Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
^ uuuu uhu nisam probala sa bosiljkom (mirodjiju stavljam), tenkju for jor sikret :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
ne danas, u subotu sam, no tad nisam smela da stavim.

haemica, insorcer i ja pravili blekuši za čokendan. sa Čókoladom, višnjama, rumom.

sve u svemu, zadovoljna je artiklima, tako je rekla.

Slika
Korisnikov avatar
By Hellas
:pucaodsmeha:
pa ne verujem :smeh:
fantasticno, svaka cast!
Korisnikov avatar
By Hellas
^ Eh da si mi to rekao pre 2 godine... Ovako DZABA gde sad da nadjem to? Samo mi tu cinis da lucim bale.
:sigh:
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630830#p2630830]Hys. napisao:[/url]pecurkice nisu teske, znaci defo je vino, verovatno ti kiselina proradila :-/
Ili mu je alkohol u kombinaciji sa pecurkama izazvao mucninu.

Jedan mali, dobronamerni, savet za sve:

Alkohol i pecurke nikada nemojte kombinovati jer zajedno mogu (a ne moraju) da izazovu neke 'hemijske procese' koje za posledicu mogu imati mucninu, glavobolju, povracanje ...
Zapravo postoje pecurke kod kojih je to bukvalno 'zabranjeno' jer kombinacija dva gore pomenuta izaziva cak i trovanje i postoje one (sve ostale) kod kojih to nije preporuceno.
Sad, uvek se mozete upustitu u avanturu i iscekivati reakciju organizma koje uopste ne mora da bude ili jednostavno ne kombinovati.

Bio sam svedok tome vise puta :D

I jos nesto.
Pecurke jesu teske. (ako mislimo na isto)
Tesko se vare i ne preporucuje se vise od 30% na ukupnu kolicinu obroka.
Korisnikov avatar
By nsc
"a la kinesku" papazjaniju : bareni pirinac, sitno seckani sampinjoni iz tursije, jaje, sitno iseckana paprika, soja sos, ostriga sos, wurster sos, balzamiko sirce, kuvani paradajz, kari preliv, grasak, rendana sargarepa, kukuruz secerac, mislim da sam jos nesto ubacio, ne secam se, sve lepo izmesano i ubaceno u mikrotalasnu na 5 min
Korisnikov avatar
By elizevin
Skusu sa belim lukom i djumbirom, zapecenu u rerni. Puding od cokolade :)
Korisnikov avatar
By elizevin
Tako je i pravim, samo izblendiram so, limun, persun, beli luk i svezi djumbir, ubacim u skusu sa komadicima putera, i rasturam se sledeca dva dana <3
Korisnikov avatar
By FrejaOff
dosta slicno pravimo , ja samo izbjegavan uvik limun kad pecem morske ribe, koristim ga samo za rijecne ili jezerske , i umjesto dzumbira , koristim crvenu papriku i malo vise margarina stavin preko luka u sam trbuh ili preko skuse..ne stedim na margarinu. i ja bas uzivam da se naumacem sosa a skusa mi je kao polu pecena polu kuvana ..mljac. skusa je jalo lipa takodjer jenostavno i na gradele ali moraju se imati uvjeti za to. pokusati cu mozda vec sutra kao sto i ti cinis sa dzumbirom jer on ima doista karakteristican ukus.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja želim da me Elizevinka hrani.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ uuuuuu, što dobro izgledaju :bale:

ont: pekla tikvice i patlidžan, pasasalatom odparadajza, mladog luka, peršunovo lišće, i fete. ispostavilo se kao odlična kombinacija!
Korisnikov avatar
By elizevin
dzigerica przena na puteru. pecurke, zelena paprika, paradajz, masline proprzene zajedno, sa par komadica fete. njami :D
Korisnikov avatar
By Hys.
za sada samo omlet sa fetom i paprikom scout za dorucak

ja ne mogu jaja za dorucak, stomak me otkine
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!