- 14 Nov 2013, 14:03
Takodje sam skoro potpuno izbacila jogurt, iako sam ga ranije pila svaki dan. Jednostavno, kod nas nema da se kupi high fat varijanta, a low fat imaju suvise dodatog secera, ne isplati mi se. Trudim se da pojedem maksimalno do 75g ugljenih hidrata dnevno, cilj mi je da snizim na oko 50g, ali posto sam dodala jos tri sata plesa nedeljno, svaki dan mi se jede nesto slatko, pretpostavljam da bih dopunila glikogen.
Sve u svemu, krenula sam u ovo sa namerom da se ne vracam na staro, i zadovoljna sam. Jedino sto oduzima dosta vremena, ma koliko jednostavno da kuvas. Ako ne kuvam - ne jedem, nema vise opcije sendvica, na zalost
Probaj karfiol picu dok mu ne prodje sezona, posle ti se nece isplatiti, jer ti treba velika glavica za jednu malu koru. I sa drndacem je kul, izdrndaj boga u njemu
Sve u svemu, krenula sam u ovo sa namerom da se ne vracam na staro, i zadovoljna sam. Jedino sto oduzima dosta vremena, ma koliko jednostavno da kuvas. Ako ne kuvam - ne jedem, nema vise opcije sendvica, na zalost
Probaj karfiol picu dok mu ne prodje sezona, posle ti se nece isplatiti, jer ti treba velika glavica za jednu malu koru. I sa drndacem je kul, izdrndaj boga u njemu