Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Marvinupravo! ja kad jedem nema sanse da perem odma' sudove. volim bre da odmorim uz
Isprljaš, opereš, ponovo iskoristiš, opereš...
(a tek što volim da gnjecam hranu rukama...... ali, to je već sad druga tema
)
Originally posted by ns.happyNemoj da se smejes, to je legitiman kulinarski izraz... drknuti na sat vremena na 200 stupnjeva....Originally posted by MinaHarker
samo naslazem sastojke i drknem u rernu![]()
Originally posted by ancheOriginally posted by Marvinupravo! ja kad jedem nema sanse da perem odma' sudove. volim bre da odmorim uz
Isprljaš, opereš, ponovo iskoristiš, opereš...
(a tek što volim da gnjecam hranu rukama...... ali, to je već sad druga tema
)
i
![]()
nekad se desi i da prenotje prljavi sudovi(zato i ne ostavih ono tvoje za iskusne domacice
)
glede gnjecanja hrane... nisam bas nesto za to - uvek kad mesim neko testo razmisljam o tome kako 'sto ga duze mesis, bolje je' al' se brzo umorim i batalim. pustim da priroda (kvasac) uradi svoje![]()
a salatu uvek volim da promesam rukama: onako uvucem prste u svo to divno povrtje i preliv i lagano prevrtjem (naglasak na lagano)
ma kuvanje je majka![]()
Originally posted by DinaKako ko... nekim ljudima je to vrsta hobija,
Inace i meni nisu jasni ljudi koji vole kuvanje i ostale kucne poslove. Mislim znam tolerancija i sve toAli ja sve nekako imam utisak da to retko ko moze da voli nego da ljudi nekako ubede sebe, a i pozeljno je u drustvu narocito za zene.
Originally posted by Dinasuluda ideja!
ja sve nekako imam utisak da to retko ko moze da voli nego da ljudi nekako ubede sebe, a i pozeljno je u drustvu narocito za zene.
Originally posted by jukie
...
A domaćica/kuvarica :oklagija:još gore prolazi jer joj se oko šporeta vrzmaju i maloletna decakoju treba uklanjati što dalje od ringle i vrele vode:paki: i paziti da ne bace namirnice sa stola na patos
i da ih ne prljaju svojim malim kaljavim rukama:piski: kojima su pre toga mazili kucu:pas: i macu
![]()
Originally posted by Dinarekla si prvo "retko ko", a ne samo zene, ali svejedno - suludo je zato sto si ti o tome pocela da razmisljas po sledecoj liniji: ja mrzim da kuvam => kuvanje se ne moze voleti => ko voli da kuva, u stvari isto to mrzi kao i ja, al je na kraju ubedio sebe da to voli => ubedio je sebe zato sto ga drustvo na to pritiska. ili skraceno - "ja nesto mrzim, i onda svi koji to vole mora da imaju neki problem, pa aj da razmislim koji bi mogli biti uzroci".
Gneebo,
mozda ti je suluda ako ne poznajes ljudsku psihologiju. Pozeljno je za zene da vole kucne poslove, onda su "dobre" zene, udace se, muzevi se nece razvesti od njih itd. Lakse je sebe ubediti da to vole nego da razmisljaju da mozda ima neke nepravde sto one sve rade a muzevi nista i da budu nesrecne a da nemaju snage nista da promene.
Originally posted by Dinaistina. ja sam video da pise "ja mrzim da kuvam" i "svi mrze da kuvaju, samo neki ubede sebe da to vole", pa sam pretpostavio da je ovo drugo proisteklo iz prvog, mada mozda je i obrnuto, to ipak ne mogu znati. sve u svemu, kuvanje je kreativna stvar kao sto anche rece, a em je fino za cula, em zadovoljava osnovne fizioloske potrebe, tako da mu dodje sasvim prirodno da (mnogi) ljudi to vole da rade, a ta teorija o potiskivanju prirodne averzije prema kuvanju je malo kao jedna od onih - "ljudi koji slusaju klasicnu muziku se foliraju kako bi ispali obrazovani", "biseksualci ne postoje" i slicno.
Gneebo,
drzi se ti onoga sto ja pisem na forumu, a ne tumaci kako ja razmisljam - posto u to nemas uvida.
Originally posted by Dinai mene nervira kad cujem da nije prikladno decaku kupiti set kuhinjskih igracaka a devojcica nikako ne treba da dobije one preslatke setove sa majstorskim alatom! i onda obicno bude: ajde da ne lomimo mnogo svoje heteropatrijarhalno ustrojene mozgove nego lepo decaku kupimo igracku pusku a devojcici lutku. pritom zanemarujuci i da razmisljamo kako njih tako rodno uslovljavamo
Anche,
Nemam ja averziju prema kuvanju nego prema vaspitanju devojcica/decaka kod nas i prema hetero brakovima koji u 95% slucajeva izgledaju kao u opisu koji sam ja dala, bar oni koje ja znam. Drugarica iz Nemacke mi je pricala da je tamo podela kucnih poslova uobicajena, isto kao sto je kuvanje neuobicajeno. Tako da iz toga zakljucujem da ono sto neko drustvo sugerise ipak ima dosta uticaja na uobicajeno ponasanje i shvatanja ljudi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!