Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by AngraMainaPa sta moze biti...Kisela pavlaka?:D
Nije majonez, kiselo je i ne ide ulje. Stavlja se i u supe, corbe i sl.
Originally posted by AngraMainaLako ćemo mi kako se zove, daj ti recepat
Jesam vam pricao da cu zbog ove teme praviti cufte u paradajz sosu?
Nego da li neko zna kako se na srpskom zovu cufte u sosu od limuna i jaja? Grci ih zovu youvarlakia (od turskog yuvarlak) i potpuno su njam
Originally posted by Mars
Marvine, jel si gledao "Julie&Julia"?
Originally posted by Marvin
A nema toga kod mene.
Ja nemilosrdno udaram po prstima oklagijama i varjačama ko čapka i jede krišom!
Originally posted by Hys.Ja ne znam.
Jela sam u jednom restoranu piletinu a la filipi, i mnoooogooo mi se svidelo Neki mnogo fin sosic, u kome je ta piletina kuvana sa paprikom, tikvicom i lukicem. Pokusavam da nadjem na guglu, ali nema
Originally posted by MarsEto ti
Pa pretpostavljam.
Julia Child, legenda američkog kulinarstva. Žena koja je donela francusku kuhinju širokim narodnim masama.
Originally posted by MarvinIzvinjavam se zbog kasnjenja, evo da odgovorim.
E super
Samo, mogao bi malo da razradiš priču
U vodu u kojoj kuvaš te ćufte staviš puter? (to je neka zdravo masna voda ako je tako )
I priču oko sosa bi mogao malo da razradiš...
Originally posted by smaugOMG!
Evo ti recopis za piletinu a la filipi
Potrebni sastojci:300 g piletine, 1 crni luk, 3 paprike (crvena, žuta, zelena), 1 tikvica, 100 g šampinjona, 1 praziluk, 50 g kukuruza, Soja sos, Origano, Neutralna pavlaka, Vegeta, Ulje
Priprema Pileće meso iseći na kockice i propržiti na maslinovom ulju, ubaciti crni luk isečen na trakice, papriku i tikvice na štapiće, pečurke na listiće, praziluk, kukuruz, soja sos i origano. Dinstati uz dodatak Vegete. Na kraju dodati neutralnu pavlaku.
Ako nije to ti pitaj konobara ko je kuvar pa pitaj njega za recopis.
Originally posted by Mars
Pa pretpostavljam.
Julia Child, legenda američkog kulinarstva. Žena koja je donela francusku kuhinju širokim narodnim masama.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!