Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
boraniju, musaku, sladak kupus, grašak, pihtije, bilo šta sa plavim patlidžanom..
Korisnikov avatar
By maka
a nesto su i tikvice pocele da mi smetaju al ne one koje pravi moja mama. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Pihtije i dalje...Zivo i poluzivo meso...

Nesto sto se u mom kraju zove "salcici": kao neko lisnato testo na kraju ispade, sa dzemom, a integralni sastojak (sacuvaj me boze) svinjsko salo.

Knedle sa sljivama...

I mislim da bi to bilo to. Ostalo podnosim a u najvecem broju slucajeva - i stvarno i istinski uživam.
By Glasnik
Sve što ima tendenciju da se raspada u ustima - bilo šta ljigavo i šlajmasto. :bljak: Odmah dobijem nagon za povraćanjem...
Korisnikov avatar
By *deni*
Već sam negde napisao da, kad sam gladan, mogu baš sve što je jestivo da konzumiram. Jedini uslov je da ne smrdi.
Sećam se skandala posle jednog pradavnog svinjokolja, kad stara baba nije dobro oprala creva u koja su se kasnije nadevale hurke i kobasice, pa je čitava serija proizvoda kasnije smrdela po govnima. :bljak:
Svi smo bili zgroženi i ne samo da je staroj babi od tada bilo zabranjeno da čisti creva, nego se više uopšte u prirodna creva nisu nadevale hurke i kobasice, već samo u veštačka, plastična.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mars napisao: Nesto sto se u mom kraju zove "salcici": kao neko lisnato testo na kraju ispade, sa dzemom, a integralni sastojak (sacuvaj me boze) svinjsko salo.
Salčiće i ja izbegavam, jer imaju težak okus po svinjskom salu, može se čak reći da i zaudaraju, pogotocvo ako se prave od sala nekastriranog, matorog krmka.
Još kad se u tu gomilu sala umeša džem, onda je to jedna stvarno užasna kombinacija, koja šteti svim čulima.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima i jedna '' poslastica '', koja mi se gadi, a koju jedna moja tetka redovno pravi i naziva je '' Žvalava torta ''. Radi se tako što se penasto umuti gomila belanaca, u tu smesu se doda i med i suve grožđice, pa se time filuju kupovne oblande.
Kad vidiš tu '' tortu '', tačno pomisliš da je sačinjena od žvala, toliko se taj fil razvlači, a sav je proziran i sluzav od meda i belanaca. :njuska:
By Leda_
Vespertine napisao:Tikvice... U bilo kom obliku... Ban 4 TikVicE
Htela sam da napisem nesto drugo ali kad sam videla tikvice zeludac me zaboleo.

Fuj!
Korisnikov avatar
By Mars
Što bre, ko naša šopska :D

Meni je on uglavnom bezukusan ako ga jedem po meksičkim restoranima ranga fast food. U onim pravim ume da bude zanimljiv, zavisno od dodataka.
Korisnikov avatar
By Val
Slatki kupus sa flekicama!
Korisnikov avatar
By barni011
kuvani slatki kupus, boraniju, mleveno meso kada se kuva na bilo koji nacin izuzev sarme(koja se kuva satima), i obavezno iz jaja vadim zametke(nesto belo ko slina oko zumanca)
to nikako
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2134926#p2134926]alexandermagic napisao:[/url]
Originally posted by Hlebezabla
i ne volim one kombinacije krompir sa medom...
:lol:

To je krupno isječen krumpir koji se pospe s vegetom i malo meda, a onda se dobro promiješa i ostavi satak da tako odstoji u posudi prekrivenoj vlažnom krpom, prije stavljanja u namašćen pleh i u pećnicu.
Znam, jer jedan moj prijatelj to obožava da jede. I nije baš odvratnog okusa, obzirom kako zvuči.

Dinju!!!! Vec me od mirisa zaboli glava!
Jeste. Fuj.

OnT:

Spisak bi bio poduži, a između ostalog ne volim ništa od svinjetine, patliĐan, praziluk, pasulj (osim tamnog, spravljenog kao salata), supetine iz kesica, konzerviranu hranu, sve što je spravljeno kao premasno ili preslatko, etc. :bljak:

Kako ne napisah i - boranija. Od samog njenog mirisa mi se baca pegla.
Korisnikov avatar
By blenta
ja cepam boraniju samu bez icega
:]

nisam obozavalac mesa
jedem ali kenjam kako mi se ne svidja usput
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Švarglu, bozu, pihtije, mozak, ren, senf, štrudle, baklave, sardine..

Ja sam mislio da počnem post sa tim da retko šta se meni baš ne sviđa. ^^
Korisnikov avatar
By boo_radley
Najodvratnije su mi gljive i karfiol.
Meso isto ne volim, al' ga jedem. :shrug:

A mleko obožavam ali ne pijem zbog laktoze.
I trudim se da ne jedem krompir iako i njega volim ali me posle užasno boli stomak, ne znam zašto. :sigh:

edit: Cvekla. Koliko to smrdi jebote... :drama:
Korisnikov avatar
By nsc
skembice, svarglu, pihtije, ...
Korisnikov avatar
By HalfJack
Prije mi se nije dopadala riža, riba a sada mi se dopada. Još uvijek ne podnosim janjetinu, svinjetina pak isto osim u nekim rijetkim kombinacijama, ovisi kako se pripremi. Nisam fan kupusa, ma svašta.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!