Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Draco
Moze svasta nesto, dokle god JA odredjujem pravila i granice. :eevil: :spin: :cool2: Nisam se nikada nasla u ulozi vezane i mislim da ne bih bas ni imala herca da sebi dopustim da toliko izgubim kontrolu, mada kontam da bi bas zbog toga mozda bilo oslobadjajuce.. Inace, jel ima neko na poklon :lol: par lisica posto nam trebaju 2 para pa smo u minusu jedan..?
Pitaj Teu da ti posudi shta ti treba, poshto mi je SVE odnela. :placko:

I ja sad jopet moram u kupovinu. Njena sreca shto carinici nisu rekli da otvori kofer! :smeh: :kiss:
Lozim se u poslednje vreme na S/M filmove ali ako bi se to na meni primenjivalo uzivo, bojim se da ne bih smeo pristati. Imao sam jedno zanimljivo chat iskusvo sa tipom koji se predstavio kao master. Ja se uziveo u tu ulogu (online samo, naravno). Zakazivao mi online seanse i onda posle 5 dana ponudio da potpisem neki ugovor. Dostavio mi uredno mailom ugovor na 10-tak gusto kucanih stranica kako on ne bi imao zakonskih posledica ako bi se mi uzivo videli i on demonstrirao svoje vestine.
Nikade se nismo videli ni upoznali uzivo, a ko zna mozda bi to bilo lepo iskustvo. Nikad se ne zna...
:tepih:
Korisnikov avatar
By Stanley
Pa kad ima u seksu malo zuba i stiskanja onda nije lose, nije lose.. :lol: :wink:
Korisnikov avatar
By Adam*
MA gdeeeeeeeeee???
Pa bez malo SM ja ni ne zelim sex............to je dosadnooooooo......breeeeee...........VOLIMM da me muce malo i da me maltretirtajuuuuuuuuuu "tamo"......njam njam...........i naravno ja isto tako volim da maltretiram ali naravno u granicama normale i to je vise neko malo grublje uzivanje nego mucenje(ja tako to vidim-"Mucenje" mi je i malo smesna rec ....kada se setim sta ustvari radim.....mmmmmmmmmmmmmmm)

TAko da MUCITE SEEEEE!!!!!hahhahhhaahahhhaha :vatroslava: :bic: :bic: :obesen: :okret:
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Dobra stvar samo ako je izgovor monotonija:klap: :bic: :ninja:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa ima jedan tip sa kojim sex u stvari uvek vise lici na tucu nego na sex...ali bas je apsolutno izivljavanje...sa devojkom ne mogu da zamislim...ali..svasta ja tako do sada nisam mogla da zamislim kad ono...
Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by hlaefdige
pa ima jedan tip sa kojim sex u stvari uvek vise lici na tucu nego na sex...ali bas je apsolutno izivljavanje...sa devojkom ne mogu da zamislim...ali..svasta ja tako do sada nisam mogla da zamislim kad ono...

PA naravno da mozes.............uzivas cakstovise sigurno!!!! :kokice: :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ma moze sve....Samo, vezivanje je predvorje, samo pochetna faza gde mozak ubacujesh u trip da te nema da ne vladash sobom i onda urlash od muke, smiruju te shamarima, plache ti se a ne mozesh jer svrshavash....ili mozesh..jebem ga....
By Tea
Originally posted by Val

Pitaj Teu da ti posudi shta ti treba, poshto mi je SVE odnela. :placko:

I ja sad jopet moram u kupovinu. Njena sreca shto carinici nisu rekli da otvori kofer! :smeh: :kiss:
pa, nisu ga otvarali, ali ga je par puta propustao kroz skener i nije mogao da skonta sta je unutra, posto mu je na monitoru pokazivalo da ima nesto metalno(elektomotor vibratora :D ). ja mu rekla sta je, samo se nasmejao i dao mi kofer nazad. i strpi se jos 20 dana, ne moras u kupovinu, igracemo se kad dodjes :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Inner-Smile
Ma moze sve....Samo, vezivanje je predvorje, samo pochetna faza gde mozak ubacujesh u trip da te nema da ne vladash sobom i onda urlash od muke, smiruju te shamarima, plache ti se a ne mozesh jer svrshavash....ili mozesh..jebem ga....
lepo si to objasnila, svaka chast:federi:
hmmm..vidim nesto mLogo finih ovde:durenje:
neko je pomenuo lisice sa osiguracem, da partner uvek moze da se oslobodi? to je sasvim okej ako partner ima zelju za tim, ako se oseca sigurnijim (jer na prvom mestu je POVERENJE)
medjutim, nekome:trep: je mozda gotivnije bas to sto ne moze da se oslobodi sam-predavanje kontrole (i ne nije potpuno, postoje mnoogooo "gori" vidovi u s/m) koja oslobadja osobu jer dobija od "top-a" (top. domino) bas ono sto zeli. e sada, ono sto je osigurac u takvoj situaciji jeste "safe word" koju sub (onaj koji biva kontrolisan) moze da iskoristi u bilo kom trenutku i igra istog trenutka prestaje ili se menje-to je potpuno poverenje, i za to ne treba osigurac na lisicama, vec sigurnost da jedna rec vas vraca tamo gde zelite..znaci u igri je na prvom mesu potpuno poverenje i predaja partneru, a ako to ne postoji, ako su u pitanju likovi kao sto je neko pomenuo nekog lika sa chata sa "ugovorom" to su zajebane stvari, i od takvih likova treba bezati. Fora sa ugovorom je jako uobicajena (inace kao jedan serijski ubica i lik koji je devojku drzao kao robinju je ugovor napravio "poznatim", cak na netu postoji da se skine bas taj njegov). Inace, ako koristite "safe word" mora da bude nesto totalno random, nikako "stani" "polako" jer u zaru mozete da slucajno iskoristite...
ovaj...ja se raspisah vako posle diskusije na jednom drugom forumu...i tako....:mete:
Korisnikov avatar
By Egon
ne volim ni na TV-u

nekako mi je cheap ...
By SUNNY B
pa sve varijante dolaze u obzir. nekako sam kroz detinjstvo bila primorana da budem submissive pa se to kasnije izrodilo u nuznu potrebu za svim vrstama mazohizma sto je rezultiralo da ti bivsa glavom razlupa njonjaru do pucanja sinusa a ti i dalje pricas sa njom kao da se nista nije desilo.... :scarry:

u krevetu, takodje, volim sve varijante.... do granice razuma....(bez dodatnog polemisanja o "granici razuma")

sreca te je sadasnja malena u fazonu da proba sve i svasta i da radi raznorazne stvari koje mi prijaju pa nemam problem sa tim...
Korisnikov avatar
By Adam*
JA sam isto malo Sado .po malo i mazo........ali..............kada sam zaljubljen nekako mi je zao da to radim ljubavi...........mada ona to trazi............hm.......izmedju dve vatre.................dobro peckanje po guzi i pickici i nije nista strasno...lisice,MALO GRUBLJE GRICKJANJE BRADAVICA,volim da je grickam celu .Hahahahhahahahahha,volim da je ugrizem za palac na nozi ,kada je finaaaaaaa jakoooo ali to je meni sve normalno........ma....svasta nesto.........VOLIM.........:opacupa:
By Paris
Ja volim S/M :povez: , ali samo ako sam ja S :)
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by SUNNY GIRL
sto je rezultiralo da ti bivsa glavom razlupa njonjaru do pucanja sinusa a ti i dalje pricas sa njom kao da se nista nije desilo.... :scarry:
W O W !!!! :hypno:
Korisnikov avatar
By Hys.
pa sve varijante dolaze u obzir. nekako sam kroz detinjstvo bila primorana da budem submissive pa se to kasnije izrodilo u nuznu potrebu za svim vrstama mazohizma sto je rezultiralo da ti bivsa glavom razlupa njonjaru do pucanja sinusa a ti i dalje pricas sa njom kao da se nista nije desilo.... :scarry:
u jeee...jes vala scary..kod mene to ne prolazi, ali sto ljudi sto cudi...:mazi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Vezivanje moze, ugrizi dolaze u obzir, grebanje itakako :up: ali dalje od toga nikada nisam imala zelju da idem.
Submisivna jesam, ali u nekoj drugoj prici.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by the1whowished
Vezivanje moze, ugrizi dolaze u obzir, grebanje itakako :up: ali dalje od toga nikada nisam imala zelju da idem.
Submisivna jesam, ali u nekoj drugoj prici.
interesantno da ja u "nekoj drugoj prici" uopste nisam submisivna nimalo, bas sam onak' kak bi se reklo..."ne dam na sebe" pih, al su ljudskasta bicata kompliovata:doh:
By SUNNY B
Originally posted by Egon
sto je rezultiralo da ti bivsa glavom razlupa njonjaru do pucanja sinusa a ti i dalje pricas sa njom kao da se nista nije desilo.... :scarry:
W O W !!!! :hypno:
cuti, moze i gore...
By SUNNY B
Originally posted by devokICA
u jeee...jes vala scary..kod mene to ne prolazi, ali sto ljudi sto cudi... :mazi:
nije vise pitanje zelje i volje nego potrebe...a to nije stanje svesti nego podsvesti...a sa time vec ne mogu da se borim...
Korisnikov avatar
By gari
OBAVEZNO...Nabavio sam sve instrumente inkvizicije i NIKO mi živ ne silazi sa stola za mu-jebanje. Počinjemo sa blagim šibanjem jednokrakim bičem a onda prelazimo na sedmokraku kamdžiju /nasledio od Turaka/ koja obavezno pušća krv jer na kraju ima olovne kuglice. Onda te rane posimapo solju i sirćetom, dodajemo zelenu salatu pa sve to pojedemo sa tela mučenika/ce/. Na redu je mučenje vodom /da se isperu creva da mi tu ne serka posle vazdan/. Jedno trideset litara je dovoljno. Sada dolazi na red istezanje pomoću čekrka da bi se povećala dužina dotičnog, na kitu mu kačimo olovnu kuglu od pet kila a na testise od po dva. Posle dobrog istezanja objekat okretjemo na stomak i zabijamo mu krastavac /pošto u srednjem veku nije bilo dildoa/ sa sve onim celofanom a već izdužene genitalije prepuštamo papagajima da ih kljucaju /ako neće onda papagaji budu kažnjeni istezanjem kljuna/. Nastavak posle...

:tuc: :napitak: :piggy:
By Pending-For-A-Bending
Fazon je, da ti kad se prepustis nekom moras da imas 100% poverenja. A kad to uradis, da vidis da ustvari ne znas sta ce se desiti

Koliko god mene neki znali kao blagu osobu, kad predjemo na dominaciju-nikad ne znaju sta da ocekuju od mene

A u tome je i draz
Korisnikov avatar
By gari
Isti ja...Ehhhh-živote. Skote! Da sam malo zao, tra-la-la...

:machevi: :opacupa: :piski:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by lthr_yu
Fazon je, da ti kad se prepustis nekom moras da imas 100% poverenja. A kad to uradis, da vidis da ustvari ne znas sta ce se desiti

Koliko god mene neki znali kao blagu osobu, kad predjemo na dominaciju-nikad ne znaju sta da ocekuju od mene

A u tome je i draz
tako je...to sam i napisala u postu:tumble:
By Çâðê_DUP
V O L I M, obozavam, zivim za S/M
Korisnikov avatar
By robbgd
s/m je najvece zadovoljstvo, vrhunac uzivanja, a oni, koji misle da je to bolesno silno grese, treba da probaju, pa da onda komentarisu.
By Çâðê_DUP
Not my cup of tea ....
ako primenjujem bilo kakvu vrstu "igre", znaci da mi je s tom osobom nepodnosljivo dosadno, npr igra "nemilosrdnog otmicara" (ja sam naravno to osmislila) s jednom devojkom (ne znam pod koju kategoriju da je podvedem), s tim da me je vezala odrpanim smrdljivim carapama oko fotelje koju su izjeli moljci, a nije bilo struje, vec sve pod svecama, doduse dildo je radio na baterije ....
dakle, s/m cisto sranje, vise me je napalila "Kuga" Alber Kamija i razgovor o istoj.
Korisnikov avatar
By Hys.
@angie
Angelina, stvar licnog ukusa naravno.
Samo molim te nemoj molim te to iskustvo da karakterizujes kao smdb...bar ne onaj koji je iole kvalitetan.
Smdb je mnogo vise od smrdljivih carapa i nedostatka struje, vec u razmeni moci. "Samo" treba energije i zelje da se poklope, sto ocigledno nije bio u toj situaciji slucaj.

:namig2:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!