Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Doneo drug kesu nekih pečurki iz restorana u kojem radi, ja ih sve oprao, potpario, udario ih na pržen luk, papriku, paradajs, dodao malo vode,šunke, senfa, sve zbiberio, izmešao i ispao obrok prste da poližeš. :mljac: Prilog : Bareni krompir i soja sos.
Korisnikov avatar
By Hys.
tortilje sa pecurkama, paprikom, lukom, kackavaljem.

meni sa pavlakom, curi sa paradajz sosom.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657442#p2657442]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657309#p2657309]Hys. napisao:[/url]^ bravo marsu!

al bre sto je pasulj dobar u slow cookeru ... ako nemas to je stvarno mnogo dobra investicija.
Verujem da je lepo, ali na zalost trenutno samo fast varijante kuvanja mogu da upraznjavam-sto brze to bolje.

Ali ja bas zbog toga i koristim slow cooker!

Uzmi guglaj. Naime, uzmem pasulj, vodu, luk, alevu, biber, zacin c - znaci da to potrpam mi treba bukvalno 5 minuta, ukljucim na low i ujutru samo napravim zaprsku za 10 minuta. Bukvalno posvetim maks 20 minuta kuvanju klope - tako pravim paprikase, corbe, gulase, sve. Pola kile pasulja, napunim slow cooker vodom do kraja (nista ne moras da potapas), kolicina koja je za bukvalno 4 dana za dve osobe (uvek uzmem i zamrznem pola)
Hrana se pravi sama dok ja spavam - najefikasnije nesto ikad.

Tako pravim i bolonjeze sos, kolenicu....ma milion stvari.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657672#p2657672]Hys. napisao:[/url]Ali ja bas zbog toga i koristim slow cooker!
Očigledno mi fali edukacije na tu temu (a ona situacija: do jednog trenutka i ne primećuješ nešto oko sebe, a onda odjednom svi pričaju samo o tome).

Juče vidim Marta Stjuart nabacala u njega sastojke za sos, preko ŽIVE, nekuvane špagete, pokrila... i posle ne znam koliko minuta sve skuvano i sjedinjeno.

Fasciniralo me.

Jel steamer i slow cooker isto?
Korisnikov avatar
By Hys.
Sad vidim da kaze da je pasulj otrovan ako se ne potopi :krezavi: Ovi moji ga jedu iz slow cookera već pet godina :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
A sto ga ipak ne potopiš, pa onda u slovka? #oldschool
Neki ga ne potapaju, ali bacaju onu prvu vodu od kuvanja.
Korisnikov avatar
By Hys.
znam, znam. i ja sam tako ranije.

Nekad potopim pa bacim vodu. Eto sacu opet kad videh da ih trujem lol
Korisnikov avatar
By Mars
Pa da.

Kad nisu dobri, kad te ne slušaju-ONDA im skuvaš toksičnu varijantu :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Brate suljpa je svakako toksičan kako god da okreneš :lol:

Mada manje ako se stavi nana. Eto ti dobar tip - samo ubaciš iz kesice za čaj.
Korisnikov avatar
By Mars
@hys

znam za kesicu čaja, al nikad nisam stavio. a i ukus je bolji.

hvala za kuker, pogledacu po prodavnicama šta ima.

ot: salatu od povrća: karfiol, krastavac, šargarepa.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zasto kao caj, pa zar nemate nanu/mentu kao zacin? :shok: ako kupite saksiju, posadite i berite/susite
Korisnikov avatar
By Hellas
nista, drugi su pravili ja samo prezivala :awesome:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma imamo to u obe nase kuce, sad smo u trecoj ( :lol: ) dok su glavni zitelji na odmoru, i bio je ranije jedan pleh, al negde su ga sakrili, to nas je sacekalo nespremne.

Nego, bas htedoh da te pitam, da li moze jedan detaljan recept za rum kocke? Nikad nisam pravila a volim provereno, da obradujem goscu u nedelju, znam da voli kolace sa rumom.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
joj pa ja sam vise izmislio recept

pravio pola mere nekog biskvita kog trpam u torte kao koru, jer je jako lep -

cela mera je:

6 jaja
2.5 dcl mleka
8 kasika kakaoa
250g "Dobro jutro" margarina ili 200 g maslaca (jednako je dobro i sa "Dobro jutro" kada se pravi)
jedan prasak za pecivo
brasno - dodajes na kraju i mutis sve dok ne dobijes smesu gustu kao smesa za mafine
secer (stavim par kasika jer ne volim preslatko - mada mozes max do 300g roknuti ali ruzno je)

peces na oko 180'C nekih 20-30min

Na tu koru sam stavio drobljene bademe, lesnike i malo kokosa

Gore fil: u 250ml pavlake za kuvanje rastopis 200g cokolade.

Rum sam dodao u koru i u fil (ceo fraklic)
Korisnikov avatar
By Hys.
kako se taj fil drzi? el ga cokolada zgusne? metnes u frizider prvo pa mazes na biskvit? za te slatke kremove sam totalni duduk.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!