Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
fear play ili igra sa strahom je tehnika u okviru BDSM scene (mada ne mora biti) u toku koje se provocira osećaj straha kod nekoga radi sexualne stimulacije, zadovoljstva i nadraženosti.

za razliku od mazohističkih aktivnosti, fear play ne podstiče uzbuđenost nabojom endorfina, nego okida ispuštanje velike količine adrenalina u telu.

u nastavku texta ima dosta vaznih info link
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zvuci divno.

primetio sam da cesto namerno provociram (a najlakse je provocirati preko straha) da bi pobesneo i krenuo sa fizickim napadom, a i tad ne osecam strah kao losu osobinu, vec kao... adrenalin! :eureka:

gle stvarno, ja sam ovo sebi radio manje-vise nesvesno :radosnice:

a izazivanje kod njega strah, to volim da radim, ali samo ovlas. verovatno zato sto nisam jos uvek imao odnose sa nekim koga prilicno dobro poznajem pa ne mogu da znam kako ce tacno reagovati.

zanimljiva stvar u svakom slucaju i :up: za tekst.
Korisnikov avatar
By EYA
i ja sam imala iskustvo sa ovim, i prvi put nisam imala pojma sta radim, a drugi put sam vec bila svesna da je opasna igra u pitanju i da ima veze sa SM-om, cak se i ona nalozila, samo nije umela to da integrise i osvesti kao sexualno iskustvo. ali neke stvari se mnogo bolje vide sa strane...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@anhedonijka: oooo, zašto mi je mrsko da odgovaram na temu, pa posle kada napišeš ti nešto, budem prisiljen da te citiram i eventualno dodam "jao i meni je tako i tako to" i budem uvek copycat.... :sigh:

No, to za provociranje. To non-stop radim. :giggle: Ali ne direktno, ne ozbiljno. Ovlaš, igrajući, peckam, zezam, izazivam reakcije, a najbolje da su reakcije žustre i životinjske...

Sve mogu da podnesem, ali da je neko smarač, to ne mogu. :vezan:
Korisnikov avatar
By Hys.
Prvo-tekst mi se ne dopada.

Previse mi je to usko gledanje na fear play.

Fear play za mene predstavlja mozda najosnovniju nit izmedju mene i moje Partnerke. Upravo taj momenat straha, koji ima zadrsku sigurnosti.
I on zaista ne mora da ukljucuje sve te props koji se navode u tekstu.
Too much je sve to.
Meni, jelte.

Dovoljne su njene dve ruke i oci.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^realno. mislim, cak ni JA, najLABILNIJA osoba na svetu, onomad ne poverovah da ce neko da mi osisa kosu masicicom.

tako da mislim da me nije radilo.
ne racunajuci iglu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Realno, ja bih i iglu i masinicu nabila u dupe onome ko to proba sa mnom, ali ja ne znam uopste vise koliko sam ja relevantna za ovaj potforum :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
i mene zanima: jesi li dosla do toga da budes uplasena? ali ne nesigurno uplasena, nego safe uplasena? i kako si to postigla?

kako si nasla svoju meru?
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Hys.

Realno, ja bih i iglu i masinicu nabila u dupe
cisti sadizam :pervert:

realno, jos uvek pripadas ovom potforumu za koji smo se ti i ja najvise i izborile da postoji :grouphug:
Korisnikov avatar
By Kittrie
sve osim igala oko moje flafi..
i ne dirajte mi kosu !!

btw, na moju veliku zalost nemam bitnog iskustva vezanog za ovu temu.
sa mnom bile vecinski picke (od ljudi) koje su se plasile duplo: i za sebe i za mene tako da.. :sigh:

{ok, osim ponekad, ali ja u strahu i neizvesnosti nalazim OGROMNU satisfakciju}
Korisnikov avatar
By Enzo
Meni je iskustvo osobe na linku provided by EYA baš hot. Bilo bi mi draže da ga nisam pročitala da mogu i ja imat isto iskustvo.
Ah well.. I guess I'll just have to share it with someone. :cool:

Now for real. Igrala sam se sa strahom, ali mislim da sam imala dovoljno povjerenja u osobe s kojima sam bila da znam da mi neće biti nešto doista. Jel se to onda konta kao fear play? :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Orlando the Lady

i mene zanima: jesi li dosla do toga da budes uplasena? ali ne nesigurno uplasena, nego safe uplasena? i kako si to postigla?

kako si nasla svoju meru?
jesam.

Ne znam kako da ti odgovorim sem da sam i u strahu koji sam fakat osecala, znala da sam bezbedna; verujem to je zbog toga sto sam takav odnos imala/imam iskljucivo sa osobama koje volim i sa kojima sam dugo zajedno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja i dalje citam FER plej...da ga jebes....

elem, ne volim da se plasim....retko se jako plasim.....upalilo mi je jednom da mogu da se isplacem....ali nije to to...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
za tebe ne bi bilo potrebno statijaznam koliko mastovitosti

samo ti mahati rolkom ispred lica, pretpostavljam :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
previse sebe smatram snaznom, da bi se upustila u igricu, a i plasila bi se da ne povredim partnerku, strasno bi se plasila.... plasila bi se sta bi mogla uraditi, eto tako nekako
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Citam temu i balavim, bukvalno.. Uffffff..
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by KorvinOdAmbera
Message original : Drakche
....
No, to za provociranje. To non-stop radim. :giggle: Ali ne direktno, ne ozbiljno. Ovlaš, igrajući, peckam, zezam, izazivam reakcije, a najbolje da su reakcije žustre i životinjske...
:seronjo:
:puzzle:
Ok. Treba odvojiti fetishe od everyday life, jer

Sve mogu da podnesem, ali da je neko smarač, to ne mogu. :vezan:
:durenje:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa dobro.. Ovlas je ovlas... Ja sam fino dete... :)

A koga peckam, taj nece biti smarac... :D
By loreenche
ne... meni je saMA pomisao da ako kod nekog izazivaM straH, da ce ga to uzbuditi... neprihvatljiva... u nAjmanju ruku neprihvatljiva :S
By DominantnaBg
Originally posted by EYA

fear play ili igra sa strahom je tehnika u okviru BDSM scene (mada ne mora biti) u toku koje se provocira osećaj straha kod nekoga radi sexualne stimulacije, zadovoljstva i nadraženosti.

za razliku od mazohističkih aktivnosti, fear play ne podstiče uzbuđenost nabojom endorfina, nego okida ispuštanje velike količine adrenalina u telu.

u nastavku texta ima dosta vaznih info link
Vidim da si prilicno osvescena po pitanju BDSM-a ,to je terkost danas. Kao lifestyle dominant ,prolazila sam kroz razne faze samospoznaje-vecinu situacija sam prvo zelela da probam da bih znala kako me rade (da li me loze ili ne). Fear play je ,barem u mom slucaju, usko vezan sa mojom "control freak" stranom licnosti. Volim da kontrolisem moju malu-da mi je uvek na kratkoj uzici. Kad je na poslu,skoli,u gradu salje mi izvestaje gde je,sta radi ...a meni to raspaljuje mastu da joj na daljinu govorim sta da uradi ili kako da se ponasa. A fear play je prisutan konstantno-jer ona zna da je kontrolisem i da ce biti kaznjena ako nesto zgresi cak iako nisam fizicki pored nje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!