Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
^
Da, kaže da su nam se i zimske kape nekako otromboljile u smislu da su nam se i glave uvećale. :astral2: Slušamo je. I klimamo glavom dok jedemo i to je to.
Korisnikov avatar
By Blady
Integralne spagete sa tunjevinom, pavlakom i sirom.
plus cvekla
Korisnikov avatar
By Mars
Danas sam pravila kupus salatu, ranch preliv.
Danas sam pravila hobotnicu i šampanjac sa jagodama otvorila da se nagradim za period koji je iza mene, ali ništa nisam stigla da degustiram, jer sam zaspao na licu mesta i konačno se odmorio.
Korisnikov avatar
By Mars
Mora da ste baš bila depresivna posle svega :(

Ne znam, mene 21 dan bez sna i boca anestezije ne bi sprečili da to pojedem pre nego zaspim...

OT: creme brulee sam danas pravila.

Slika

Nije kao u Parizu. Jednostavno nije.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa samo bih tako objasnio taj pad volje, ne umorom.
Dragi Marsu, nije sve u hrani; mnogo su mi teže pale nepročitane knjige koje sam kupio pre dve nedelje, a koje su stajale na stolu, jer nije bilo vremena za njih, nego bilo koje lepo napravljeno jelo.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa kažem ja da postoji nešto sa strane što te je baderovalo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kakvog je taj losos okusa ? Mora li se ekstremno začiniti, ne bi li bio, kako-tako, fin u konačnoj verziji, ili je fin sam od sebe ?
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694214#p2694214]*deni* napisao:[/url]Kakvog je taj losos okusa ? Mora li se ekstremno začiniti, ne bi li bio, kako-tako, fin u konačnoj verziji, ili je fin sam od sebe ?
Nikako ekstremno, losos je delikatna riba (oni bolji), ALI traži minimum dobru usoljenost i neku blagu kiselinu.

Ja prošle nedelje pravio sa soja-sosom koji je na kraju slatkast-to je druga varijanta.

Što kvalitet lososa opada (king, red, silver, pink, dog), to naravno treba stavljati i raznovrsnije začine jer je razlika među njima znatna.

OT: Danas sam pravilla domaću nutelu

Slika

Danas i nikad više.
Korisnikov avatar
By Mars
Večeras sam spremala tikvice i spanać

Slika

Lepo sve ispalo. Bilo je i belog luka tako da sam za desetak minuta u prijatnoj komi.
Korisnikov avatar
By Waldorf
čizburgere... nisam slikala. brzo su nestali...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Uštipke sa jajima i sitno iseckanim pilećim prsima i brdom začina. Jeo uz tartar sos. Predivno. :love:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ čak i ako ništa nismo pravile za ručak, nonetheless uživaćemo u hrani. vidi se da si udata za true biKčicu :giggle:
By Aven
Lignje se upravo krčkaju u bijelom vinu, zajedno sa tikvicama, mrkvom, lukom i začinima.
Nakon toga ih obavijam rižom.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!