Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Uglavnom mi je biber nezamenljiv.

Inače su mi zeleni omiljeni: bosiljak, ruzmarin, origano, majoran, mirođija. Jer mediteranska kuhinja koja dominira.

Od gotovih pojačavača ukusa: magi, vorčester, soja sos.

Ostale probao, nijedan stalno uvrstio (izuzetak je kumin koji nisam podnosio, a sada nesto poceo da ga stavljam u minimalnim kolicinama). Šafran, đumbir, kari... stoje za ukras, nejestivi već.

Limun i kisela pavlaka su mi takođe nezaobilazni kao začini.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
omiljeni: kari i beli luk (i senf)
grozan: kumin, mada sam se navikao koliko-toliko uz one karije u kojima je suviše prisutan

koristim često razne već pripremljene mešavine
Korisnikov avatar
By Mars
da, ja očigledno po vokiju kostiću
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa draga nije valjda da i biber trpas u sacred place?
Korisnikov avatar
By bern
peršun, origano, biber (bijeli i crni), kari (pa još karija) , đumbir, lovorov list, ruzmarin, bosiljak... volim i tabasko, vuster, soja sos... crno i blijelo vino... itd.
By Kragi
Ja recimo biber ne volim te upotrebu izbegavam i tamo gde po receptu 'mora' da ga bude.
Kari gotovo i da ne smatram zacinom jer je zapravo miks 10-20 drugih zacina pa mu u zavisnosti od komponenti i ukus varira. Doduse, danas i te zacine proizvodi i pakuje svako (kod nas) te kontam da standardan recept ne postiji.
Beli luk volim i volim da ga osetim gde god je to moguce. Isto vazi i za celer a persun i origano spadaju u one koje takodje cesto koristim. Cimet samo za slatkise dok mi je ruzmarin nezamenjiv za ribu. Djumbir vise cenim zbog lekovitih svojstava nego zbog ukusa i arome kao takve. Koristim ga vise za caj nego kao primesa nekom jelu.
Ono sto najvise volim je lovor. Cak sam skoro nabavio seme i zaboo u saksiju i sad cekam 6 meseci da proklija (kako su mi rekli) :D Kasnije cu da vidim sta cu sa njim posto jake zime (temperatura ispod -12) ne trpi ali kontam da dobar deo godine moze biti vani.
Samo da nikne :molise:

P.S.
Za vas koji volite kim - uzmite ulje crnog kima. Bas je aromaticno kao i zacin. Zdravo je a super je za salate :)
Korisnikov avatar
By Stripi
nedavno otkrio anis i korijander. Odlični su.
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2625473#p2625473]Stripi napisao:[/url]nedavno otkrio anis
Kazi lepo 'Negro bombone' :smeh:
A ustvari super si ovo rekao 'nedavno otkrio' jer mislim da vecina ljudi nije ni svesna da gomilu zacina zna po ukusu i mirisu a da pritom nema pojma odakle tacno dolazi ta aroma. :D
Ja sam anis provalio kroz sapun koji je imao njegovo etarsko ulje a onda skontao odakle Negro bombonama taj ukus koji sam kao klinac izuzetno voleo premda nije da mi se sad kao gadi. :D
Odlican jeste ali mi je slabo upotrebljiv jer tu i takvu aromu vezujem jedino za nesto slatko kada je kuvanje u pitanju. Kao miris - dodatak (prirodnoj) kozmetici, kao osvezivac, kao aroma terapeut - izvanredan!
Cak i kao linhalator'. (Negro - Odzacar grla).
Korisnikov avatar
By ultraviolet
peršun peršun peršun pravila bih decu sa peršunom pa bih ga pojela, rodila bih decu peršunu Peršunčiće pa pojela i njih, je l' susam začin? pošto varam peršuna sa susamom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!