Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

By alexandermagic
Originally posted by Zwezdica

Da li ste ikada stavili ruke oko vrata vasheg partnera u toku sexa i pocheli da se igrate ...?
Naravno, pod uslovom da mi je taj partner prethodno potvrdio da ga to pali.
Kakva su vasha iskustva sa time?
Meni je turn on da sam onaj koji ima kontrolu, tako da mi je to uvijek sjajan doživljaj. Svi su preživjeli moje davljenje, znači da to radim dobro... :lol:
Batrganje partnera dok ga davim, a on doživljava orgazam je fenomenalan prizor. <3
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by sense
davljen, ostali tragovi :doh: partner sadista, meni bilo lepo :D
:lol:

Zasto je ova tema izvuchena iz naftalina? DOsta su me prozivali zbog nje.. :rida: :lol:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by sense
davljen, ostali tragovi :doh: partner sadista, meni bilo lepo :D
Stavi puder. :smeh:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
davljenje je super, mada vishe volim da povlachim nekoga za kosu i da ga chupam :smeh:
By alexandermagic
:love:, ni to nije loše, al' mi se ne sluša tirada sutradan kako ga boli cijela glava... :lol:
By cile2
jako dobra tema,ko nije u tom filmu neznam sta tu trazi ali mi koi to obozavamo treba vise ovakvih tema d forsiramo.Zwezdice super si duso samo kafd bi malo opisala polozaj tebe i zrtve koju davis dali ona sedi ,lezi jesi li ti iznad nje ili...?

:vudu: :vudu:
By cile2
Originally posted by Hys.
mmmmmmmmmmmm ulicni fajt :mljac:

Sorry, you know I am a weirdo :D :smeh:

/Inace to za gusu, bas mi draga rece kako je jednom prilikom bas to uradila tokom "ulicnog fajta" , mene je to jos vise....khm...zainteresovalo :trep: /
hoces da se fajtamo? :die: :die:
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Volim kad me drugi dave,fenomenalno je, :chestram: ali nikad nisam pozelela da ja davim nekog.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by J...
Meni je to totalno odbojno i bezveze. :ozbiljan:
potpisujem. totalni turn off.
Originally posted by starky
ja mogu da davim samo nekog u bazenu... :roflmao:
cak ni u bazenu ga ne volim :D :roni:

interesantno, malo sam prelistala temu i nisam spazila da se neko izjasnio da voli da ga dave :puzzle:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne citas pazljivo Emo, wee grrrl :namig2:

Prvo malo wiki:

Erotic asphyxiation refers to intentionally cutting off oxygen to the brain for sexual arousal. It is also called asphyxiophilia, autoerotic asphyxia, scarfing, kotzwarraism, or breath control play. Colloquially, a person engaging in the activity is sometimes called a gasper. The erotic interest in asphyxiation is classified as a paraphilia in the Diagnostic and Statistical Manual of the American Psychiatric Association.

pa ovaj deo:

In the BDSM community, interactions of this nature may be referred to as breathplay or sometimes edgeplay, and generally include a partner. Because, like other forms of edgeplay, breathplay pushes the limits of "safe, sane and consensual" activity, situations involving breath control can be assessed using the acronym RACK or Risk Aware Consensual Kink. Partners are generally expected within this community to be cognizant of and responsible for the dangers that they may take part in.

:hvala:

Sto se same prakse tice, samo onako kao sto je opisano u drugom pasusu, znaci sa partnerom (verujem o tome zvezdaja i prica, jel), mora se znati kako sme i sta je opasno (koji deo vrata) i da se ima kontrola nad sobom (tu mislim na oba partnera).
Do god se postuju ta neka pravila, i ljudi imaju dovoljno razuma i samosvesti tokom igre, ok. Ali tanka je to granica, kada ponesu endorfini, svasta moze da se desi, i iskreno, iako izuzetno volim ovu vrstu breath play-a, desilo mi se par puta da se malkice uplasim, ne zbog partnera, vec zbog tog crva sumnje (a sta ako nesto slucajno podje po zlu, bude malo jace, a meniiii je takooo dobro). To je i dobro sto tako razmisljam, jer smatram da posebno kada je ova praksa u pitanju, oprez i samokontrola su od krucijalnog znacaja (a ja i samokontrola smo najbolji drugovi :D , verovatno zato i pokusavam da je bar malo predam tokom erotic power exchange-a ).

A trip...

ocigledno worth the risk....
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Ne citas pazljivo Emo, wee grrrl :namig2:

Prvo malo wiki:

Erotic asphyxiation refers to intentionally cutting off oxygen to the brain for sexual arousal. It is also called asphyxiophilia, autoerotic asphyxia, scarfing, kotzwarraism, or breath control play. Colloquially, a person engaging in the activity is sometimes called a gasper. The erotic interest in asphyxiation is classified as a paraphilia in the Diagnostic and Statistical Manual of the American Psychiatric Association.

pa ovaj deo:

In the BDSM community, interactions of this nature may be referred to as breathplay or sometimes edgeplay, and generally include a partner. Because, like other forms of edgeplay, breathplay pushes the limits of "safe, sane and consensual" activity, situations involving breath control can be assessed using the acronym RACK or Risk Aware Consensual Kink. Partners are generally expected within this community to be cognizant of and responsible for the dangers that they may take part in.

:hvala:

Sto se same prakse tice, samo onako kao sto je opisano u drugom pasusu, znaci sa partnerom (verujem o tome zvezdaja i prica, jel), mora se znati kako sme i sta je opasno (koji deo vrata) i da se ima kontrola nad sobom (tu mislim na oba partnera).
Do god se postuju ta neka pravila, i ljudi imaju dovoljno razuma i samosvesti tokom igre, ok. Ali tanka je to granica, kada ponesu endorfini, svasta moze da se desi, i iskreno, iako izuzetno volim ovu vrstu breath play-a, desilo mi se par puta da se malkice uplasim, ne zbog partnera, vec zbog tog crva sumnje (a sta ako nesto slucajno podje po zlu, bude malo jace, a meniiii je takooo dobro). To je i dobro sto tako razmisljam, jer smatram da posebno kada je ova praksa u pitanju, oprez i samokontrola su od krucijalnog znacaja (a ja i samokontrola smo najbolji drugovi :D , verovatno zato i pokusavam da je bar malo predam tokom erotic power exchange-a ).

A trip...

ocigledno worth the risk....
pa ako je to na konto moje poslednje recenice, evo procitah ali ne moze se iz tvog posta jasno zakljuciti da li ti volis da davis ili da te dave :neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam mislila da je jasno da govorim iz pozicije sub-a, kao sto i govorim u 90 posto slucajeva, sem kada me uFati nesto pa otvorim temu Sadizam :smeh:

Lm, sve to sto sam napisala, govorim iz pozicije "davljenog".
Korisnikov avatar
By emo_haos_
onda si ti jedna od retkih na temi koja se izjasnila kao sub, koliko sam mogla primetiti
samo sam iznela svoje zapazanje, no offence

:shake: :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma kakav offence ti si fina i kulturna devojcica :)

A vidi, nisam ni primetila, u pravu si, svi bi da guse :giggle:

:hys:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Oh.. Smej se, zdravo je to.. :lol:

I dalje uni... :tegovi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Orlando the Lady

nemam neki poseban trip sa davljenjem, ali da prigusivanjem da. Prosto me lozi kada su moje ruke na/u njenim ustima.
Jao to je super trip :wow:

OT:

Vec sam odgovorila.

Ne volim kada mi neko bas stvarno radi asfikciju, nemam ni-u-koga toliko poverenja.

Jes da ljudovi mogu da se uvrede, ali to je moj vrat and my life :sesir:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaoj a tako je dobro ovo i dalje.. :blush:

Ova tema ozivljava stalno, opet ce me zezati ljudi.. :blush:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:radosnice:

Samo se nadam da neces biti soba pored nas, da mogu bar da spavam nocu.. :smeh:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja kontam da Swan serenda, nju ne pali nista, ona ode u shoping nakupuje se stvari, dodje kuce, gleda u kese nekih 15-ak minuta i svrsi. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
By Swanheart
Originally posted by Blond Brat

Ja kontam da Swan serenda, nju ne pali nista, ona ode u shoping nakupuje se stvari, dodje kuce, gleda u kese nekih 15-ak minuta i svrsi. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol:

ma multipl

ulazem 3 bambija da Blondusha shrshi kad vidi samo meso mleveno, ne mora ni da napravi pljesku noj je to dosta :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Blond Brat

Extra, to mi omogucava miran san.. Hvala ti sto si mi otvorila ochi.. :D

Inace, taj sistem se primenjuje i na tebe, Blond, to sam cak sigurna vise nego za Swan.. :eureka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!