Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

By LeDeNa_
.......Evo ljudi...moji fetishni......koliko.....vam izgled vase kose,frizure....znaci na celokupnom outfitu koji nosite.....
haaaaaa..opisi...a ni slike ne bi skodile......

:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Oduvek sam voleo repove da pipkam, prija mi ta mekoća na koži, tako da povremeno zlostavljam drugarice (znatno manje nego ranije).

Na muškarcima ne volim dugu kosu nikako i gadno mi je da im pipkam rep :shrug:

Sećam se da sam kao mali pipkao porub frotira ili ćebeta, od mekanog, svilenkastog materijala, da bih lakše i brže zaspao.
Korisnikov avatar
By maka
nemam fetish, ali obozavam da vidim dugu,jaku, negovanu kosu. prirodne boje naravno.
By alexandermagic
Svaka žena mi je ljepša ukoliko joj je kosa duga (što duža i bez umetaka) i tamna. Plavokose osobe oba spola su mi estetski turn off.

Kod muškaraca mi je bitno da ju imaju, frizura manje više, pa i ako su ošišani vrlo kratko, i ne dopada mi se vidjeti tragove jakih zalizaka. Kod onih kod kojih je tamna, jaka i gusta (k'o što je i moja) dobijem poriv da im ne vadim ruke iz kose. A tek čupanje za kosu (ak' je dovoljne dužine) dok ih penetriram odostrag. :drkanje:

I još jedan forumaš koji već duže nije aktivan na forumu, ima prirodno baš lEpu, gustu, neukrotivu kosu, tamno kestenjaste boje, bez zalizaka. Divno. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Volim kosu uredno skupljenu u pundju, ili neku nehajnu kosicu (citajte: krajnosti), ali nije kao da sam razmisljala o tome.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Dirrty

Sećam se da sam kao mali pipkao porub frotira ili ćebeta, od mekanog, svilenkastog materijala, da bih lakše i brže zaspao.
Trip. Isto sam radio, uz to josh i sisajuci prst. Sigmund Freud bi verovatno rekao da sam ostao zaglavljen u oralnoj fazi te sam danas peder. Ko ce ga znati... :gatara:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!