Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ma prosto: razmutiš i smekšaš nekoliko kašika putera od kikirijija sa malo mleka, i time premažeš pile pred klasično pečenje.

Ja sam kod Kineza jednom jeo i dopalo mi se: seckano belo meso, dinstano, sa povćem i kikirikijem. S tim što sam ja, prvo-smanjio broj kikiriki zrnaca, i drugo-nisam ih stavljao cele nego izgnječene, na sitno. I super bude ukus.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Rei
Mhm jeo sam i ja kod kineza piletinu sa svim i svachim, pa i kikirikijem. :mljac:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne mogu, ali ne mogu kad dođem do kase da ga ne uzmem.
Davim se već danima.
A ne jedem čokolade.... ne kupujem ih već godinama.
I eto ti!
Bednici Kit Katovski mi smestili...

:cupakosu:
Korisnikov avatar
By erkondisn
meni je genijalan ovaj s maslacem od kikirikija :yes:
kad odem van na pauzu, cesto se s vratim s jednim u ruci :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by erkondisn
meni je genijalan ovaj s maslacem od kikirikija :yes:
kad odem van na pauzu, cesto se s vratim s jednim u ruci :D
da nisam razdelio kontigent koji sam kupio, tebi bih ga poslao ... meni je nekako gadan, mada vidim da sam u manjini i da ga mnoga deca vole :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
meni je od svih tih "katova" bio najbolji "ovo kat" - mislim da se tako zvao, poslednji put ga videla i jela kad sam bila u osnovnoj. to je ujedno jedina stvar koju sam u životu ukrala :blush:

a kit kat moje usne dotaći neće, pa makar unutra stavili eliksir večne mladosti (il' šta god sličnog dramatičnog prizvuka). ni nes kafu više ne pijem i ne patim uopće, ima sasvim dobrih alternativa. will not give my money to evil corporations, barem ne nakon što pouzdano saznam šta rade. nestle je direktno odgovoran za bolest i smrt hiljada dece, a solidno doprinosi i nestašici pijaće vode u mnogim nerazvijenim zemljama. tako da me baš briga kakav je ukus novog kit kata.

detaljnije na tu temu: http://www.babymilkaction.org/
Originally posted by Mars
Ja sam iz filmova saznao da njima na pamet ne pada da jedu kikiriki maslac - ako nemaju jello. Nekakav. Klinci su ga u The Cosby Show jednom pravili od grozdja (u nepoklopljenom blenderu)

:lol:
toga se i ja sećam, laaaaadno! kao da ih sad gledam kako muljaju ono voće...

Originally posted by Mars
Tako da... Mozda i moze da se jede kada mu se razbije ona suvoca. Inace, od samog butera na hlebu meni je doslo da se zadavim kad sam probao da ga jedem...

najbolje varijante za "vlaženje" putera od kikirikija su (po meni) sledeće:

1. pomešati ga s malo limunovog soka, ili uz pinat batr sendvič pit' limunadu
2. staviti preko leba s kikiriki puterom kriške kivija ili banane, ili oba
3. džem je isto opcija, ali samo ako u blizini nema ničeg gorenavedenog
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!