- 14 Maj 2005, 17:31
ja sam se ove godine bas primio na zelje... obozavam ga, u svakoj varijanti... i kao corbuljak, i musaku od zelja, pa sarmice, mmmmmmmmmmmmmm
, mada volim i one od vinovog lista...
skoro sam jeo neku jagnjetinu i jagnjeci paprikas sa zeljem, i ispao je super, mada nesto nerado jedem te koze, ovce i slicno...
cak se i mom decku, teskoj mesozderki, dopalo, cini mi se da je jeo sarmice...
zelje je bas neobicna biljcica... cudan trip, dok pijes kafu sedeci u bastenskoj garnituri i tracas sa ortacima preko fona, merkas biljcice po basti... onda prosetas i uzberes dovoljno za vezu, dve, pa lepo u kuhinjicu i skarabudzis nesto...
bas pruza lazni osecaj uspesnog snalazenja u nekim vanrednim situacijama... do duse, bas nisam lud da lovim puzeve i kornjace i zabe po basti, ako ih uopste imam, ali eto, sad bar nesto mogu da odgovorim onim bajama sto se hvale da su imali prezivljavanje u vojsci...
sta vi mislite o zelju?? meni je ono apsolutno prolecni hit ove godine
![:njami:](./images/smilies/food.gif)
![:bale:](./images/smilies/drool.gif)
![:mljac:](./images/smilies/mljac.gif)
skoro sam jeo neku jagnjetinu i jagnjeci paprikas sa zeljem, i ispao je super, mada nesto nerado jedem te koze, ovce i slicno...
cak se i mom decku, teskoj mesozderki, dopalo, cini mi se da je jeo sarmice...
zelje je bas neobicna biljcica... cudan trip, dok pijes kafu sedeci u bastenskoj garnituri i tracas sa ortacima preko fona, merkas biljcice po basti... onda prosetas i uzberes dovoljno za vezu, dve, pa lepo u kuhinjicu i skarabudzis nesto...
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
![:nokti:](./images/smilies/raspa.gif)
![:smeh:](./images/smilies/smeh.gif)
![:smeh:](./images/smilies/smeh.gif)
![:zid:](./images/smilies/zid.gif)
sta vi mislite o zelju?? meni je ono apsolutno prolecni hit ove godine