Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Imao ono...kad dzapaniz jedu zivu hobotnicu.

I aj sto je to zivo i sto mrda - nego ako je ne progutas kako treba, ona ce da ti se zalepi negde za zdrelo, dusnik...pa ces da se ugusis. A to im ono kao...neki ritual, neka inicijacija...
Овај видео је тако, неописиво огаван...
Будала има и видее где једе живе црве и скакавце. :(

А ја мислио онај Британац који пије своју повраћку луд...
Volim da jedem sirovo mleveno meso, to se valjda zove tatar biftek.
Kako god da se zove, kod mene to izgleda ovako - sirovo mleveno meso se dobro začini biberom, vegetom, solju, peršunom, ljutom alevom paprikom i, uz dodatak luka, se tako presno jede. Fino je. :mljac:
Korisnikov avatar
By Mars
*deni* napisao: Kako god da se zove, kod mene to izgleda ovako - sirovo mleveno meso se dobro začini biberom, vegetom, solju, peršunom, ljutom alevom paprikom i, uz dodatak luka, se tako presno jede. Fino je. :mljac:
Pa to ti je smesa za pljeskavice. Jedna od.

Ja to probao jednom, kroz sube...nije mi se sviđalo nikako.

''
By sncbgd
nista zivo niti toliko sirovo
marinirano moze :kuvar:, kao i tartar biftek :meso:
Korisnikov avatar
By Hys.
Koje sve bolestine mosh tako da dobijes...Kiborze, ti to najbolje znas...neka falaaaaaaaaaaaaaa....ni tatar biftek ne bi jela, iako sam gurman, i zelim skoro sve da probam, jedini uslov je da je termicki obradjeno.

I stalno podsecam devojku da koristi drugu dasku za secenje mesa od one za povrce, i da slucajno kada tretira meso ne dodirne nesto sto nece biti termicki obradjeno. To znaci i da se ruke "od mesa" nikad ne brisu krpom koja stoji u kuhuinji vec prvo topla voda, sapun pa onda peskir. A taj peskir oma na pranje.

Takodje nikako ne sme sveze meso /posebno piletina/ da dodirne ista sto nece biti termicki obradjeno. Ako dodirne, to se baca. ODMA.

Kad bih ja bila neka zaduzena za kontrolu namirnica u vel'kim kuhinjama propiskili bi krv od mene.
Korisnikov avatar
By voicesman
Steak tartare u bilo kom obliku tj od bilo koje vrste mesa ... OBOZAVAM. Paciji tartar mi je trenutno hit.
By alexandermagic
... da koristi drugu dasku za secenje mesa od one za povrce, i da slucajno kada tretira meso ne dodirne nesto sto nece biti termicki obradjeno. To znaci i da se ruke "od mesa" nikad ne brisu krpom koja stoji u kuhuinji vec prvo topla voda, sapun pa onda peskir. A taj peskir oma na pranje.

Takodje nikako ne sme sveze meso /posebno piletina/ da dodirne ista sto nece biti termicki obradjeno. Ako dodirne, to se baca. ODMA.

Kad bih ja bila neka zaduzena za kontrolu namirnica u vel'kim kuhinjama propiskili bi krv od mene.

Ovakav sam i ja. :kafa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hys. napisao:Koje sve bolestine mosh tako da dobijes...Kiborze, ti to najbolje znas...neka falaaaaaaaaaaaaaa....ni tatar biftek ne bi jela, iako sam gurman, i zelim skoro sve da probam, jedini uslov je da je termicki obradjeno.

I stalno podsecam devojku da koristi drugu dasku za secenje mesa od one za povrce, i da slucajno kada tretira meso ne dodirne nesto sto nece biti termicki obradjeno. To znaci i da se ruke "od mesa" nikad ne brisu krpom koja stoji u kuhuinji vec prvo topla voda, sapun pa onda peskir. A taj peskir oma na pranje.

Joj, ovo mi liči na klasičnu iracionalnu opsesiju, fiks ideju.
Mišljenja sam da se sa bakterijama i drugim izvorima bolesti susrećemo neizbežno ovako, ili onako u jednakoj meri, a da su te nebrojene i raznovrsne mere predostrožnosti protiv njih utemeljene na bapskim pričama i imaju psihološki značaj, ali da su u velikom broju neefikasne.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2316293#p2316293]*deni* napisao:[/url]
Hys. napisao:Koje sve bolestine mosh tako da dobijes...Kiborze, ti to najbolje znas...neka falaaaaaaaaaaaaaa....ni tatar biftek ne bi jela, iako sam gurman, i zelim skoro sve da probam, jedini uslov je da je termicki obradjeno.

Joj, ovo mi liči na klasičnu iracionalnu opsesiju, fiks ideju.
Pogledaj bilo koju stranu emisiju o kuvanju, i sve ove korake vezane za piletinu i namirnice koje nece biti termicki obradjene kao i brisanje ruku od iste ces upravo tamo naci.

Sta mislis gde sam gorenavedeno cula i naucila?

Inace sveze meso/as in tartar biftek npr/ bih probala u restoranu sa mishelin zvezdicom, gde mogu da budem dovoljno sigurna da se odredjeni standardi rukovanja hranom prate.
Korisnikov avatar
By Mars
E stvarno. Na etiketama mesa koje kupiš u marketu, pa ako pročitaš sve što tamo piše - da misliš da je unutra ona japanska riba-ubica koju, ako je ne spremiš po onim komplikovanim procedurama (par kuvara u Japanu samo ima licencu) - pomre stotinu ljudi.

A unutra mleveno meso ili šnicle.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!