Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668198#p2668198]Hys. napisao:[/url]U bre divno :bale:

Jep, i dalje. Mada ne uskracujem samo slatko vec i brasno, svo testo, krompir, high carb voce, zitarice in general, nema piva...sve sto je high carb nema. 28 dan. Smrsala 6.5 kila za to vreme a ako racunam i pre oficijalnog starta, jos pocetkom oktobra, skoro 8 kila.

Ako smrsam jos 2 i po kile pre prvog decembra, upiskicu se od srece :fige:
SVAKA ČAST! :sesir:

i pitanje: šta ti jedeš kada si sve ono izbacila? :) imaš nekakve poželjne namirnice koje treba da jedeš ili full deteljan plan (da karikiram: u toliko sati i toliko minuta pojesti toliko grama toga)?
Korisnikov avatar
By Hys.
Nema nikakve gramaze niti pozeljnog vremena. Ne jedem namirnice bogate prostim ugljenim hidratima, kao sto je krompir, brasno, slatkisi, jedem proteine i masti i namirnice bogate vlaknima i slozenim ugljenim hidratima koji se teze razlazu, sto znaci povrce, ali ne gorenavedeno koje je prostih UH.

Npr danasnji rucak - belo meso pohovano - 20 gm sojinog brasna + jaje (sigurno jedno 300 gm mesa) sa dve solje kupusa isprzenog u voku sa tucanom paprikom, alevom, biberom, cilijem + pavlaka + halapenjo sos + majonez.

Isto to u manjoj kolicini malopre. I kulen. I kackavalj.

Juce piletina sa paprikom iz tursije. Prekjuce cevapi od govedjeg mesa i mesana salata.

Recimo - bobice, jagode, visnje, kivi, limun - ok. Banana nije.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ček, ne jedeš namirnice bogate prostim ugljenim hidratima i složenim ugljenim hidratima. znači izbegavaš sve što je bogato ugljenim hidratima? znači sve po tvojim low carb receptima :)
Korisnikov avatar
By Hys.
ne, rekoh kako jedem slozene ugljene hidrate.

"jedem proteine i masti i namirnice bogate vlaknima i slozenim ugljenim hidratima koji se teze razlazu"
Korisnikov avatar
By emo_haos_
aha! brzopleto sam pročitala. imaš li neku referencu (npr. link) za taj način ishrane?
(mene zanima ishrana in general) :)
Korisnikov avatar
By Hys.
pa sve low carb dijete su takve, ako se pravilno vode. atkins, dukan, zone diet itd.

Velika predrasuda je da se na atkinsu ne jede povrce, a jede se od prvog dana.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
aha. ne znam mnogo o tim specific dijetama. anyway, vidim da si zadovoljna rezultatima takvog načina ishrane :) a svaka ti čast na odolevanju slatkišima :up:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ to tako divno izgleda a nikada nisam probala :(
Korisnikov avatar
By Mars
volim ovu... fali mi reč

foto sesiju?

uradio neko ono što ja stalno radim: zamišljam i (kad mogu) konzumiram ono što i književni likovi koje čitam

http://www.brainpickings.org/2014/04/16 ... ried-book/" target="_blank

Heidi by Joanna Spyri, 1880

'The kettle soon began to boil, and meanwhile the old man held a large piece of cheese on a long iron fork over the fire, turning it round and round till it was toasted a nice golden yellow color on each side. Heidi watched all that was going on with eager curiosity.'

Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nisam sigurna da li se ponavljam, svejedno
Slika
Slika
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!