Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Majka resila da za vreme vikenda nadoknadim sve ono sto sam u Beogradu jela k'o pticica.

Znaci - na meniju su kiflice, razlicitih punjenja. [sir, virsle, dzem] :mljac:
By OpetMacak86
Sendvic sa nutelom...a ona rodjakina lazanja nek je sto dalje od mene xD
Korisnikov avatar
By Mars
orahe, pekane, žute šećere
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Мини бананице, итегрални кекс, штапићи с кикирикијем. А тако сам фино распоредио оброке данас, све здраво, двије воћне ужине, ово, оно, а онда уђох у Слатку кућу СЛ, да другарици и другу правим друштво, и ту посустанем, покупујем свашта нешто и сад се не могу зауставити. Ех, ти слаткиши...
Korisnikov avatar
By Hys.
Upravo sam pojela 4 pune velike kasike ljutenice plus cen svezeg belog luka, sve to bez hleba jer ugljeni hidrati. i jer sam najboss koji moze da jede ljuto ko djavo.

scout pravi ljutenicu a ja je jedem
a na stolu njena kinder cokolada koju ne smem

:butchfemme:
Korisnikov avatar
By elizevin
daaaa...obozavam kesten :love:

imam inace recept za lchf bajadere od kestena, moram samo kesten da nabavim :D
Korisnikov avatar
By Mars
I ja. Al gotovog pirea nema, a praviti ga.... nema sanse sa ovim manjkom vremena :(

Imam dobra recept za sinač dip sa kestenom iz konzerve, ako nekom treba.

Daj taj tvoj za bajadere.
Korisnikov avatar
By elizevin
Ima cini mi se gotov da se kupi u Tempu, u zamrznutoj kocki, verovatno i drugde, ali je nazalost vec zasladjen, pa mi je neupotrebljiv.

Daj taj recept :D

Evo ovog za bajadere, jos ga nisam isprobala, ali izgleda bozanstveno: http://www.vitkigurman.com/kesten-bajadera/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
Vaistinu božanstveno.

Al onaj deo o lakom spremanju kestena...i polumrzo ga kuvao, i sa uljem, i prvo zapeko pa kuvao....patnja dok ga očistiš ne gine.

A ovo slano...

1 cup mayonnaise
1 (16 ounce) container sour cream
1 (1.8 ounce) package dry leek soup mix

1 (4 ounce) can water chestnuts, drained and chopped
1/2 (10 ounce) package frozen chopped spinach, thawed and drained
1 (1 pound) loaf round sourdough bread

Sve se pomeša i dobro ohladi. Serviranje ovako kao ja po propozicijama ILI u običnoj činiji.

Ono oko supe: bilo koja supa iz kesice bez testenine, najbolje krem od povrća (probao sa krem pečurkama koje volim, ali se nešto nije lepo uklopilo).

Slika
Korisnikov avatar
By elizevin
ovo zvuci fantasticno :o

a gde uzimas konzervirani kesten?
Korisnikov avatar
By Night
Jednom sma probao taj u zamzrnutoj kocki. Bio je odvratan i prenatrpan ekstratom od ruma. Uzeti u obzir da pre toga nisam probao nikakav kesten pire.
Korisnikov avatar
By elizevin
Ja sam odrasla na pravom kesten pireu sa slagom iz Pelivana, to mi je oduvek bio omiljeni dezert :) tako da je dobro sto se nisam zajebala i kupila, bas bi bilo razocarenje. Cekam ja pravi kesten, pa cu sama da ga pravim ^^
Korisnikov avatar
By elizevin
imacu u vidu :hug:
izgleda da Aven i ja pravimo forumaski delikatesni ponedeljak (ili koji drugi dan ofc) :D
Korisnikov avatar
By Night
Gde kupujete kesten? Ja obozavam peceni, a voleo bih i pravi pire da probam :)
Korisnikov avatar
By elizevin
u sezoni ga ima na pijaci i u radnji, nisam ga vidjala van sezone
specijalno zadovoljstvo je jesti pecen iz fiseka na snegu u Knez Mihajlovoj :love:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nije pametno držati čokoladu na dohvat ruke pored sebe :nope:
Korisnikov avatar
By Mars
Ko ne voli rum, može problem da bude. Ja volim.

Mađari imaju dobar, skroz neutralan, pa ga onda sam premesiš i dodaš rum i/ili vanilu po želji.

Tip: pečen na ulici nema alternativu, za prvu pomoć kući može jako brzo iz mikrotalasne, u svakom slučaju mnogo komfornije nego zezati se sa rernom. Samo obaveezno zaseći (još obaveznije nego druge metode kad su u pitanju) a ja stavim na dno posude i malo vode,sprečava presušivanje kestena.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2730402#p2730402]elizevin napisao:[/url]ovo zvuci fantasticno :o

a gde uzimas konzervirani kesten?
Ima u Austriji, ima u Grckoj, pa kad ide neko donese.

U sustini-ukus kestena tu ne postoji, samo mu daje na krckavoj masi. Mislim, nije samo, ali otvara prostor za zamene: mladi luk sitno seckan (komplet sa percima), kao sto i kaze jedan drugi recept... ili kiseli krastavcici, dobro oceđeni, onako kao sto se pripreme za caciki... probao, isto je odlicna kombinacija sa ovim spanacem, pavlakom i majonezom. Samo se stave manje nego kestenje.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 87
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!