Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by jukiePasulj i pirina? odli?no idu zajedno. Dobro sad, verovatno se može upropastiti pogrešnim za?inima pa da bude baš kao što ste opisali.Originally posted by MarsJa sam pre jedno pet minuta baš razmišljao o toj kombinaciji i ne izgleda mi nikako. Te dve stvari se nekako ose?aju razli?itim delovima nepca, mislim da jedino Popaj može tako da iskrivi usta da istovremeno uživa u oba ukusa.
Pomesani pasulj i pirinac?!?!
Originally posted by PipinBTW Nama su (dok sam studirao) u menzi nekoliko puta davali pasulj sa pe?enom piletinom tj ako ho?eš piletinu moraš da uzmeš i pasulj a ne neko popularnije jelo - na taj na?in osiguravaju da ?e potrošiti sve porcije*. Mama nije verovala i baš je bila suparnik te ideje, tipa ne smeš da mešaš pasulj i pe?enu piletinu, ali je sasvim OK.
Ima još jedna kombinacija koju sam jeo u Sremu - pasulj sa kajganom. Takoðe jako dobro. Bio sam sumnji?av u po?etku, ali ta bakuta insistirala da probam. U pitanju je tapravo isti pasulj nagusto kao sa testeninom. Samo se prespe preko kajgane.
Originally posted by coloradommm njam njam njam - nisam pravila ovog meseca a mogla sam
Obozavam pasulj kao i efekte koje izaziva!!
Secas se tramp sta sam jeo kad smo ziveli zajedno? Obaris pirinac i dodas konzervu pasulja i cilija. Lepo je, a jednostavnije ga je napraviti nego sendvic.
Originally posted by PipinTo zovu pasta-fazol ...mada, prevod i jeste testenina-pasulj
pasulj (malo gu�?a ?orba) kombinovan sa testeninom.
Radi se o onim obi?nim kerefekama od testa (�koljkice, pu�i?i i sl. �to ima u svakoj radnji) koje se preliju sa tom pasulj ?orbom. Izuzetno dobro!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!