Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
^
^ da, Hysice, krompir je :)

^ danke, Mars :) definitivno treba da probam i tako
By space_oddity
Joj ja sam juče pojela oko 1kg hrane, kad smo kod količine. :smeh:

Inače, za prokelj, ja sam obično lenja ubacim u blender s bananom i jabukom ili nekim dugim voćem po želji. Doduše, tako se zamaskira njegov ukus, sad ne znam da li ga jedeš zbog ukusa ili zbog nutrijenata (kako li se kaže ta reč?).
Isto nekad volim i da ga skuvam zajedno sa drugim povrćem, ali to radim tako što tempiram da stvari ne budu prekuvane, npr. šargarepu prvu ubacim i tako po nekom nahođenju ubacujem bzvz i proveravam stalno... I onda to pojedem kao supu. :)
Korisnikov avatar
By starsailor
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616812#p2616812]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616799#p2616799]starsailor napisao:[/url]ako je ovo prokelj, meni je super pecen u rerni sa krompirom.
pekla sam na papiru za pecenje skoro bez ulja.
jeste. to je to. a jel ga presečeš ili razlistaš pre nego što ga zapečeš u rerni?
nista od toga. ovi su bas mali, oko 3 cm. samo malo maslinovog ulja, neka bio vegeta i majcina dusica je super kombinacija.
negde sam procitala da alum.folija nije zdrava, kao,..pa ja koristim papir za pecenje :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ hvala na savetu, starsejlorice :hug:

ne otvara mi se nova tema zbog ovoga, pa ću ovde da pitam. španat i oksalati - what is your standpoint? kako konzumirati lišće španata: sirovo, kuvano, kuvano sa mlekom? na netu su ljudi podeljenog mišljenja, a nisam još uvek pročitala naučne članke (kontam smoriću se dok ne dođem do one jedne rečenice što me zanima)...
By space_oddity
Ja spanać jedem ili sirov, ili skuvano lišće ako pravim supu s povrćem, ili kupim one brikete pa ispržim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!