Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
#2050909
"Pa ne kapiram da su submisivne osobe diskriminisane po principu istoventnim sa principom diskriminisanja feminiziranih gejeva,
a da je, isto tako, jednace sa pojmom ,,osobe koja uziva da je neko jebe" kao sto se i trandze dovode u vezu sa prostitucijom."

Aha...

Pa ni ja to ne kapiram.

Nisam to nikad primetila.
By LeDeNa_
#2050996
Originally posted by Hys.

"Pa ne kapiram da su submisivne osobe diskriminisane po principu istoventnim sa principom diskriminisanja feminiziranih gejeva,
a da je, isto tako, jednace sa pojmom ,,osobe koja uziva da je neko jebe" kao sto se i trandze dovode u vezu sa prostitucijom."

Aha...

Pa ni ja to ne kapiram.

Nisam to nikad primetila.
Ni ja...Prvi put i cujem sad brrr
By black cat
#2295309
Ima i onih koji su mocni u realu, recimo direktori firmi koji pod sobom imaju gomilu namestenika i strah su i trepet a onda kad se povuku u cetiri zida pozele da im se neko s oprostenjem posere u usta izjebe i dobro ih izbicuje i namuci, valjda na neki nacin tako postizu neku ravnotezu, ko ce ih znati, meni to neshvatljivo.
Korisnikov avatar
By Blady
#2295329
^ Poznate scene iz filmova.

Nemam nista protiv.
By black cat
#2295333
A sta je sa onima koji recimo sa jednim polom zele biti submisivni a sa drugim iskljucivo dominantni?
Korisnikov avatar
By Blady
#2295345
Uzivaju u tome?

Svako uziva na svoj nacin..
jacina, ili slabost- ne igraju nikakvu ulogu.
Korisnikov avatar
By Galateja
#2295439
Heartkiller napisao: Dakle, ovo je samo MOJA generalizacija.
Hej, i ja sam razmišljala o ovome. Neki ljudi su mi zamerili da sam previše dominantna u svakodnevnici što je u opoziciji sa mojim seksualnim preferencijama. Isprva delujem pitomo, ali kada sa nekim ostvarim iole dublji odnos ispliva moj 'despotski' karakter. :awesome:

Drugo, mislim da se dominantnost i submisivnost određuju uvek u odnosu na drugoga. Ne zaljubljujemo se u nekoga zato što je dom/sub, već u samu osobu pa se posle prilagodimo jedno drugom. Ja sam dugo bila u vezi sa devojkom koja je seksualno izrazito dominantna, meni je ta njena dominacija prijala i naravno da sam se lepo osećala u submisivnoj ulozi. Ali nije isključeno da ću se zaljubiti u submisivnu osobu i da ću ostvariti svoje dominantne kapacitete. U našem kontaktu submisivnost jeste na neki način bila slabost zato što sam ja zavisila od toga da li će ona da me pokori svojim telom. Bila sam slaba jer sam imala tu potrebu da me izjebe ona, što znači da sam na neki način zavisila od nje. A ona od mene nije zavisila, jer u sklopu te dominacije je bilo da ne pita i samo da 'uzme'. Ne, nije silovanje. :d Dakle, u oba slučaja je seks zavisio od njene aktivnosti. Ključ je bio u njenim rukama.

Ipak, submisivnost nije karakterna slabost.

Inače, trenutno čitam Nepodnošljivu kakoću postojanja Milana Kundere i povezala sam taj roman sa ovom temom. Odnos Tomaša i Tereze je u psihološkom smislu čist bdsm gde je Tomaš ta dominantna strana, a Tereza submisivna. Zanimljivo je kako svako od njih dvoje ostvaruje jačinu i slabost u okviru svoje 'uloge' gde je submisivna Tereza često jača od dominantnog Tomaša.

Da li je još neko čitao?
Korisnikov avatar
By tebra
#2295496
Submisivnost nikako ne znaci slabost. Nekad me veoma lozi takva uloga iako znam da mogu zgromiti svog partnera. Njemu kapiram da je isto jak trip, zato sto realno cesto izgledam nadrkano, da me ponekad spusti na zemlju i pokaze da od dominantog postoji dominantniji.

Ah, ta dinamika!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!