Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2691216#p2691216]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2691201#p2691201]emo_haos_ napisao:[/url]probala sam bojažljivo, i ne znam da li tripujem ali kao da je 9/10 hrskav u odnosu na inače. šta da radim, da ga bacim?
Kad ne čitaš post do kraja...

Ne znam za kokos, YT je majka za te stvari-i kako birati svo to voće, i kako čistiti i kako jesti na kraju.
Ja sam jednom samo kupio kokos i bio je ukusa sapuna sa aromom kokosa. Vodicu sam liznuo tek da vidim da li je ista ona koju mozes posebno da kupis (ko voli). Tako da je to meni bilo prilicno neupotrebljivo voće.

A u bauntiju i domaćim kiflicama sa kokosom bih se udavio.

EDIT: ali, onako krajnje lično, bacanje u đubre kod mene nikad nije opcija :D
pa i kod mene je to poslednja opcija, zato bih ga spasla ako se spasti može. ionako ga retko jedem samog, uglavnom sa bananama... mada mi se ne rizikuje baš :/ btw, ta vodica je super ukusa (kada nije pokvarena) i žalim što nemam priliku da probam tu vodicu iz nesazrelog kokosa. kažu da je to vrhunski ukus, i pritom super bogato u nutritivnom smislu. (to sada ja tebe pokušavam da nagovorim da probaš taj sokić iz svežeg kokosa jerbo imam osećaj da si ti u mogućnosti za razliku od mene)

:D
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je to bilo kao da pijem fiziološki rastvor.

Moguće da je drugačije kad se ubere zrelo (ili u tom slučaju nedozrelo) na licu mesta, kao što sve ima neverovatno bolji ukus u odnosu na rana branja i sazrevanja na dugom putu do nas (kažu ljudi da od mangoa ubranog sa drveta upadneš u šećerni šok od lepote).
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo da nije kiselo, jer mi se skupljaju usta od odveć kiselog. :zoran52:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
a ja sam kontala da si ti baš na takvoj nekakvoj lokaciji gde se sve to bere :awesome:
Korisnikov avatar
By Mars
ma jok. samo javorov sirup mogu da berem, a i to ako se vozim 3,000km do njega

ali iz japana i JI azije svasta brzo stiže relativno brzo tako da je dostupno

jesi jela durian? ja skupljam hrabrost i čekam pravo raspoloženje za njega

:D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nisam, ali sam gledala yt video snimke kako se seče, as if imam priliku da probam (jer nemam je). then again not so sure da li bi uopšte iskoristila tu priliku :D recimo onaj tvoj dragon's eye daleko primamljivije izgleda (izgledao, tnx for bursting my bubble :D).
Korisnikov avatar
By Mars
jao ja jedva čekam da osetim tu kompleksnost ukusa o kojoj svi pričaju

carsko voće, durian ima oči (jer nikog nije ubio)... vojska koja čuva plantaže duriana-ma romaneskno skroz

kod mene ima cela ta bomba od 5 kila da se kupi ILI očišćeni komadići u stiroporu (ja ću prvu varijantu, naravno)

jednom ovde žena pretila razvodom ako joj još jednom unese u kuću

Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
:lol:

a na konto prve varijante: pretpostavljam da poseduješ mačetu :ninja:
Korisnikov avatar
By Mars
tek treba detaljno da prostudiram sta mi treba od aparature-duzina i ostrina seciva, da li moze sa necim sto vec imam u kuci ili mora posebna nabavka

:)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
očekujemo (mi forumski živalj) ako ne video snimak onda bar fotku :foto:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jel ima gde da se kupi lici u srbiji? ja samo sok pio i predobar
Korisnikov avatar
By Mars
jel ima negde da se kupi žele sa njim i od njega?
pa ako nema voćke, onda bar to tako konzervirano.

Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
meni po ukusu nisu ništa naročito. ali izgled, tekstura, kao iz sf filma :awesome: inače, according to me, takođe su mi beskrajno zanimljive koštice avokada i manga, zbog svog "futurističkog" izgleda :awesome:
Korisnikov avatar
By Mars
Košticu avokada volim jer se savršeno lako i pravilno odvoji od ploda. A manga me nervira kada ga jedem kao jabuku jer je oko nje plod em najkiseliji, em najkončastiji, pa je bolje da se seče.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
košticu od manga valja oglodati, nožem slabo ide :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
pa znam, ali ako ideš redom, onda najslađi deo pojedeš prvi, pa se na kraju zakucaš tim kiselim oko koštice

najbolje da se nožem iseku masivniji komadi, oglođe koštica, pa se vrati na njih.
Korisnikov avatar
By Mars
da, veliki put sam prešao od krišom zabadanja nokta po prodavnicama u nešto nepoznato da prokljuvim ŠTA JE, do danas i ovih ekspertskih saveta

:lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Volim apsolutno svo voce. Mada, nesto bas ne ceznem za grejpom, iako ga mogu jesti
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!