Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
danas sam otišla u radnju da kupim neku čokoladu, baš mi se jela i nisam znala šta da kupim :sigh:
kupila milku uzela četvrtinu kocke i shvatila da mi se ne jede. kraševo životinjsko carstvo mi je bio jedini dobar izbor, ta mi baš prija.

nije što je vršačka, ali ovo je bila najbolja čokolada ikad.
Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ja sam veeeeeeeeeeeeeeeeliki obožavalac čokolade i kakaa :tungi:

ali ne mlečne čokolade, :nope:

i moram vam reći da je Lindt čokolada najizvikanija čokolada. kada govorimo o tom price range ima daleko ukusnijih i kvalitetnijih čokolada.
Korisnikov avatar
By acid drop
volim. naročito crne.
bambijeve.
ni simkina nije loša, ima neku aromu pomorandže.

milka oro je zlo. zlo.
nje kad se dočepam, gubim kontrolu.
SVE MI DAJ DABOGDA MI PRESELO
By Aven
Volim post-božićno i post-uskršnje vrijeme pa u Mulleru bude sniženje na većinu asortimana do 50%. Jedino što nikad ne snize su Kinder čokoladni proizvodi. Nisu bedasti. :D

Trenutno mi najviše pašu ova "alkoholizirana" Lindt čoko-jaja:

Slika

No. 1 mi je bijela Lindt čokolada punjena kremom od badema:

Slika

Bademi. :hypno:

Od tamnih mi je najdraža kombinacija s narančom. U HR su prije koju godinu proglasili najboljim tamnim čokoladama one J.D. Gross Ecuador iz Lidla: Koja je najbolja tamna čokolada na našem tržištu?

Dolazi i u kombinaciji s narančom, malinama i karamelom. Vrlo fino i pristupačno.

Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2702622#p2702622]Aven napisao:[/url]

Od tamnih mi je najdraža kombinacija s narančom. U HR su prije koju godinu proglasili najboljim tamnim čokoladama one J.D. Gross Ecuador iz Lidla: Koja je najbolja tamna čokolada na našem tržištu?

Dolazi i u kombinaciji s narančom, malinama i karamelom. Vrlo fino i pristupačno.

Slika
:veverica: već sam pisala o j.d. gross :tungi:
:hypno: ja jedem ISKLJUČIVO ( :rida: ) j.d. gross 81%. to je (uz jednu gorku crnu čokoladu nemačke proizvodnje koju sam dobila na poklon) najbolja čokolada! (znači daleko ukusnija od lindt crne gorke, a još i zdravija i jeftinija od lindt).

sada mi smeta lindt čokolada jer nisam skontala da sam pozobala svu gross čokoladu iz zaliha i bila sam primorana da načnem lindt (koju sam dobila na poklon), i prelazak sa j.d. gross na lindt je u meni izazvao osećaj kao kada se ukinu sve direktne linije od kuće do posla jer menjaju tramvajske šine.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
and if i may add, jedem enormne količine crne čokolade, every day, (dobro ne baš enormne), a nisam imala problem sa bubučjicama, i jedan dan ostanem bez svoje omiljene čokolade i načnem 70% Lindt, i u roku od dan izađu mi bubuljice po licu. :sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
Baš je vidim moderan Oreo, a meni je on kao hamburger u Mc-u (u odnosu na leskovačku pljeskavicu, ili sarajevski ćevap, recimo).

OT juče kupio čokoladu posle godinu dana valjda.

Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ nisam videla tu čokoladicu nigde. Mars, jel valja? :)
Korisnikov avatar
By Mars
POjelo mi nesto post.

DObra je, obicna cokolada, obican lesnik.
By Aven
Slika

Otkad su je izbacili na tržište rapidno nestaje sa polica u trgovinama.
Nisam ja sve kupila! :maska:

Prefina. :mljac:
Korisnikov avatar
By Arctic
Obozavam sve cokoladno, cokolade, sladoled, slatkise, bombone, kolace, peciva, sve, sve, sve, ali evo vec 5. nedelja kako ne nisam pojeo nista cokoladno :love:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Aven :lol: Shvatit ću to kao preporuku. :D

OT: Trebaju mi se zašiti usta, jedino bi mi to pomoglo. :sigh:

Lindt uvijek zauvijek :setnja:
By Aven
JOŠ NISI PROBAO111!""2!?? :shok2: :drama:

Pa di ti živiš? :lol:

Vidjet ću te s tim Lindtom kad probaš ovo.
Napolitanke se tako fino tope u ustima, a i čokolada je fina. :love:

Najbliže tome je KitKat, al' ovo mi je puno finije.

Dorina Domaćica mi nije baš. :/

Btw, omoti su ubibože kičasti. :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
Vidio da, probao ne. Jer s Dorinom više ne stojim baš. :shrug: Omot mi je onako 70te, šljokice party. Flashy flashy. Prije sam više Dorinu mlatio, pa Milku pa Lindt lol. Ere :maska:
By Aven
Ne volim ni ja Dorine, zato mi je ova bila veliko iznenađenje.

Imam i ja čoko-ere > čokere. :radosnice:

Sve čekam kad će mi ova dojaditi.

Prije toga sam mlatila neki (Deluxe) čokoladni kolač sa (Deluxe) sladoledom od pistacija iz Lidla i natrpala njima zamrzivač. Sad je to na pauzi od otkrića DN.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ova nova Dorina Napolitanke je čisto zlo :drama: Drugi dan sam opet je kupio pa čak veće pakiranje. Pobogu.
Korisnikov avatar
By Macan86
ove nedelje nisam probirljiv...bilo koja čokolada bi mi legla...
Korisnikov avatar
By HalfJack
Krivim Aven donekle sve :lol: Ona mi je došla kao promoter Lindta. Imate vi Muller u Srbiji?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!