Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Mars
Pozivam te dodjes kod mene kad ih napravi moja mama. Tad ces da se odusevis - Pinorovi su potpuno bezukusni u poredjenju sa ovim domacim.
Originally posted by MarsPriznajem nisam probao nasu varijantu. Kad se na nesto navucem kao sto je slucaj sa Tobleronama, tesko mi je da bilo sta drugo probam. A i odlicno mi "legnu" posle basketa....Originally posted by ZvezdasBGJesi li jeo nasu varijantu?Simkina.
Nemate vi pojma!
TOBLERONE su zakon!![]()
Skroz je slicna, sa jos vise meda.
I obicna, plocasta. Toblerona jeste originalnog oblika, ali ili demoliram nepce dok je zagrizem ili se umazem...
![]()
Originally posted by Dr. MKad sam ja bio klinac, dakle kraj 80-ih godina Kinder jaje je bila zesca "slatka atrakcija" jer se uz slatko dobijala igrackica koja je bila u delovima i koja se sastavljala uz pomoc prilozene seme.
Kinder jaja- slatko + igrackica...gde ces bolje od toga???
Originally posted by ZvezdasBGOriginally posted by ZeMuNnNAjde, ajde vi "seljaci" da dodzete u Beograd!
Sad cu da ga kupim kad odem u Beograd...... Bas da ga probam kad ga svi hvale![]()
![]()
Ne odvajaj mi Zemun od Beograda!!!![]()
![]()
![]()
Originally posted by ZvezdasBGGledam ja, jebote pa ja mislio to se sastavlja, da ima neku draz kao sto je bilo u moje vreme, a ne ovako na gotovo..Bas tako. Ja se secam nekih igrackica iz tog doba koje su bile REMEK DELA tehnike i mastovitosti! Pravo cudo sta svemoze da stane u onih par kubnih cm, i sta moze da se apravi. I da to posle "radi" nesto...
Bezveze...
Rekoh ajd mozda su se vremena promenila pa xe mom burazeru biti simpatican taj pingvin, kad jok! Bacio ga on vec iza prvog coska....![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!