Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
wooow...citam i ne verujem....mislila sam da je to zezanje...

..pogotovo sto je meni to ruzno jako...
Korisnikov avatar
By Mars
Oh, Tori. Hvala ti za sva ova podsećanja na drage ljude kojih vise nema.

Kako kod mene trenutno stoje stvari...ima perioda kada sam navucen na CC, i to je prilicno strasno...a sada sam navucen na guste vocne sokove. I to bas guste - sam proizvođač preporučuje maksimalno 3x dnevno po 0.5dl. Ja popijem litar za par sati otprilike.

I sa toga i sa CC se skidam limunadama i domaćim sokom od gingera, i to ide fino neko vreme, samo kad se setim (tj postanem svestan) da to treba da uradim.
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2484388#p2484388]Mars napisao:[/url]Oh, Tori. Hvala ti za sva ova podsećanja na drage ljude kojih vise nema.

Kako kod mene trenutno stoje stvari...ima perioda kada sam navucen na CC, i to je prilicno strasno...a sada sam navucen na guste vocne sokove. I to bas guste - sam proizvođač preporučuje maksimalno 3x dnevno po 0.5dl. Ja popijem litar za par sati otprilike.

I sa toga i sa CC se skidam limunadama i domaćim sokom od gingera, i to ide fino neko vreme, samo kad se setim (tj postanem svestan) da to treba da uradim.
:hvala:

zanimljivo da gazirano uopste ne pijem, takodje ni vodu (a preporucuju 2L dnevno) dok nekad mogu da pijem sok od jabuke iskljucivo ceo dan a desi se nekad da nikakvu tecnost ne unesem u toku dana

sto se cole tice, mogu da je pijem jedino kada malo izvetri tj kada se oni mehurici istope :D jednostavno mi tako vise prija
Korisnikov avatar
By nsc
rado popijem i GocuGolu, jos radije KubaLibre (beli Bacardi rum i GocaGola)
Korisnikov avatar
By mean95
Ja i ne volim gazirano, pogotovo onaj osecaj kao da me nesto grebe za grlo...mada jedna osoba koju znam i bila je navucena na to je jednostavno pocela da pije vodu, zapravo gazirqna pica te prosto teraju da ih pijes vise i vise jer si od njih sve vise i vise zedan...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
evo ja. ne moze da prodje dan da ne popijem makar jedan litar i po. pio bih i cesce da me ne mrzi da idem do prodavnice kad popijem ovo sto imam.

i nije tacno da si od gaziranih vise i vise zedan, nije to alkohol. jednostavno je ukus i osecan divan :drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
evo od jutros nisam pio kolu i sad me vata kriza. i sad cu da izadjem iz pidzame i po snegu da odem po kolu :sigh: strasno
Korisnikov avatar
By Delete
Jedini period kad sam mislila da cu se navuci na CC je kad me je drug iz americke vojske snabdevao limenkama CC iz njihovog magacina, koje dobijaju direktno iz USA. Ove domace kupim jednom mesecno i daleko sam od navlacenja na bilo kakve napitke.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Meni nije dobro od obične kole, nadujem se, bude mi muka pa onda budem gladan ko vuk, kad sam prešao na zero bilo mi je mnogo bolje i sad samo zero i pijem, ali retko, 2 litra rastegnem na par dana, pa je ne kupujem desetak dana i tako u krug...
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
ne volim je, nikad mi nije bila nesto. sve sto je gazirano izbegavam. ranije sam pio sprajt, ali sada povremeno koktu, ali bas retko.
vestacki zasladjivaci iz gaziranih pica izazivaju degenerativne promene u CNS-u, tako da mi je drago sto nisam navucen na to.
Korisnikov avatar
By zozefin st
dobro je , nisam jedina....

ja sam bila najmanje dve godine navucena na koka kolu..
bas sam bila zesci zavisnik..
dnevno sam pila 3 litre koka kole, prvo sto sam uradila ujutru je da sam pila kokakolu, zadnje pare sam dala na kokakolu kada sam bila na moru... nisam morala ni da jedem ako ima koka kole...
cak mi je i cale primetio da sam kao narkoman sto se tice kkokakole...
kada bi kupovali kolu za goste roditelji su sakrivali od mene , jer su smatrali da ostecuje jetru u toj kolicini, ali ja bih uvek nasla tu flasu kole i popila bih je skoro na eks...
posle nekog vremena sam se i ja vec zabrinula za svoje zdravlje, ali nisam mogla da zivim bez koka kole, pila sam je u sve vecim kolicinama...
na kraju mi se samo odjednom smucila kokakola {hvala Bogu}, i prestala sam da je pijem potpuno, postala mi je odvratna..
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ja sam u jednom depresivnom periodu bio navučen. Pio sam po 2l dnevno. I tako je to trajalo oko godinu, onda su krenule oscilacije, razdoblja kada sam je pio i kada nisam, da bih u poslednjih nekoliko meseci gotovo prestao odnosno stigao sam u fazu da je pijem s vremena na vremena, kad mi dođe, u proseku pola litre nedeljno, i manje.

Svima koji su navučeni savetujem da umesto nje piju zeleni čaj. Mislim da to pomaže.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne volim je. Ne svidja mi se ni boja, ni miris, ni ukus.

Znam neke koji su bili navuceni (4 l dnevno!, svakog dana), i skinuli su se tek kad su bas, bas morali, zbog zdravstvenog stanja.

Prvo prelaskom na sokove, onda prelaskom na crni caj i ogromnu kolicinu narandzi dnevno.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ne pijem kolu vec 5-6 godina.
Nisam nikada bila zavisnik od nje, ali je sada uopste ne pijem.
Skoro sam cak i sokove izbacila iz upotrebe.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jos nismo raskinuli :ozbiljan: kolicinu ne povecavam al ni ne smanjujem :shrug:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sreća pa moj organizam ne može da podnese više od dve čaše bilo čega gaziranog.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ovisi, kako kada. Ali ako i pijem pijem manje tj. kupujem manje količine. Ne trebaju mi ionako nikakve dvoliterske cole koje ishlape neki treći dan pa ionako pola toga propadne. *white people problems*
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516464#p2516464]HalfJack napisao:[/url]Ovisi, kako kada. Ali ako i pijem pijem manje tj. kupujem manje količine. Ne trebaju mi ionako nikakve dvoliterske cole koje ishlape neki treći dan pa ionako pola toga propadne. *white people problems*
E to je meni najveci problem :sigh: postao sam toliko osetljiv na kvalitet kole da mi kola koja se jednom otvori i zagreje nikako i nikada ne moze vratiti u svoje osnovno lepo stanje :sigh: dakle popiti pre nego sto se zagreje ili ne popiti uopste :kosach:
Korisnikov avatar
By Mars
Za vas su onda mala, pojedinačna pakovanja.

Što se mene trenutno tiče (opet) situacija je sledeća. Skinuo sam se, nema zavisnosti, nema kriza. U poslednjih mesec dana u dva navrata limenka CocaCole mi je ako ne spasila zivot onda ublazila muke (indian, thai, vietnamise..)

I jos jednom: ne pijte i ne jedite nista sa vestackim zaslađivačima. Manja je šteta beli šećer i te kalorije u njemu nego oni.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ja sam se oslobodila te navike tako što sam se prebacila na kiselu vodu.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Mi agri !
Ali cak i nekako da mesam, jedino pristajem na varijantu - spricer.

STOP mesanju kole i vina! :sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam mislio da je bambus samo ulazno piće u svet alkohola za mlađe tinejdzere (i to ne sve).
Korisnikov avatar
By Mars
To sam ja jednom probao, a ukus je pao u senku svinjca koji je nastao usled burne reakcije ta dva. Neka ludacka pena se stvorila da sam ja bio zabezeknut.

Prave te kombinacije inace i gotove da kupis tako da verujem da mnogi vole.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!