Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
i ja bih volela da te kaznim zbog nepromisljenostial
i sve u svoje vreme :)

znas, maleni, kako to ide sa tobom u mojom glavi i mom poretku:smiling:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
e, jbg, a meni samo pise neki klinac koji je strejt i nikad nije liznuo picic...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by DominantnaBg

Vec godinama tragam putem interneta za devojkom koja ce svoju slobodu pronaci u mojim lancima. Bilo je nekoliko njih, sa kojim sam ostvarivala fantazije, ali budimo realni -jako je malo sub lez ili bi devojaka...barem onih ostvarenih.

Kakva su vasa iskustva? Da li konzumirate bdsm ili samo pricate o neostvarenim zeljama?
Pričam o neostvarenim željama i to latentnim.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Tek sad vidim kako i koliko sam nepismeno ili u najmanju ruku pogubljeno pisala.
Ni kraja ni konca, no, ako bih pokusala da se presaberem...:

- nije mi jasno zasto se na temi toliko insistira na povezivanju BDSM prakse i seksa. Potoji jasna odeljenost izmedju grubosti, discipline, bdsm seksualizacije (pojam u ovom trenutku verovatno poznat samo meni) i vanile.

-prema nekim mojim kao hristijanizovanim ili humanistickim svetonazorima ljubav, milost, saosecajnost jesu nuzne kategorije za bdsm.
Mislim da u upravo ovim kategorijama lezi ,,stepen kontrole", ili cak ,,stepen dominacije" submisivne osobe: to je upravo ta malena mera na koju neko ,,ima pravo" i u odnosu na koju neko ima da polozi sve svoje nade. I da ih potom svojevoljno odlozi za sobom, razume se.

-los prijem ovako ,,uze strucnih", po svemu prakticnih tema na Forumu je i ocekivan i ocevidan. Sticem utisak da tema nije oglas per se, vec zalog i napor ka kvalitetnoj/ kvalitetnijoj diskusiji u vezi sa NASIM iskustvima, a ne NECIJIM potrebama.

-...uostalom, toliko se hvalimo kvirom i fluidnoscu da bi trebalo da prigrlimo i ,,drugacije na drugaciji nacin". Bas sinoc sam, u vezi sa nestankom one nesretne devojcice, razmisljala o tome koliko ima sadista koji su bezobrazno bolesni, koji su u stanju da zanemare polozaj i volju drugog, sve u cilju zadobijanja nekog svog pervertiranog zadovoljstva. To su, sva je prilika, sadisti koji su i dalje sami sa sobom na nivou na kome ,,mrze", teze destrukciji, i sta sve ne. Opasno, jebote. Neosvesceni mazohisti takodje predstavljaju opasnost...sami za sebe.

-i popularnost bdsm price, na koju je nekoliko ljudi ukazalo, nije, po meni, pozeljna stvar. Volela bih (ne bih volela*) da vidim nekoga ko bi nekome svesrdno preporucio da se neko izgoldenshaueruje po njemu. NOT!

-...ako je bdsm ,,igra" ,,za dostojne" ne znaci da o njemu treba razmisljati kao o izazovu. Jer cete, recju- najebati.

-vec sam govorila o konceptu vlasnistva. Ni ono nije jednosmerno i D/S i jednostrano. Covek najpre sebe treba da drzi u vlasti sopstvene volje. I...a u ovom...zecu...lezi...grm: bude svestan svoje prirode i prigrli je. To se moze i ne mora ostvariti u praktikantskom vidu. A i taj praktikantski vid ne mora biti hevi bdsm: gledam sebe pre neki dan, dosle mi drugarice, i svaki, ali SVAKI put sam ja ta na kojoj lezi piksla, ja sam ta koja pred jednom devojkom iskljucivo sedi na podu do njenih nogu, ja sam ta kojoj je svaka druga rec ,,oprosti" i ,,izvini", koja se prebaci na mental bondage modus i drzi ruke iza ledja kada se ona propne na mene, bez zelje da me dominira, naravno- i + sam ja ta koja je srecna kao pas zbog toga. Stvar prirode ili, bolje: prirodne potrebe.
Sa druge strane, na primer, uopste ne verujem da je moja glad za submisivnim muskarcima stvar prirodne potrebe, mislim da je to moje polje razracunavanja sa nekim drugim stvarima. Mozda i valjda prodje. A sve i da ne prodje, ja sigurno necu nikoga povrediti ili ostetiti.

-jednog dana mozda i budem dovoljno hrabra i pribrana da se drzim iskljucivo toga- strane koja mi pribavlja toliko zadovoljstva i endorfinskih sokova (shokova).

*suma summarum, zdrav bdsm je zdrav bdsm, nasilje i insistiranje dolaze iz pravca mracne strane*

e neka sam vam rekla! :) :D :P

a sad- budimo pametni. Ako vas lisice stezu, slobodno recite, nije fora da se zglobovi sjebavaju, ili da se bilo sta, for that matter, sjebava.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a jedno pitanje.. jesam ja dominantna ili submisivna ako sam uspela da svoju devojku, grubu :domino: preobratim u vanillu ?

:krezavi: :kesa:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I GRUBO JE VANILA, da prostite na ovim caps lock.

Nedavno sam saznala da postoji nostrifikovana seksualna poza pod imenom srpski jeb

'There are several reputedly 'national' positions or approaches. 'Serbian intercourse (srpski jeb) is mock rape - you throw her down, seize one ankle in each hand and raise them over her head, then enter her with your full weight (do this on something soft - the traditional bare earth is beyond a game)'
THE JOY OF SEX by Alex Comfort

Pulp imaju istoimenu pesmu.

Ali sve to nema veze sa onim sto je ovde posredi.
By LeDeNa_
"Znanstvenim podatcima" utvrdjeno je da je najbolji put biti Dom/ina - Guru. To je posebno Modelarstvo, posveceno retkim osobama koje su sposobne ciniti; voditi sub osobu i i z l a z i t i iz procesa.
To je lako za "znati" ali jako retko zivi zivot zasto?

Ispada da je sasvim izliisno (vise) govoriti koliko ljudi ulazi u BDSM odnos kao odnos - sam po sebi.Prosto se covek, reklo bi se, - navikava da je to stanje stvari i da ne treba obracati paznju.Medjutim, nije tako, i ne treba biti.
To je dovelo stvari u ovakav "red". Domovima i Dominama se proklamuju ljudi koji svoje frustracije ispoljavaju na drugome, precesto i muskom i zenskom, krajnje nesposobni da kontrolisu sebe, upravljaju i vladaju sobom.

Takodje, veliko je pitanje kakvom Dominom moze postati bivsa subica.Precesto je to - tek lecenje sopstvenih frustracija. Niko ko je bio sub/ica u jednom BDSM odnosu ne bi trebalo da pomisli da postane Dom/ina, dok ne prodje veliko vreme uvidjanja i rada na sebi. Nikako. To je samo vrtenje u krugu novonastalih projekcija. Los potez, prakticno receno.

Ja ne mislim da je neko prirodno predodredjen da bude Dom/ina, kao ni sub/ica; a i to se cuje.Niti mislim da je vazno je li bio u BDSM-u, sta i koliko. Buduci da su i to pitanja,...narocito - sta, i koliko. Ne mislim da Dom osoba treba fizicki biti snaznija od sub osobe. Jer sam i to citala, kao da je bojno polje.

Ne mislim da uopste postoje te velike podeljenosti ali, ako vec govorimo o tome, trebalo bi staviti prst na celo. Sto pre, to bolje, po sve nas.
By LeDeNa_
Ako nisi ni jedno ni drugo onda si - vanila.A mi ne zelimo da budemo vanila jer to asocira na nesto bzv; pa se trudimo da zauzmemo sto bolje Uloge.

Jedna od najboljih uloga je switch.I to u odnosu na jednu istu osobu.

Naposletku, covek dolazi do stanja koje bih opisala kao nista a sve. (zaista nemam bolju definiciju).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!