Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Val
A shta ak´ se sam odmota? :nerd:
Korisnikov avatar
By Hys.
I dalje mi kais budi najmocniju reakciju....nekako je brutalan i jednostavan. I praktican. Nece decka uvek imati korbac ili padLe, ali vrlo cesto ce imati kaish....ah.

Bolje ja da odem da spavam.....
By cile2
bio bi tvoj konj Hys. mozes da me jases do iznemoglosti
Korisnikov avatar
By toni79
ne pali me ta vrsta boli ali sam imala curu koja je volila spanking pa je prvo bilo rucno. nedovoljno i bolila bi me ruka. onda smo presle na kais, i na kraju je kupila paddle. ja sam volila njene nokte i lisice.
Korisnikov avatar
By RadaNs
Ja sam lisice dosad koristila samo sa deckom... i on je voleo i da me pljusne par puta.:tuc:
Korisnikov avatar
By WannaHARD
o da, klasican kcrni kožni široki kais i policijske metalne lisice... ou jeah...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Hys.

I dalje mi kais budi najmocniju reakciju....nekako je brutalan i jednostavan. I praktican. Nece decka uvek imati korbac ili padLe, ali vrlo cesto ce imati kaish....ah.

Bolje ja da odem da spavam.....

buuuuudjenje!!! :lol:

zaspala nesto ova tema...

ovde mogu pitanja sto su bila off u nekoj od novijih tema?

sta je osiholoski supstrat spankinga i beatinga?

seeking for some kind of punishment?

whats so pleasurable about pain?

aj se vi malo raspisite ( :colorado: : Diskutujte!) pa ja posle pitam jos (ako me ne bude blam)...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sad tek vidim koliko gresaka ima u mom prethodnom postu....

jel zato nema odgovora? :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma ne...sad videh.

Pa ti kao neko iz odredjene struke sigurno znas da bol oslobadja endorfin, jel tako :)

A ta posebna vrsta bola...Pitas psiholoski...Ne znam....Mogu samo iz svog ugla-odgovara mi ta vrsta bola, naravno, samo ako se znalacki dozira. Nije svaki bol isti.

Bol kaisa nije isti kao reumatski bol recimo :lol:

I ne, nije toliko fazon punishmenta, bar ne meni, nego je neko takmicenje sa sobom, uzimanje "bola", njegovo prevalizanje i kontrolisanje u cilju zadovoljstva (pomenuti endorfini)...

A da ne ulazim u ceo fazon scene, igre, razmene energije....

E, kiskvinka, nije ti to lepo sto mi radis, ja sad kao treba da zaspim sada :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
mirno, spavaj nano (ogg)

sve je zakljucano (lisice)

moje srce nije,

dzaba ti kamdzije...

:lol:

meni to sve novo, nisam ni znala da me neke stvari pale... :blush:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
btw, ta translacija u endorfin ima smisla... o, da!
Korisnikov avatar
By Hys.
aj wona wona wona get mi som crop...just a tajni tajni wee cropie da imam i na starom kontinentu :sweet:

Zaista, de to sada u Srbiji da nadjem...jel ima u nasim erotishen shopovima? A ne ide mi se na hipodrom :scena u glavi-hys ulazi u stale i krade korbace :maska: :
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dozvolio sam par puta kaišem i bilo je zanimljivo... ali nisam se pronašao, ne volim modrice po sebi i svom dupetu! :durenje:

A vala i boli!
Znači rukama čovek može da me mlati do sutra, to i volim... ali kaišem 2 puta po istom mestu... :rida:
Korisnikov avatar
By Hys.
kais 2 puta po istom mestu :love:

Or rather, 10 puta :drama:

Eh...
Korisnikov avatar
By Oziris
Slika

Slika

Dakle, bic, ali bas takav, dugacak, tanak, koji pravi ono jebozovno sviranje po vazduhu kad zamahnes njime :bale: i obican, crni kozni kais su mi omiljene igrackice...

Ja u ulozi "isporuke usluge" of course, ne u ulozi "primaoca"...
By LeDeNa_
Ja sam pokusala da se opredelim koja je igracka najbolja ali nema sanse :lol:

Svejedno looooooool
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mi se otimamo o kais...ko pobedi, moze da ga upotrebi...zanimljivo je da stvari koje van "igre" ne mogu da podnesem na telu (dodir na prednji deo vrata, na primer - cak ni rolkom) u toku te zajebancije sasvim lako prolaze...tipa, kais oko vrata sasvim uredno "trpim" za to vreme, dok u normalnoj situaciji ujedam za prst i ako mi se pridje vratu
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ma dovoljno mi je, da proste ove jezbejke feministkinje bolesne od kompleksa partikarhalnog, da bude... muski.
Korisnikov avatar
By Hys.
@Hlae

Zanimljivo je da bih ja za 90 posto stvari koje volim u "igri" bi ovako, van igre, tukla :lol:

Super je ta opustenost i spustanje inhibicija koja se desava...:)
Korisnikov avatar
By IriS
iju, što uđoh u ovu temu :vruce:

neće mi ništa od plate ostati :sigh:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Hys.

Zanimljivo je da bih ja za 90 posto stvari koje volim u "igri" bi ovako, van igre, tukla :lol:

Super je ta opustenost i spustanje inhibicija koja se desava... :)
da, bas tako :up:

stanje svesti, neka vrsta transa u koji upadam tokom bdsm sexa je neverovatno predobro :smilegrin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!