Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
Imam puno fetiša, ali to nisu fetiši u pravom smislu te reči . Pokušaću da nabrojim neke.

*halteri :vruce:
*mrežaste čarape ili rukavice
*duboke, kožne čizme
*uklonjene dlačice (delimično ili potpuno) jer venerin brežuljak :drama:
*žene koje imaju mali problem sa kilažom
*husky voice
*vezivanje & soft sm
*školske uniforme :blush:
* :opatica:
* TEASING :drama: :drama: :drama: :drkanje: :drkanje: :drkanje:

itd. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413353#p2413353]HalfJack napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1999031#p1999031]IriS napisao:[/url]fetiš su mi osobe koje fizički liče na mene.
oduvek.
Znači liče na Aliciu Keys? :nesiguran:

OT: Fetiš mi je kada osoba ima lijepi stan s velikim balkonom na kojem se možemo opijati. lepeza1
:smeh:

Al sto ti zamisljas sve korisnike kao njihove avatare, pa to je tek :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Madonna
ajde daj neki primer lepih stopala. voliš da ih ližeš? digne ti se kad vidiš stopalo iili kako?
a jel ti gušt da ima crno ispod nokta? voliš da malo zamirišu kao da su ceo dan hodale ili da budu sveže oprane? jel drkaš stopalima?
Korisnikov avatar
By No_Stress
ono sto je meni lepo :) da volim da ih lizem i volim cista a ne lozim se na znojava i prljava :p
Korisnikov avatar
By Madonna
a neka sličica tebi lepih stopala? baš me zanima da li imam seksi stopala
Korisnikov avatar
By Madonna
pa da mogu da pitam babu:
-bako, jesu tebi moja stopala lepa?
Korisnikov avatar
By Hys.
jbt sake :drama:

Najuzasnije vulgarne izjave, od one vrste gde se sva stresem od blama kad se setim, sam imala u situacijama kada sam komentarisala necije sake. I bila intoksirnirana. Al me to ne opravdava.

Zapravo, to su jedine takve moje izjave koje sam davala direktno jadnoj osobi koja u tom trenutku to slusa, a koje su bile tako vulgarne, ali su svojom blamantnoscu nadoknadile za svo ostalo precutkivanje i inace prihvatljivije i suptilnije ponasanje :kesa:

O boze zemljo otvori se kad se setim.
Korisnikov avatar
By Braveheart
^I ja volim lepe sake. Ne znam zasto ali meni sa ociju pogled odmah sklizne na sake. Samo se ...spusti.
To je neko moje prvo odmeravanje. :wink:
Mada i pozadina ima zasluzeno mesto. Ono,prva cetiri. :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moram nešto da vam priznam...

Iako mi je oduvek bilo popaljivo da zadovoljavam želje partnera, to s godinama izgleda postaje sve ekstremnije. Do sada ako sam i dopuštao tipovima da me poseduju u krevetu, van kreveta sam obično bežao... a već neko vreme sve mi je više privlačna pomisao da nekom budem sexualno na raspolaganju uvek. Dakle želim da me neko apsolutno poseduje i sexualno koristi svaki dan, više puta na dan, po želji...

I dalje me ne pali klasičan s&m i verovatno nikada i neće. Vezivanje ruku i povez preko očiju ne računam, to mi je oduvek bilo zanimljivo. Ali da, izgleda da želim da budem rob, makar nekoliko meseci... koliko izdržim u nečijem posedu. Ne znam da li bi to moglo da traje godinama, jer strahujem da bih žalio za drugim postignućima u životu, iako bih seksualno napokon bio potpuno zadovoljan i zadovoljen.

Telo mi govori da mi je to sad najbitnije iskusiti. Neću imati mira u suprotnom. Razmatram neke ponude... all inclusive :krezavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovo priznanje je prilično šokantno, ali dobro je što imaš ponude za to što ti duša, a pre svega telo traži, pa skrati malo samo to vreme razmatranja ( šta se tu ima nedeljama razmatrati ? ) i pređi u realizaciju, da to ostvariš i da te mine ta želja, pa da o toj temi posle ne bude više reči.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa strah me koliko mi i uzbudljivo... ne bih uletao ni u šta baš odmah.
Korisnikov avatar
By badu
naočare, lepe šake, vel'ke guzice, brkovi

ne mora sve da bude na istoj osobi
Korisnikov avatar
By *deni*
^
^
To bi možda bilo i najzgodnije, da mu tu perverziju ispuni neko koga poznaje. Između ostalog i zbog sigurnosnih razloga i bezbednosti. Ko zna na kakvog manijaka može da naleti tražeći to što traži među nepoznatim ljudima, svakakvog sveta ima, treba li još da ga neko pretuče, otme, ili uradi nešto i gore od toga, daleko bilo. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Niko koga sam do sada upoznao nije imao takvu energiju... iako su mnogi želeli da me poseduju lepeza1
Moram sa nekim da počnem tako, jer ga u suprotnom neću doživljavati kao autoritet.

Pratim osećaj, makar stradao zbog toga, ali stvarno sam oduvek imao mnogo više sreće no pameti, što ne bih i u ovom slučaju?! :krezavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja b' rek'o , Drćo, da si ti ponešto i razmažen next door deĆko, koji voli dosta i da izvoljeva. Je li ? :spank:
Korisnikov avatar
By No_Stress
Sta je to za Drću :) Hocemo dnevnik neki Drćo! :)
By bisocklover
Mene neverovatno pale čarape na muškarcima, iznad listova (tj. dokolenice) što tamnije to bolje. Voleo bih da upoznam muškarca/momka koji bi mi ispunio taj fetiš. To bi mi ujedno bilo i prvo pravo gej iskustvo :namig2:

Takođe, muškarci u uskim crnim boksericama u kojima im se ocrtavaju batine...mmm
By space_oddity
Sigurna sam da ćeš lako naći nekog ko bi nosio čarape u toku seksa.
Korisnikov avatar
By topsecret
Pre svih lepe noge, ne mislim na stopala vec na listove i buine, orglica oko vrata i zezanje u vodi.
Korisnikov avatar
By Hys.
da mi neko ko se razume u masazu, pozeljno fizioterapeutkinja, uradi deep tissue masazu i razbije sve cvorove koje imam, e to mi je fetis sada.

omatorelo se.
Korisnikov avatar
By Macan86
slatkiši...uglavnom raznorazni sirupi,šlag,strateški rasporenjene kockice čokolade...i neizbežni sladoled.
duga kosa na tipovima,posedno ako je tamna.
i čini mi se ja to sve...ako se setim nečeg kasnije dopuniću
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!