Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
da li nije preporučljivo da musli potapam u mleko + izmiksirana jabuka? ja volim kombinaciju sa bananom i mlekom a malo bih da promenim, ali ne znam koliko je to dobra ideja :/
Korisnikov avatar
By Madonna
pa probaj, ako dobiješ proliv samo će ti se kas'ti
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Jedem obicne ovsene pahuljice ili integralni korn fleks + suvo grozdje, ponekad i kokosovo brasno, drzim ih u toploj vodi dok ne postanu skroz mekane, ona ocedim vodu i tako jedem. Ranije sam dodavao i mleko ili jog.
Posle toga sledi pravi dorucak.

Od brendiranih najvise mi se svidja kellogg's.
Korisnikov avatar
By Herald
Ne jedem vise jer ga sagorim ocas posla i onesvestim se. Bio sam ga jeo za dorucak.
Korisnikov avatar
By V25
Najgrđa i najnepotrebnija hrana. Em goji, em se sporo razlaže em je prepuna šećera kako god okreneš i koje god "fit" pakovanje odabereš. Bolje odvali 100g čokolade.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558762#p2558762]V25 napisao:[/url]Najgrđa i najnepotrebnija hrana. Em goji, em se sporo razlaže em je prepuna šećera kako god okreneš i koje god "fit" pakovanje odabereš. Bolje odvali 100g čokolade.
da li ti je to rekao tvoj trener? :trep:

volim musli, i to što manje prerađivan... ovo što sad jedem ima ovas, ekspandirani pirinač, suvo grožđe, košpice bundeve i suncokreta... i još nešto što ne prepoznajem.
Korisnikov avatar
By Herald
Probaj da jedes jedan komad isprzenog belog mesa sa neprzenom bundevom, suncokretom, mozda i suvim grozdjem. Ja sam nedavno jeo belo zecije meso sa orasima i ukus je bio kao da jedem slaninu. :lol: Sve to bez hleba.
Korisnikov avatar
By bern
mora da je mljevena zečetina sastojak u mom musliju koji ne prepoznajem :lol:
By Speculum Columbae
Obožavam musli.
Da li je to nepodobna hrana, ili ne, već ne znam, jer moj mozak ne doseže to tolikih dubina,
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558802#p2558802]avgust napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558762#p2558762]V25 napisao:[/url]Najgrđa i najnepotrebnija hrana. Em goji, em se sporo razlaže em je prepuna šećera kako god okreneš i koje god "fit" pakovanje odabereš. Bolje odvali 100g čokolade.
Ovo je prosto rečeno lupetanje.
A malo komplikovanije rečeno neopisivo lupetanje.
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Počeo nedavno da jedem, velim, da učinim nešto korisno za svoje zdravlje...prija mi što je laka hrana, odličan za večeru, a ja ga jedem sa jogurtom...
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Pa, u principu, one ovsene pahulje (ili koje vec) koje su glavni sastojak imaju ukus kao stare novine, ali jogurt, kukuruz i suvo grozdje vade stvar. :)
By avgust
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560795#p2560795]ScorpioMilos napisao:[/url]Pa, u principu, one ovsene pahulje (ili koje vec) koje su glavni sastojak imaju ukus kao stare novine, ali jogurt, kukuruz i suvo grozdje vade stvar. :)
A mogu li ja da ti preporučim da pokušaš jednom tako što staviš u vruće mlijeko dok je još na plati nešto običnih ovsenih pahuljia* (ja volim i ječmene) mije[a[ stalno dok ono kao da 'e da kipi, sklonis, poklopis poklopcem da odstoji par min, sipaš u tanjir da se brže hladi i onda dodaješ malo suvog grožđa, malo papaje, malo meda, po izboru. Pa eto, probaj, vidi... :) opet svaokme se drugačije sviđa ali eto :)

Sve te žitarice moraju da se prokuvaju da bi mogle da se svare.
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Heh, hvala na savetu, Avgust. :) Možda pokušam ako ne budem suviše lenj za tako nešto. :)
Korisnikov avatar
By Torry
trenutno tropic plus neki cokoladni, uzela u zdravoj hrani

nikad nisam probala sa jogurtom, bas bih mogla
By Kragi
Jedem integralne jecmene, razene ili ovsene pahuljice, retko musli zbog viseg sadrzaja slozenih ugljenih hidrara a mahom imaju i dosta kukuruza.
Svidjaju mi se te fore sa vocem ali mi i ovako nije tesko da ubacim bananu, suvo grozdje, lesnik, badem i sl.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560881#p2560881]avgust napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560795#p2560795]ScorpioMilos napisao:[/url]Pa, u principu, one ovsene pahulje (ili koje vec) koje su glavni sastojak imaju ukus kao stare novine, ali jogurt, kukuruz i suvo grozdje vade stvar. :)
A mogu li ja da ti preporučim da pokušaš jednom tako što staviš u vruće mlijeko dok je još na plati nešto običnih ovsenih pahuljia* (ja volim i ječmene) mije[a[ stalno dok ono kao da 'e da kipi, sklonis, poklopis poklopcem da odstoji par min, sipaš u tanjir da se brže hladi i onda dodaješ malo suvog grožđa, malo papaje, malo meda, po izboru. Pa eto, probaj, vidi... :) opet svaokme se drugačije sviđa ali eto :)

Sve te žitarice moraju da se prokuvaju da bi mogle da se svare.
ja sam bila poslušala ovaj savet. i sada vam moram reći da sam nedavno saznala da je to loše, jako loše po zdravlje. dakle, nikada ne staviti ovsene pahuljice u mleko i onda čekati da se mleko prokuva. u vodi se mogu kuvati.u mleko se mogu ubaciti nakon što je mleko prokuvano. ali prvo pomenuto (kuvanje u mleku) treba IZBEGAVATI jer uzrokuje oštećenje kostiju i njihovu deformaciju. ovu informaciju sam dobila od prof. (PhD iz oblasti hemije) i to sasvim slučajno, pričajući o svojim zdravim navikama u ishrani. ali kada pronađem neki tekst o tome (trenutno nemam baš vremena da ovo podrobnije istražujem), proslediću link ovde.

:peace:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!