Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
trenutno se drogiram sa sumskim vocem :love:
Korisnikov avatar
By Blady
Pijem sve cajeve, kojih se dohvatim.
Nana u poslednje vreme
Korisnikov avatar
By Pauceti
najace me definitivno radi zalfija
mada najvise volim zeleni bancha
pijem ga svaki dan
jedan posle rucka
drugi posle vecere
trenutno mi je to omiljena namirnica
mirise drveno i odlicno deluje

mislim da sam pisao na ovoj temi
drugi omiljeni mi je hojicha pa kukicha
slicni su ali je hojicha za nijansu jaca

imao sam priliku da probam nilgiri crni
nisam bio odusevljen ali ok
beli sa jasminom i suvim grozdjem divno mirise
ukus manje vise

inace u stalnoj postavci pijem
nanu
lipu
slatki koren (sladic)
dobar ali ne prija svakome
kamilicu
i classic crni
ponekad hibiskus
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ :wow: ti mora da kupuješ te čajeve u nekoj "specijalizovanoj" radnjici. moja sestra dok je živela u inostranstvu je obožavala da pije sve te inače nama nepoznate vrste čajeva. kad sam otišla kod nje u posetu, odvela me je u prodavnicu gde ih je kupovala. predivna scena: u krivudavoj uličici sa kaldrmom veliki izlog. prodavačica je pozdravlja kao starog prijatelja, malo ćaskaju preko drvenog pulta. predstavlja me, i okrećemo se ka zidu sa policama od poda do plafona. sestra bira čaj, prodavačica joj otvara cilindrične kutije ne bismo li videle izgled bilja i osetile mirise. onda joj sve to lepo zapakuje, pozdrave se, pa do sledećeg puta.

ont: ja i nisam neki ljubitelj čaja, ali sada ga pijem. najviše volim čaj od nane. i to po mogućstvu ne neki kupovni već domaći.

drugi omiljeni mi je:
mulled wine sweet tea -> hibiscus flower, apple, chokeberry, cinnamon, clove, liquorice root, ginger, orange peel, red wine extract
i mulled wine dry tea (sad tek vidim upozorenje na kutijici: Sadrži sladić - not to be consumed in excessive amount by hypertensive people) :D

interesantan mi jedan što sam dobila od koleginice:
sušeni komadići jabuke, cvetovi hibiskusa, sušene bobice grožđa,šipak, komadići kandiranog ananasa, komadići kandirane papaje, aroma, cvetovi nevena

magic moments:mešavina -> apple, hibiscus, rosehip, orange peel, cinnamon, rum-grape flavour, orange flavour
By Aven
Pijem gotovo sve vrste čajeva u listićima što se mogu naći u Kući Zelenog Čaja (ZG): zeleni, crni, bijeli, žuti, rooibos, oolong, biljne, ayurvedske. Svojevremeno me uhvatila manija čajeva pa sam proučavala sve o svakoj vrsti. :D

Ovih tjedana pijem zelene čajeve trešnja-ribizl i đumbir-limun, a od bijelih White Pearl of Fujian i Fig Tree.

Najdraži mi je bijeli čaj Silver Needle. :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523120#p2523120]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2522824#p2522824]Emakov napisao:[/url]najace me definitivno radi zalfija
pijem ga svaki dan
jedan posle rucka
drugi posle vecere
Pazi samo da ne prodjes kao ona sto su joj sve zube povadili :/
oh my, zbog cega? Zalfije?
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524288#p2524288]Emakov napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523120#p2523120]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2522824#p2522824]Emakov napisao:[/url]najace me definitivno radi zalfija
pijem ga svaki dan
jedan posle rucka
drugi posle vecere
Pazi samo da ne prodjes kao ona sto su joj sve zube povadili :/
oh my, zbog cega? Zalfije?
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti ... /komentari" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
100 kesica čaja dnevno.

Bravo, sestro.
Korisnikov avatar
By Mars
Guglah malo, zanimala me koja je količina tečnosti bila u pitanju, to nije preneo Blic.

O samo jednom bokalu se radi, ekstra jakog čaja od tih 100 kesica.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa, raspala se od cajeva bokte :lol:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Pa sto je pila 100 kesica omg. Pritom jel pise kojeg caja tacno? 17 god?
Korisnikov avatar
By intruder
Vise ne pijem ove kupovne.
Samo pravim svoj od svezeg djumbira i limuna (s malo bibera, cimeta i meda).
Korisnikov avatar
By Tungi
Navuk'o sam se na jabuku i cimet.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ljubavnici su mi jutros spravili neki caj koji te kao opusta za analni seks. Tastes like shit. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pijem svakodnevno. Nebitan mi je ukus, sa medom je svaki lep... a izbegavam aromatizovane jer je sastav takvih čajeva obično beskoristan. U svakom slučaju mi je podnošljivije nego da pijem veće količine vode, ne mogu to da progutam. Poslednji koji me je oduševio je od aronije, mnogo je ukusan.

Inače, ako niste znali, postoji institut za bilje ispod Kalemegdana, gde možete kupiti relativno povoljne (oko 200 din) prirodne čajeve od svega i svačega. U preprodaji su znatno skuplji, u običnim apotekama.
Korisnikov avatar
By deran
nekakvu kombinaciju jagode i čokolade-miriše bajno,a ukus je vrlo dobar... :snob:
Korisnikov avatar
By gossip
vec nekoliko dana se drogiram zelenim cajem :love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Zeleni, crni, milford sa jagodim i jogurtom i imam i sa jabukom i cimetom
One prave čajeve, od nane, kamilice, majčine dušice i tako to baš i ne volim da pijem
Korisnikov avatar
By Dzi
upravo pijem koprivu :bljak:
a omiljeni vocni mi je africki grm :veverica:
By Speculum Columbae
Omiljeni čajevi su mi crni sa laticama ruže, zeleni sa jasminom, od jorgovana, od lavande, od ljubičica, lotosa...volim skupocene i retke, volim jednostavne i domaće, od svih mogućih biljaka i cvetova. Ne volim voćne jedino, a ruku na srce - to i nisu čajevi.
zbilja uživam čajeve i nije mi dosadno da ih istražujem, ni da dam novac na skupe, jer sam čajoholičar.

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Divno. I ja sam čajoholik.

Evo se spremam da popijem jedan matcha green tea latte.

Slika
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!