Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2739160#p2739160]HalfJack napisao:[/url]Ova nova Dorina Napolitanke je čisto zlo :drama: Drugi dan sam opet je kupio pa čak veće pakiranje. Pobogu.
Vidiš! :lol:

Jučer sam ti htjela slikati policu s Dorina čokoladama u Kauflandu > na mjestu Dorina Napolitanke – rupa, nema niti jedne. :lol: Nagurali su tamo neke čokolade koje se baš i ne prodaju. :'D

Jedino što je treba pojesti kroz dva dana. Poslije se te napolitanke stvrdnu pa nije toliko ukusna ni topljiva.

A propos Mullera, veliko DN pakiranje je na akciji. :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
Pojeo sam tri reda čokolade one većeg pakiranja (ima spasa?) ako i ostane, uvalit ću bratu jer on ako treba pojeo bi vlastitu nogu. :gurman:

Dodatno ne sjećam se kada sam zadnji put toliko navalio na veće pakiranje :unsure:

Ove druge nisam jeo baš, domaćica jel. Na tu i nisam obraćao neku pažnju. Oh well.
Korisnikov avatar
By HalfJack
:sweet:

Jel ti to pali (ne gledanje u te odjeljke)? Jer meni ne pali. Doduše nije da se previše trudim pa ono.

Snaga volje. I don't have it :')
Korisnikov avatar
By Hys.
pali.

hm

zapravo kad ne gledam tad sam vec u majndsetu nes jest i nema zajebancije

sad sam opet pocela da ne gledam :( A i realno mi nemamo lidl ni aldi, niti bas neke akcije na te kao fensije cokolade pa me i to odbije.

Ali mi je elizevin pricala o nekim cokoladama koje prodaju na sajmu, i nekako si mogu opravdati jer imaju puno kakaa a i ono, treat i tako to. Zapravo, evo, opravdavam si zasto da specijalno tamo odem da si kupim tu jednu cokoladu pa da crknem.

Hm, come to think of it, ona je sve kriva i sva je odgovornost na njoj.

:sudija: :kesa:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Hm, a ne znam prebacio sam se na neke kvalitetnije čokolade pa to mi je kao neko opravdanje. :lol: Cijene su ok, te su zapravo pale ali ovisi kako gdje, barem kod nas Muller zna imati niže cijene određenih proizvoda.

Pa barem jedem nešto s većom količinom kakaovca, a s manjom količinom šećera. Kompletno izbaciti iz prehrane -> mission impossible. Eventualno da si redovito opalim šamarčinu kada god mi misao čokolade struji glavom. Što bi onda bilo redovito šamaranje.
Korisnikov avatar
By Hys.
cek, muller je lanac prodavnica? :ignoramus: ne, nemamo.

ja mogu, komplet sve slatko da izbacim /ako u to ne racunas dajet soda/ vise volim slano, ali nekad mi je bas tesko, posebno kad moram da se vratim restriktivnijoj ishrani, onda prvo vreme bas imam zudnju veliku.

juce lezim sa devojkom i dok ona pokusava da spava ja naglas recitujem sta bih sve slatko jela "baklave...cokolade...urmasice...palacinke..." posle 5 minuta me zamolila ako mogu u sebi da chantujem :sigh:
By Aven
^
Zašto se tako mučiš s tim dijetama? :/
Jedan je život i tako to, a ničega se ne treba odreći uz pravilno doziranje.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2739384#p2739384]HalfJack napisao:[/url]Eventualno da si redovito opalim šamarčinu kada god mi misao čokolade struji glavom. Što bi onda bilo redovito šamaranje.
:lol: , budalo. <3

* * *

Guštam u zadnjem redu Dorine. Vrijeme je za novu čoko-eru.
Korisnikov avatar
By Hys.
Povremeno moram, takav mi je metabolizam (imala sam hormonski poremecaj par puta ...) i jako se lako gojim ako jedem odredjene stvari. Vecinu vremena jedem (skoro) sve, uz to da u principu se trudim da mi nacin ishrane bude pretezno low carb.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ ja lepo kazem da me navodi na greh :placko:
Korisnikov avatar
By elizevin
sto je najsmesnije, ja sam totalno low carb i to kompletno vec tri godine ^^
ali za kvalitetnu, crnu cokoladu vredi malo zgresiti ;)
Korisnikov avatar
By gossip
Like chocolate come here
Zoom in, catch the smile
There's no doubt it's from you
And I'm addicted to it now

"malo" sam off-ovao :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ta pjesma mi je zapravo prvo pala na pamet na ovoj temi :'D
---
Müller je zlo. Ovo, samo crno ne bijelo:

Slika

I should be killed. ✔︎
By Aven
✔︎

Fine su mi tak'e alkoholizirane. <3

Usput, Milka Oreo mi stoji u fridžu već dva mjeseca. :/
Korisnikov avatar
By HalfJack
Oreo kekse sam jednom jeo i to mi nije išlo :neznam: A čokolada s Oreom nisam niti kupovao. Ne ide.
By Aven
Bila sam u Mülleru i MORALA sam kupiti ovu gore bijelu napast. Damn U. :ozbiljan:
By Aven
Sad će nakon Božića u Mülleru cijeli božićni asortiman biti snižen za 50%.
Lindt punjene kuglice za bagatelu. Uvijek nakrcam toga za sebe i kumče. :D

Kakva je ta crna bombonjera (od 1 do 85 :'D)? To je s borovnicom?
Korisnikov avatar
By HalfJack
Mnogo dobra, kupio par puta. Pa jeo izbirljivo više dana, nisam proždrljiv bio. Bila bi ponosna.

I da s borovnicom, 3/4 mi se dopada? Inače nisam sklon kupovanja takvog nečega, ali dobro dođe za promjenu. Taj waldefrucht mi je jedan od najdražih (čitam sa pozadine). Meni fina kolekcija, ima i tamnijih kombinacija sa rumom. A inače nije neka prenapadna količina s alkoholom, barem meni.

Ajde 70ish points goes to Gryffindor. :cheer:

Ono kada ti tata za Božić kupi Lindt strawberry intense. :love:

Moj raj >

Slika
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2739798#p2739798]HalfJack napisao:[/url]Pa jeo izbirljivo više dana, nisam proždrljiv bio. Bila bi ponosna.
Bravo! :fancyklap:

Ja sam slistila 7 komada. :maska:
Al' 'ajde, za ručak sam jela rižu i brokulu + salatu, pa nije da sam se od toga nešto najela.

Moja mama je bila u Lindt tvornici i trgovini u Švicarskoj i donijela nam svašta nešto.
Njoj to i nije bio neki doživljaj. Čudna žena. Slika

/Jesi okitio jelku? Slika
Vjerujem da bi u tvojoj varijanti bila idealna sa Lindt čoko kuglicama. :giggle:

Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
:lol:

Okitio jesam te Božić slavim čisto zato jer slavim rođenje moga boga, tvornice Lindta. Indeed, vrlo sam jeftina kurva. Daj mi hranu i tvoj sam. Te fora su mi ti family gatherings, kada starija ekipa ispred bora moli, a mlađa se smijulji iza i brat mi šapće da svo to moljenje ga podsjeća na moljenju kolektiva... "We are Borg" :radosnice:

A ovo sa Lindt čokoladicama i kićenja bora, don't give me any ideas :lol:
Korisnikov avatar
By elizevin
^
what she said :(

ali imam ja moju teglu tahinija da me voli, ne treba meni vasa cokolada :D
By Aven
Što je to? Zvuči egzotično. :D

I nemojte biti ljubomorne; mi smo za kaznu debeli. :shunkica: :shunkica:
Korisnikov avatar
By elizevin
tahini ili taan, to je puter od susama
obicno se stavlja u humus, ali je i (meni) najbolja stvar u ceten alvi
u stvari sam pre par godina skontala da je razlog zasto volim otuzno slatku alvu bas ukus tahinija ^^
the rest is history :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
Aven napisao:Pojela u dva dana cijeli Ferrero Rocher koji je bio...
Nadmašila si me :'(

Probao sam neki kolač s čokoladom kod sestrične. Ono kada ju je vlastita kći nadmašila u kuhanju a tek ima 15 godina <3

Dva manja komada doduše sam jeo. Stavila mala i cimet i papar. :iskolacen: Čudne kombinacije.
By Aven
Lijepo, kreativna mala. :D

Otac je sinoć slavio imendan pa je bilo prekonekoliko vrsta kolača + gibanica orahnjača.

Najviše mi lately paše bijela pita i mađarica:

Slika

Slika

Jesam li rekla da sam uz onaj Rocher jela i kolače? Nisam? Eto. :ozbiljan:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!