Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxMa ko ti je to rekao da su nezdrave ?
Virsle su nezdrave i ne jedem ih, a kuvana jaja ne volim, ali hvala tetka Daco, u svakom slucaju![]()
Originally posted by jukie
Za koje si se recepte odlučila? Evo ja sam kasno video ovu temu...
Nego, jako je važno da znaš koje namirnice ne voli ili je alergična.
Ja recimo ne jedem većinu vrsta sireva, presni krastavac, muškatno orašče, ruzmarin, jagnjetinu/jaretinu, začin za piletinu/roštilj koji se kupuje u kesicama/teglicama, tikvice, mešavinu čokolade i pomorandže, mešavinu čokolade i višnje/jagode itd.
Od nekih od njih mi kasnije bude fizički loše (iskaču mi bubuljice po koži i boli me glava) iako mogu da ih pojedem ako zaboravim, a od drugih mi bude muka čim ih stavim u usta.
I sad ti probaj da mi napraviš meni za ručak gledajući u kuvari odbacujući jedan po jedan recept...
Originally posted by ancheOvo je skroz super... to cesto praktikujemo,
meni da neka cica napravi nesto brzo i jednostavno idealno bi bilo da to bude tanjir sa min 4 vrste sira, selekcija finih maslina i paradajz salata sa bosiljkom. meni dosta![]()
Originally posted by KissQueenIh, pa ja sam jaja na oko jeo svaki dan dok sam bio mlađi osnovac... tj. za doručak pred školu obavezno, a ponekad bi došla i večera i ispostavilo bi se da mamina bljak-čorba i smrd-mesance izazivaju pljuc-refleks kada se "uzme jedan zalogaj pa ako ti se ne sviđa ne moraš" i onda bi bilo jaje na oko i za večeru...Originally posted by jukiejaje na oko.
I sad ti probaj da mi napraviš meni za ručak gledajući u kuvari odbacujući jedan po jedan recept...
![]()
Originally posted by ancheeh...pravila sam to bivsoj stalno...i to u 3 ujutru...obozavam to...
meni da neka cica napravi nesto brzo i jednostavno idealno bi bilo da to bude tanjir sa min 4 vrste sira, selekcija finih maslina i paradajz salata sa bosiljkom. meni dosta![]()
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxjaje na oko se pravi brzo i može da se jede za večeru ... pitanje je bilo da bude brzo, jednostavno i za večeru ... ispunjava sve uslove.
@allexa
hvala
@spliff
mislila sam na ovo:Jaja na oko?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!