Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zoe
kupujem Carnex-ov. Ima te nesrecne slucajeve u sebi, ali ne znam koji nema........Imas li ti neki predlog, rada sam da probam........?
Pa nemam... salame su ipak bolji izbor, uvek znaš da li određena vrsta ima te parčiće ili nema... naravno uvek treba kupovati celu malu salamicu a nikako seckanu... na National Geographic su davali epizodu o nekom jakom soju salmonele u Irskoj, gde se neka baba zarazila (i umrla) tako što je kupila proverenu pregledanu šunku ili salamu ali joj je mesar isekao na onom sekaču gde je pre toga sekao zaraženu šunku ili salamu druge vrste... od tada ili cela salamica ili ništa... ne stignem nikad sve da pojedem, ali nije važno, i onako bi mi se direktno lepilo na stomak.

Btw kad sam bio mali davali su mi Carnex paštetu, ali mi se nikad nije sviđala, pa sam tada jeo samo Lovačku, ako je se sećaš, imala je žuti poklopac sa zelenim lovačkim šeširom, a bila je od govedine a ne od divljih životinja
Ma, ja i kad bih se pocela tako cesati i kad bi mi pocele iskakati bubuljice, ja se ne bih setila da to povezem sa nekim zacinom uopste
Ja sam ustanovio da mi se to dešava od hrane koja ima određeni ukus, i sada umem da prepoznam kada stavim u usta i da odbijem dalje da jedem. Na svu sreću ništa mi se ne dešava od obične vegete niti od supe iz kesice.
Korisnikov avatar
By Dzi
..hmm.. pivo(no:1), sok, kafa.. i tako to :lukavi:
By Swanheart
ummmmm
next od jabuke ili pomorandze
sprite
guarana
plave smajli cokoladice ili kinder cokolada

kafu ne pijem tako da mi je svejedno za kafu, mleko za kafu, obicno mleko, jogurt & ostale gluposti koje ne konzumiram
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by blabla-baby
:shocked:
zar ovde niko ne jede hleb? :lol:
Da. I ja gledam i čudom se čudim.

Kod mene je to tost (pa nek bude buđav koliko god, sve se to da zagrejati) pavlaka (obavetno pavlaka... bez pavlake mi nije jasno kako živeti (sa 10% masti, ofkors :peder: )) i nešto za završiti taj sendvič (salama, kulen, bilo šta).

Pošto ja kad ogladnim jako, onda iste sekunde se mora bar tri zalogaja pojesti ili nervoza probija granice besa.
Nekad mi se čini da ću ako ikada ubijem čoveka, to biti za vreme glad-krize.
Korisnikov avatar
By Sunce
@ marvin: A sta jedes pre i za vreme Jeleninih meceva?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Swanheart
guarana

kafu ne pijem tako da mi je svejedno za kafu, mleko za kafu, obicno mleko, jogurt & ostale gluposti koje ne konzumiram
Kakav si ti to student bez kafe? :misli: A, dobro, guarana je tu?
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sunce
@ marvin: A sta jedes pre i za vreme Jeleninih meceva?
ništa ništa ništa

Pošto ja kad sam nervozan i pod stresom (pravim stresom, ne pričam sad o Jeleni :giggle: ) sam u stanju da pojedem ceo frizider. I sve jestivo u kući. I onda da siđem do prodavnice i potrošim sve pare iz novčanika. I onda se ispružim i zaspem. Pa onda kad se probudim ponovo.
Užas.

edit: e, onda ja sve to sklonim od sebe unapred, kad znam da ću da se unervozim :D
Korisnikov avatar
By Sunce
:mazi: Bas primamljivo zvuci. Bas cu jednom da probam. :njami:
Korisnikov avatar
By Marvin
Šta crni ti?
Da pojedeš celu kuću i prodavnicu pride?

Ni slučajno.
Ne radi to sebi.
By Swanheart
Originally posted by Sunce
Originally posted by Swanheart
guarana

Kakav si ti to student bez kafe? :misli: A, dobro, guarana je tu?
ne pijem guaranu dok ucim

i nikad ne ucim uvece, samo u toku dana
Korisnikov avatar
By VANGEL
Nije da se hvalim ali dosad nije zahvalilo bas nista...sve to keva na vreme obezbedi...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Uh... ovo je dugacka lista:
brasno
secer
ulje
crni luk
krompir
pasulj
pirinac
sezonsko povrce za salate

puding
zacini - tipa soli, vegete, aleve paprike, origana i mirodjije
prasak za pecivo

nekoliko razlicitih vrsta mesa (pilece za supu, za pecenje, govedina na kockice ili snicle) u zamrzivacu.
mleko
jogurt
margarin
tegla dzema ili ajvara
eventualno salama ili pasteta

Ostalo ni ne sme da stoji u frizideru, jer se kvari...
Hleb ne volem ustajao, pa ako cu ga jesti, moram da odsetam do Merkatora po neki ljudski... jaja ne volim, pa ih kupujem po potrebi, za kolac ili jelo, ali da ne stoje...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Kafa,secer,mleko,jogurt,topljeni sir,hleb...

To svakodnevno trosim i ne mogu da zamislim dan bez toga...

Ok, i cigarete i vutra spadaju u tu kategoriju ali to ne racunam...njih ne drzim u kuhinji....

:zvezda: :harmonika:
By Pending-For-A-Bending
Vegeta, Cedevita, Bosiljak i Origano, Soja Sos, Smrznuta pizza, Smrznuto voce, Smrznuti Seceras, Tunjevina

Ove stvari UVEK imam u kuhinju
Korisnikov avatar
By svejedno
Hm..alkohol je, pored cigareta, nekad bio obavezan u mojoj kuci... tipa, za has cu se snaci, ali...

Blah.

..

LM, sadasnje neophodnosti:

Cigarete.

Kafa.

..

To je neophodno, toga uvek ima. Svega moze da nestane...ovo ne moze. Mogu da nemam ulje npr, uzecu ga sutra.

Cigarete moraju biti tu.

pS. Kuhinja, a? znaci - kafa.

I gledam da uvek ima maslina, sta cu, volim ih. Idu uz svasta ,)
By Kragi
Moram da imam: gazirani sok, mleko ili jogurt i hleb.
Korisnikov avatar
By Sunce
Voda, voda, voda. Pa sad, i voce i kafa, ali bez toga mogu jedan dan. Ali bez vode bih se samosprzio. Ipak sam :sunce:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Vegeta, Cedevita, Bosiljak i Origano, Soja Sos, Smrznuta pizza, Smrznuto voce, Smrznuti Seceras, Tunjevina

Ove stvari UVEK imam u kuhinju
Kuvarice Ceco! :mazi:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Smrznuti Seceras
Evo još jednog slučaja gej kanibalizma, gde su ovoga puta nevine žrtve dijabetičari...:dropdead:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by LordOfSex
Kafa. :lizalica:
Joj...ti i kafa!

on: Vazno je da uvek imam neki sok, svakako se hranim van kuce, tako da mi nista osim toga i slatkisa ne treba, a uvek imam pozamasne zalihe. :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Možda ovo i nije prava tema za mene.

Uvek mi nešto fali, pa moram da trčim da kupujem,
a svaki put nešto zaboravim, pa moram da se vraćam... :kesa:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by BellyButton
Kafe i vocnog soka...
I obavezno da ima necheg slatkog... "7 days" il' tako neshto...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!