Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by devokICAbata sa kravatomOriginally posted by boki01nego sta nego diskriminacija, necu valjda ja da stavljam bate:pegla:
Cista diskriminacija - Na slikama su samo zenski modeli:domino:
Originally posted by devokICASada sam pogledao neke slike koje si postovala - sve su bondage. Moje su u skladu sa prvim delom naziva ove grane foruma - S/M. Necu ih vise slati, nisam procitao pravila ponasanja, pa da me ne ukinu. Vidim da se drugi uzdrzavaju da posalju nesto (polu)golisavo a pogotovo ne salju vezano, razapeto, rascereceno...Originally posted by Jelena_BlissNi meni se ne dopadaju slike koje je postovao. U stvari, ne dopadaju mi se nijedne koje nisam JA postovala
Koje bolesne slike JBT!!!![]()
![]()
Originally posted by devokICAA vidis, ja sam vrlo zainteresovana za ovaj vid seksualnog opstenja.
uh, sta tacno ne volis?
mislim, ako su one grozne slike koje je postavio neki lik NI JA to ne volim.
napisala sam to gore![]()
Zagadi mi temu sa spravama za mucenje.
![]()
to je ekstreman vid s/m-a...
Originally posted by devokICAZnaci da smo obe komercijala.
Meni licno je zanimljiva mentalna igra, dinamika koja se odigrava, mnogo vise od bilo koje fizicke manifestacije.
Originally posted by Andre87
Ne mogu da zamislim sebe u BDSM varijanti, vise sam za "oblacice i vilinsku prasinu..baby boy"....bar u dushi mada volim da se obucem agresivno, totalna suprotnost..tako da neki pomisle da sam sektas,djavo,narkos... Kad popricamo,promene misljenje..eh ali danas imati vremena za razgovor..jbg ukopa me prvi utisak pa se zalepe za mene ljudi koji mi najcesce ne odgovaraju.
Ne gadim se toga(mogao bih da odglumim neku nezniju varijantu),ali nije moj stil...
planiram da nabavim lisice,ukrasa radi, idu mi uz jezica...mada nisam ja opasna zverka![]()
Originally posted by devokICAMoram da kvotujem sebe i da se prekorim. Naime, iako ja LICNO ne nalazim zadovoljstvo u gore pomenutim radnjama, apsolutno je nedopustivo da osudjujem radnju i izvrsioce iste . To je isto kao da neko dodje i kaze kako analni seks BLJAAAK. Ovo gore je "redje" i "neobicnije" ali i dalje ne daje za pravo ikome da osudjuje sta consenting adults rade. Ukoliko se ovakvi stavovi iznose, onda osobe koje imaju odredjeni fetish mogu da se osete "nenormalno" "na margini". A ponavljam, na psiholozima je da utvrdjuju sta i kako, a na nama da ne osudjujemo sta rade dve odrasle osobe uz medjusoban pristanak do god to ne ugrozava njihov well being ili zakone drzave (recimo neko zeli da ga druga osoba ubije...)Originally posted by m..ja uzivam u obe uloge...do god su ekstremne:napitak:
Kaka je odvec bljak.. QQ.
Uostalom ja sam pasivan![]()
a pissing i sranje, opet ponavljam...BLJAAAK
Originally posted by devokICAlepo, lepoOriginally posted by devokICAMoram da kvotujem sebe i da se prekorim. Naime, iako ja LICNO ne nalazim zadovoljstvo u gore pomenutim radnjama, apsolutno je nedopustivo da osudjujem radnju i izvrsioce iste . To je isto kao da neko dodje i kaze kako analni seks BLJAAAK. Ovo gore je "redje" i "neobicnije" ali i dalje ne daje za pravo ikome da osudjuje sta consenting adults rade. Ukoliko se ovakvi stavovi iznose, onda osobe koje imaju odredjeni fetish mogu da se osete "nenormalno" "na margini". A ponavljam, na psiholozima je da utvrdjuju sta i kako, a na nama da ne osudjujemo sta rade dve odrasle osobe uz medjusoban pristanak do god to ne ugrozava njihov well being ili zakone drzave (recimo neko zeli da ga druga osoba ubije...)Originally posted by m..ja uzivam u obe uloge...do god su ekstremne:napitak:
Kaka je odvec bljak.. QQ.
Uostalom ja sam pasivan![]()
a pissing i sranje, opet ponavljam...BLJAAAK
Jbg, rastem i ja![]()
edit: post u kome kenjam po necijem fetishu (pardon the pun) je iz maja 2006 :vadise:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!