Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Hys.Nista se ja promeniti necu
Vidim ovde se pise o fetishima lake kategorije, pa cu se zadrzati na istoj...cak se pise o stvarima koje nisu fetisi bas....u stvari, necu pricati o svojim mnogobrojnim fetisima, no o necem sto mi obicno te fetise pruza:
Jaka ramena i ledja, tamna kratka kosa i zelene oci, pametne i dzentlmenski nastrojene, butch, butch, DOM, DOM, DOM BUTCH, jel sam rekla Dom Butch dovoljno puta?I kada to kazem, MISLIM NA DOMINANTNE BUTCH ZENE/DECKE/BUTCHICE KOJE SU ISKLJUCIVO DOMINANTNE I NIKAD, ALI NIKAAAAAAAAD SUBMISIVNE. Okkkkk???
Dom Butch koje se loze na femme ! Ne butchice koje vole bilo sta drugo sem femme i andro eventualno, mm ok?
Meni dovoljno! I jebeno tesko naci, bar ponekad.
Obicno garantuje uspeh da ce me jebati kako zelim i inkorporirat' sve one fetishe koje ne navodim ovde.
Onli dem ken mejk maj klit rili hard.
ps. Gospodjo Boze, sta mi bi
Originally posted by ::Elongac!ja::Moram priznati da za ovo prvi put cujem.
Zena u nekoj onako sirokoj majci...koja pada tacno negde na pola guze ili malo nize...moze na sebi da ima gacice, a i ne mora
Originally posted by ::Elongac!ja::
Zena u nekoj onako sirokoj majci...koja pada tacno negde na pola guze ili malo nize...moze na sebi da ima gacice, a i ne mora ...pa jos ako je vec vece...
Originally posted by SwanheartTo to!Originally posted by Superstar!
Oooo da, shake
Ali ja recimo odlepim kada vidim mokro musko telo...(od vode da se razumemo)...Mada ne znam da li je to bas fetis
hmm
mislim da smo u org temi i saznali kako se zove taj fetish
Originally posted by jovanabeogradMeni je zesca varijanta kosulja, par brojeva veca i raskopcana. A, da, mogla bi i da ima rascupanu kosu pritom, mis'im bicu joj ja frizer, nema frke..Originally posted by ::Elongac!ja::
Zena u nekoj onako sirokoj majci...koja pada tacno negde na pola guze ili malo nize...moze na sebi da ima gacice, a i ne mora ...pa jos ako je vec vece...
Bez ove poslednje recenice..
Originally posted by DarlingOriginally posted by jovanabeogradMeni je zesca varijanta kosulja, par brojeva veca i raskopcana. A, da, mogla bi i da ima rascupanu kosu pritom, mis'im bicu joj ja frizer, nema frke..Originally posted by ::Elongac!ja::
Originally posted by Hys.ali koja je po prvi i jedini put sub sa mnom and i get to do the unthinkable to her
Jaka ramena i ledja, tamna kratka kosa i zelene oci, pametne i dzentlmenski nastrojene, butch, butch, DOM, DOM, DOM BUTCH, jel sam rekla Dom Butch dovoljno puta?I kada to kazem, MISLIM NA DOMINANTNE BUTCH ZENE/DECKE/BUTCHICE KOJE SU ISKLJUCIVO DOMINANTNE I NIKAD, ALI NIKAAAAAAAAD SUBMISIVNE.
Originally posted by DarlingHm...kako zaboravih ovo da napisem. Da, da...kosa igra dosta bitnu ulogu. Savrseno ako je duza i rascupana. Pa jos ako je u pitanju neka devojcica koja je sitnija od mene...lepo lice, punije usne, vragolast pogled... Ok...Originally posted by jovanabeogradMeni je zesca varijanta kosulja, par brojeva veca i raskopcana. A, da, mogla bi i da ima rascupanu kosu pritom, mis'im bicu joj ja frizer, nema frke..Originally posted by ::Elongac!ja::
Originally posted by Dr. MKako sam ovo moga da zaboravim?
Lepe sake i stopala, pupak, kolena...
Tipovi samo u farmerkama, goli do pojasa i bosi...
Bele sportske carape i patike...
( nista lepse nego kad te tip opkoraci ili sedne na facu, a na sebi ima samo carape i patike )
...itd, itd...
Originally posted by NewYorkerSam sam visok i dugonog...a, kao suprotnosti se privlace...Originally posted by Dr. MIh, doktore, pa kud ces lepse od visokog, dugonog frajera...
Nizi frajeri
( za zivota nisam bio sa nekim ko je visi od mene...volim male, laki su za okretanje... )
u sortsicu ili farmerkama... pa kad korakne....
Originally posted by jovanabeogradSo (what)?Originally posted by DarlingOriginally posted by jovanabeogradMeni je zesca varijanta kosulja, par brojeva veca i raskopcana. A, da, mogla bi i da ima rascupanu kosu pritom, mis'im bicu joj ja frizer, nema frke..Originally posted by ::Elongac!ja::
Htedoh i to da napisem, al' na drugoj temi o fetisima napisah esej pa mi bi glupo
Btw, ja spavam u oversized kosulji
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!