Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By IceBerg
eh poshto mnogi povezuju nargile/shishu sa drogama a shto nije tachno... u pitanju ej poseban vlazan duvan sa aromama voca i jakoo je dobro... ja to redovno moram svaki dan uz chaj :) ali naravno moze se u nju staviti i hashish ako zelite....

da vidim jeste li probali i dlai imate zelju da je probate
Korisnikov avatar
By djo
probao. imam nargile u kuchi. majecke :minibounce:
Korisnikov avatar
By zboO
...probala...

...ja sam verovatno jedini kreten koji je proveo mesec dana u Tunisu a nije doneo Nargile...

:zid:

ali sledeci put kupujem sigurno...(mozda vec na leto) :yay:
Korisnikov avatar
By Hys.
volela bih probat' al trenutno sam vise u fazonu da nadjem neki lep bongich:smokin: imaju tako lepih na netu buaaa:zavist:
Korisnikov avatar
By IceBerg
pa nargile su jakoo jeftine one normalne velichine su negde oko 10tak evra barem po arapskom svetu... realna cena... a za turiste je pochetna od 150E pa dokle stigne xeexexex
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
aaaaaaaaaa to mi je san...
Ja i neki lik u Sharm el Sheikhu pushimo nargile izmedju ostalih stvari, oko nas trchkaraju bombashi.... ehh
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Volim ali od toga me uglavnom zaboli glava, a ne ose?am nikakvo dejstvo osim što lepo miriše. Sad kad ne pušim :okret: ni ne pomišljam da povu?em dim iz toga da se opet ne navu?em na nikotin. Nemam nargilu u ku?i, nisam ni pomišljao da je teglim s letovanja, mada sam se cenjkao u ime prijateljice koja je kupila dve manje za 15 evra! (Usamljeni da li je to povoljno?)

Koga interesuje, ta stvar?ica se na srpskom pravilno može re?i ili ž. r. nargila, gen. nargile, ali i sr. r. nargile, gen. nargileta.
Korisnikov avatar
By IceBerg
pa jako povoljno 15 evra dve manje :)

heheh ja je zovem shisha i obavezno koristim tufah ili jabuku :) )

lol @ morgan
Korisnikov avatar
By AngraMaina
E pa onda smo dobro prošli.

Može i "šiša" naravno, to zna?i flaša ako mi nisu pogrešno rekli.
Korisnikov avatar
By IceBerg
shisha je na turskom flasha a arapi koriste za nargile :)
By Agoraphobitch
Da li moze negde u Srbiji, po mogucstvu u Beogradu da se kupi ugalj za shishu? Sa cumurom ne radi kako treba.
Hvala unapred!
Korisnikov avatar
By svejedno
A ovo neko opet otvorio nesto matoro?

...

Da, kul su nargile.. za 4 osobe, mislim, samo takve sam probao, hash bese u pitanju, uglavnom, i jos po nesto..

LM, nargila za 4 osobe znaci za cetiri ILI MANJE osoba.

Tako da je kul kupiti sa sto vise cevchica.

Mozes sam da pusis preko nargile koja ima i 8 cevcica, nije problem ;)

A u Srbiji.. ne znam..ako neko od mojih bude hteo da proda, cju da ponudim, mada svasta mozes da nadjes sada po indian shopovima, ma i kod cigana na NBGu, i sl.

Ima neko mesto u BGu gde se kupuje SAV pribor za pusenje, ali to mi je informacija iz detinjstva, prakticno.

Ne secam se gde.

Ma.. trazi od nekoga od prijatelja kada putuje BILO GDE da ti donese.

Ja dobih zanimljive stvari iz tudjine.
By eleni0408
Ima jedan lokal u Beogradu gde ima da se kupe nargile,duvan za nargile a i specijala ugalj i sve je uvoz iz Egipta.Nalaze se na banovom brdu u Valjevskoj ulici,kod stnkom trznog centra.
Korisnikov avatar
By TheDutchess
obozavam....mada nemam kod kuce,kad odem u Sheherzadu onda tamo uz caj uzmem i nargile....od visnje i jabuke su najlepse bar meni :)
Mentol nikako,bude mi muka posle.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!