Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737471#p2737471]Hys. napisao:[/url]Volim vina ali nemam pare da pijem vino koje je zapravo vino a ne sirce. Ponekad uzmem bocu, moze da se nadje sasvim pitko i lepo vino za od 1000 dinara pa navise.

Obicno uzmem Radovanoviceva ili Zvonkova, pitka su, cena nije dranje i imaju u mom podrumu pica koji mi je na minut od zgrade.
Slika

Ovo te ceka kada sledeci put budes raspoloz'na za vino. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
@mars

pa ja sam juce sipala neki banatski rizling pola case sa puno leda. Al to je jer sam alkos pa kad nema bolje moze i pomije.

Lm, salu (?) na stranu, boli me glava od jeftinih vina, a nije da ih nisam pila i ne pijem. Od crnog mi posebno bude lose, jer me razbije i zeludacna kiselina.

10 evra stvarno nije mnogo za bocu ok vina. Toliko je ket vu. Najbolje je kad mogu da uzmem i jedno i drugo. I onda me tako cekaju te divne stvari i moj hedonizam.

Ok ovo gore, poslednje dve recenice, je bio totalni strim of konchesnes taj ov pisanje :kesa:

edit to add

hvala darling, el me zoves u Kumodraz da ga probam :D? Nece da mi smetaju krave.
Korisnikov avatar
By Mars
^ ni meni pisanje ne ide, ne mogu poliram ono gore...razumeli smo se.

a što se ekonimičnosti i potrošnje tiče-meni treba samo litar nedeljno. tako da je to dobro.

^
^

Oh, recina.

Prva čaša se ne dopada nikom, druga svakom, treću nemoj da piješ.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
:lol:

Reci to mom stomaku kad spazi flasu od 2l..

Ovde mi fali sad onaj pijanac koji grli flasu, al' ne vidim ga medju smajlijima. :(
Korisnikov avatar
By Mars
Možda stvarno u onoj preporuci gore se radi o flaši, NE o čaši... možda su mi loše preveli pre dvaes godina.

:D

Naso samo ovog

:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow

Meni su pricali (pre par godina, kada sam prvi put probala vino) da sa koka kolom mozes da popijes dve-tri case i da bude ok.
Ako se pije cisto vino - onda nakon druge case krece zurka.. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737476#p2737476]Mars napisao:[/url]

a što se ekonimičnosti i potrošnje tiče-meni treba samo litar nedeljno. tako da je to dobro.

Pa da, retko ga uzimam i onda nije problem.

Ostale dane pijem pivo :lol:

Sad sam opet krenula na dijetu, znaci opet mesecima necu piti pivo i zapravo cu generalno manje piti jer nemam pare a ni jetru da svaki dan kupujem fakin zvonka bogdana.

U kafanama cu biti osudjena na belo sirce sa ledom :barf:
Korisnikov avatar
By elizevin
:lol: zasto svi misle da sam alkoholicar?
videcu da doprinesem neko vince koje ja volim ^^
Korisnikov avatar
By elizevin
treso se kumodraz, rodile se glavobolje :D
Korisnikov avatar
By Hys.
tiću, pola sata sam provela gledajući kako je najbezbolnije doći iz Zemuna u Kumodraž. Znači g16 kombinacije.

btw upravo pijem stobi banatski rizling sa ledom :lol: :barf:
Korisnikov avatar
By elizevin
^ i ja sam imala isti trip sa prevozom :D
Korisnikov avatar
By Hys.
ajoj kako je moje brze, 3 prevoza i sat i 15 minuta minimum.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pa tako nekako je trebalo i elizevin (manje-vise, valjda zato i stoji ono 'relativno')

Valjda

:hmm:
Korisnikov avatar
By Hys.
el te bar cekala dobra radza il neka druga ponuda (ja sat i po se drkam samo ako me na drugom kraju ceka il alkohol il droga il seks il kombinacija toga svega u najboljem slucaju)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Postojanje neke rakije u kuci se otkrilo nekoliko dana nakon sto je dolazila :sigh:

Korisnikov avatar
By elizevin
cekala me je kafa u neogranicenim kolicinama sto je sasvim kul ^^ jer mladjahna studentarija uci i posle druzenja :)
ali sledeci put cemo da se presaltamo na neki alkohol, samo da ti prodju kolokvijumi :hug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!