekstrudirana psenica, susena banana, komadici crne cokolade i suvo grozdje (to izbacim)
extra ukusno!!

njam, njam

kako vas to ljudi ne zasiti pa morate jos nesto posle toga?? :alikako:
Korisnikov avatar
By KiWi
joj meni su te dehidrirane banane tako bljak ... umalo se ispovratih kada sam probao :( ... a suvo grožđe obožavam!
Korisnikov avatar
By elektron84
nisu bljak, ali su jaaako slatke! a suvo grozdje, fuj, fuj, fuj...
stvar ukusa!

ali divna tema definitivno! evo upravo tamanim svoj musli :mljac:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
redovno krisom vadim susene vockice iz sestrinog muslija. i onda ih na suvo grickam. that way it's more fun. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by elektron84
nisu bljak, ali su jaaako slatke! a suvo grozdje, fuj, fuj, fuj...
stvar ukusa!

ali divna tema definitivno! evo upravo tamanim svoj musli :mljac:
nas dvoje bi jutrom uživali u musliju ... ja tebi istrebim sve banane i voćke iz mog, a ti meni daš suvo grožđe ... mmmmmmmm :D
Korisnikov avatar
By Rei
Mrzim shto turaju suvo grozhdje u skoro sve varijante... Najvishe volim bez ikakvog voca i bez kojekakvih aroma, sa jogurtom... Mozhe sa chokoladom :)
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by KiWi
nas dvoje bi jutrom uživali u musliju ... ja tebi istrebim sve banane i voćke iz mog, a ti meni daš suvo grožđe ... mmmmmmmm :D
[/quote]

slazem se!! cek, cek, ti pojedes moje banane i vocke a ja tebi dam suvo grozdje...sta ja dobijem? hm?
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by emo_haos_
redovno krisom vadim susene vockice iz sestrinog muslija. i onda ih na suvo grickam. that way it's more fun. :bubblegum:
znacu fuuuj! ja to ni zivo ne jedem! mozes doci da pojedes moje kajsije (kad ih bude), doduse nisu suve vec "zive" :mazi:
Korisnikov avatar
By erkondisn
obavezno svako jutro s jogurtom, lanenim sjemenkama, cesto i zobenim/ovsenim pahiljicama. ponekad stavim i komadice jabuke. i crijeva mi kazu hvala :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!