Originally posted by Wilhelmina
Zelim, zelim... neciji jezik... svuda po meni... dok ne vidim nista i ne vujem nista i ne pokrecem se... samo dodire jezikom...
Hm, zvuči primamljivo, moram priznati...
Da sam žensko, ovo bi definitivno bila jedna od stvari koju bih želela da osetim, u stvari, khm, osećam...
No, s obzirom da sam ipak muško, više me privlači varijanta u kojoj je taj jezik koji se pominje, khm, moj jezik...
A sad ozbiljno.
Ja imam fantazije u kojima sam muškog pola, a imam i one u kojima sam ženskog pola.
Ono što kao muškarac maštam da doživim (i to ne samo jedanput da doživim, nego puno puta

), jeste sledeća scena:
Prvo i prvo, ja sam napokon skupio petlju da uradim elektrolizu lica, tako da više nemam bradu, ili je barem proređena i oslabljena u toj meri da mogu normalno da se šminkam. Takođe, redovno depiliram sve malje sa tela. Kao takav, dakle ćosav i kusav, oblačim baletski triko (tj. hulahopke) do pojasa. Od pojasa naviše sam go, lice mi je našminkano kvalitetnom šminkom (koja se ne razmazuje i sl.). Naravno, prethodno sam godinama marljivo vežbao jogu i postao maksimalno gibak. Elem, stojim u nekom, khm, fitnes studiju, ili striptiz baru, nebitno, ali negde gde je je postavljena ona šipka, i to ne jedna nego bar dve. Stojim tik ispred jedne od šipki, obavijam je, khm, svojim guzovima, i onda počinje. Počinje pole-dance. Moj pole-dance. To je nešto o čemu maštam, da se tako čepim oko šipke, uvijam, trzam, klatim, valjam se po podu oko šipke, visim sa nje itd. Za to vreme, u istoj prostoriji, oko druge šipke slične pokrete izvodi drugi "plesač", u istoj kostimografiji kao i ja (izdepiliran, našminkan, u trikou...)... U jednom momentu on prekida svoj pole-dance i prilazi mi, prekidam i ja moj "ples". Stajem pred njega. Poljubim ga. Onda sedamo u špagu, jedan naspram drugog. Zagrlimo se... Ljubim ga po grudima, ližem i grickam njegove bradavice. (Neverovatno me pale bradavice na izdepiliranim muškim grudima.

Prema ženskim grudima sam indiferentan, iako sam bi - sviđaju mi se i žene, ali ženske grudi nešto baš i ne...) Zatim ležem preko njega i on preko mene, valjamo se preko celog poda, rasčepljujem se oko njega... Na kraju on skida triko, skida dancebelt, usisavam njegovu muškost... Skidam se i ja. Ležem na stomak i nameštam se. On ulazi u mene i uzima me...