Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
donela sam cokolade iz Belgije i fascinirana sam svojom samokontrolom. Ono je jebeni orgazam.
Korisnikov avatar
By Mars
Pre par nedelja uzeo Toblerone posle duže vremena (klasik)... razočaravajući ukus.

Jedem neke, uglavnom tamne sa bademima, ali nisu ni one neki kvalitet.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623677#p2623677]vila napisao:[/url]ritter cokolada s marcipanom!
Jedne godine dobio od drugarice ritter sa alkoholnim likerom od vanile. OPSESIJA mi je postala, savršena čokolada, SAVRŠENA... i sledeće godine sam po pola Evrope tražio da kupim.... DA BIH na kraju na netu saznao da firma povremeno izbacuje tako neke kombinacije u vrlo ograničenim izdanjima, prostorno i vremenski. Tuga do neba.
By Speculum Columbae
najviše volim Godoba kakaom visokoprocentnu xocolātl sa čilijem.
Izuzetno je ljuta i od nje dobijam halucinacije, ali je nešto prelepo.
Istu tu Godobu volim i sa lavandom.

Jako bih želeo da je ispušim, onako kako su je konzumirali Acteci.
Takođe, kad smo kod čokolade, voleo bih da sam Serpina iz Pergolezijeve Služavke gospodarice
: (((((((((
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
volim milky way valjda se tako zove ona mala plava MALA PLAVA BILA JE TU
JOŠ MIRIŠE KAO RUŽA NA MOM JASTUKU
moram da prestanem da jedem u krevetu
ili ne.
nanana

i kinder bueno. i yoyo. i milku sa keksom. i bez keksa. milku. čokoladu uopšte. da
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
rafaelo se ne svrstava u čokolade jel to je kolač? dobro. onda u miraz obavezno

jooj sad sam dobila ideju da pravim rafaelo čokoladu tako što ih ne valjam u kuglice nego table :OOOO
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Lol, rafaelo nema veze sa cokoladom (osim ako ga ne pravis sa kakaom, al onda nije vise rafaelo)
Korisnikov avatar
By Madonna
ma sve može.. samo da nije ispod 50 dinara :svinja:
By Kragi
Slika

Trenutno jedem ovo. Mix crne, bele i lesnika sa kalao maslacem. Svidja mi se ukus i pakovanje jer je u 'kockicama' a ne iz jednog dela.
Korisnikov avatar
By RetributioN
cokoladu jedem lopatom. kao mali nisam voleo tzv. ''dinastiju'', ostale su manje vise klizile krog grlo.
By alexandermagic
Anhe, kako odakle? Pa svi smo mi bogati, jer nas podrzava gay lobi. Ne moramo nista sami zaraditi, samo kaplje sa svih strana. :isus:

Jedem dzovna, znam, znam.

Neke persone to zaista misle, medju hetero svEtom. Idioti.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao pa taj gej lobi je savrsena stvar PA GDE DA SE PRIJAVIM VISE NIKO DA MI KAZE :'''''(
Korisnikov avatar
By V25
Da ne postoji čokolada ja nikada ne bih imao problema sa kilažom. Sve ostalo u životu mogu da kontrolišem, ali potrebu za čokoladom ne. Najduže je nisam okusio 6 meseci, ali zato kada sam se "oslobodio"... Mila majko... Svi biste se redom ispovraćali gledajući me koju količinu sam samo prvog dana proždrnuo.
Korisnikov avatar
By bern
volim crne čokolade. npr, one za kuvanje.

generalno obožavam kakao, čokoladu i aromatične/kiselkaste kombinacije.
Korisnikov avatar
By gossip
drugarica ide u juznu koreju za koji dan

obavestena je kako tamo nece moci da konzumira cokoladu pa me zivo zanima kako ce izdrzati godinu dana :D
Korisnikov avatar
By gossip
Sreca pa si ti tu da sve pojasnis.

Ide da predaje u nekom internatu i rekla je da nece moci da konzumira cokoladu tamo,kapiram da je to neka politika skole....
By alexandermagic
Gossipe da ja tu nesto pojasnjavam pojasnio bih, ne bih pitao, alo macko...

Nece boraviti u internatu 24h, u svakom slucaju, a i sumnjam da bi u istom bila pod prismotrom kamera dan-noc da ne moze prokrijumcarit neku.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2649683#p2649683]gossip napisao:[/url]Sreca pa si ti tu da sve pojasnis.

Ide da predaje u nekom internatu i rekla je da nece moci da konzumira cokoladu tamo,kapiram da je to neka politika skole....
Reci drugarici da ako ide tamo, za boga miloga neka ne uzima da predaje geografiju, jer nema apsolutnog pojma gde ide. Kim Jong Un je nesto malo severnije.

Hvala na paznji.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!