Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

zelje

:mljac:
8
80%
:barf:
2
20%
Korisnikov avatar
By spark
ja sam se ove godine bas primio na zelje... obozavam ga, u svakoj varijanti... i kao corbuljak, i musaku od zelja, pa sarmice, mmmmmmmmmmmmmm :bale: :bale: :bale: , mada volim i one od vinovog lista... :njami: :mljac: :njami:

skoro sam jeo neku jagnjetinu i jagnjeci paprikas sa zeljem, i ispao je super, mada nesto nerado jedem te koze, ovce i slicno...

cak se i mom decku, teskoj mesozderki, dopalo, cini mi se da je jeo sarmice...

zelje je bas neobicna biljcica... cudan trip, dok pijes kafu sedeci u bastenskoj garnituri i tracas sa ortacima preko fona, merkas biljcice po basti... onda prosetas i uzberes dovoljno za vezu, dve, pa lepo u kuhinjicu i skarabudzis nesto... :lol: :lol: bas pruza lazni osecaj uspesnog snalazenja u nekim vanrednim situacijama... do duse, bas nisam lud da lovim puzeve i kornjace i zabe po basti, ako ih uopste imam, ali eto, sad bar nesto mogu da odgovorim onim bajama sto se hvale da su imali prezivljavanje u vojsci... :nokti: :smeh: :smeh: :zid:

sta vi mislite o zelju?? meni je ono apsolutno prolecni hit ove godine :mljac: :mljac: :mljac: :njami:
By Shoplifter
Spark, nesto mi se cini da bi trebalo da menjas potpis iliti "pokazacu ti pravi oblik tvog zeelja"
:smilegrin:

elem, bas sam se naostrio da pisem o zheljama kad sam video naslov, kad ono...
elem, sad sam se bas sokirao, pa ne mogu da se setim sta mislim o zeelju...
Korisnikov avatar
By jukie
Moja mama u poslednje vreme ?esto pravi neke zeljanice, s tim što valjda meša blitvu, zelje i spana? + sir naravno. Mmmmm.... samo ih gutam. Kako je to lepo...
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by Shoplifter
Spark, nesto mi se cini da bi trebalo da menjas potpis iliti "pokazacu ti pravi oblik tvog zeelja"
:smilegrin:

elem, bas sam se naostrio da pisem o zheljama kad sam video naslov, kad ono...
elem, sad sam se bas sokirao, pa ne mogu da se setim sta mislim o zeelju...
jbg, smor su mi, kako srpska latinica, tako i velika slova...

o zeljama neki drugi put... i ne usudjuj se da mislis da je vreme da menjam potpis ili logo ili sta je ovo uopste! :mad: :lukavi: :D :oskar:
Korisnikov avatar
By reveal
njam njam.

oduvek sam i volela... :love:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam mislio da je tema želje, a ne zelje, tako da sam zalutao...
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by 2Q2Bstr8
ja sam mislio da je tema želje, a ne zelje, tako da sam zalutao...
i ja isto ! :cheer:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by spark

skoro sam jeo neku jagnjetinu i jagnjeci paprikas sa zeljem, i ispao je super, mada nesto nerado jedem te koze, ovce i slicno...

zelje je bas neobicna biljcica... cudan trip, dok pijes kafu sedeci u bastenskoj garnituri i tracas sa ortacima preko fona, merkas biljcice po basti... onda prosetas i uzberes dovoljno za vezu, dve, pa lepo u kuhinjicu i skarabudzis nesto... :lol: :lol: bas pruza lazni osecaj uspesnog snalazenja u nekim vanrednim situacijama... do duse, bas nisam lud da lovim puzeve i kornjace i zabe po basti, ako ih uopste imam, ali eto, sad bar nesto mogu da odgovorim onim bajama sto se hvale da su imali prezivljavanje u vojsci... :nokti: :smeh: :smeh: :zid:

sta vi mislite o zelju?? meni je ono apsolutno prolecni hit ove godine :mljac: :mljac: :mljac: :njami:

Ja jako volim zelje i spanac. Jedino izbegavam ono zelje sa jako dugackim listovima i jakim sredisnjim nervom, to zelje je i jako zilavo i ima bzvz ukus.
Uzasno me mrzi da cistim spanac, tj, da mu otkidam peteljku i deblji deo nerva, pa retko jedem pire od spanaca, ali to je nesto :mljac:
Blitva se dobro kombinuje sa krompirom, to mi je isto super!
I njam...pita zeljanica, sa sirom....uf... to uvek jedem vrelo, jer ne mogu da docekam da se ohladi, a sa tanjira mirise....
Korisnikov avatar
By spliff
to se zove kapama srecco

:srbin: :vegi: :meso: :njami:
Korisnikov avatar
By Dr. M

sta vi mislite o zelju??

Bljak !!!

Mrzim zelje, spanac, kelj....

Od povrca tog tipa jedem samo zelenu salatu i kupus. :P
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by spliff
to se zove kapama srecco

:srbin: :vegi: :meso: :njami:

mmmmmmmmm, zvuci seksi :D :mljac: :smeh: :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve vrste zelja se mogu naci na mojoj trpezi.
Pripremam fantasticne zelene corbice i uvek smislim recept za neku novu.
:vegi:

Evo recepta za jednu corbicu:

U oko dve litre vode obarite jednu zivinsku belinu ( belo meso ) . Kada je belina obarena, izvadite je, a u vodu u kojoj se barila dodajte jednu kocku govedje supe, zatim malo sargarepe(moze i susene), malo karfiola, jednu glavicu iseckanog crnog luka i nastavite da kuvate. U toku kuvanja, dodajte so, vegetu, malo majcine dusice i na kraju onoliko mirodjije koliko je potrebno da se corba zazeleni.
Mesajte i tokom mesanja u tankom mlazu sipajte u corbu jogurta, onoliko koliko je potrebno da se corba zamuti.
Recept je odokativan, zato vodite racuna tokom kuvanja da corbu ne presolite. Ja dodam i malo sirceta, da corbica bude kiselija, a obavezan je i persunov list.
Ova zelenkasta corba od mirodjije je fantasticna.
PS
Onu belinu koja vam je ostala posle kuvanja, mozete iskoristiti za pripremu neke salate, a mozete je iseckati i u samu corbicu.
Prijatno !
:vegi:
Korisnikov avatar
By rothmans
mmm,zelje,podje mi voda na usta,

a tek zeljanica,njam,njam
By Gost
Originally posted by jukie
Moja mama u poslednje vreme ?esto pravi neke zeljanice, s tim što valjda meša blitvu, zelje i spana? + sir naravno. Mmmmm.... samo ih gutam. Kako je to lepo...
Uh, spanac + sir u piti...
Ubi me to testo, ali ne mogu reci
ne.
Zelje obozavam; sve forme, mada najvise
spanac.
Korisnikov avatar
By KiWi
meni se sviða zelje.. ali ne u svim oblicima ... sarmice od zelja su mi baš gih (nekad pavlaka može da reši problem, ali ne uvek) ... ali ga zato obožavam u musaki :) ... u svakom slu?aju pavlaka i zelje su uvek u kombinaciji
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!