Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Kako je moguće da niko sa ovog foruma nije opsednut ovim čudom?!

Mene je uhvatilo pre nedelju dana tek, i to gledajući youtube snimke drugih ljudi kako igraju... najgledaniji gaming kanali (i kanali uopšte) su posvećeni tome zapravo:

http://www.youtube.com/user/BlueXephos" target="_blank

Mislio sam da mi je bitniji vizuelni doživljaj, ali neverovatno je koliko slobode i zabave tako jednostavna stvar pruža.

Postoji i nekoliko sličnih postojećih i predstojećih igrica koje su manje više kopija Minecrafta - Terraria npr. (prilično uspešna takođe), ali mene ne privlači ograničenost 2D univerzuma.

Ono što me takođe raduje, jeste sledeći MMORPG (tek u alfa fazi trenutno):

Zbogom WOW i slična outdated sranja :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Bio sam opsednut pre dve godine, cini mi se... Jako zarazna igrica... Muzika je fenomenalna, bas docara neku usamljenicku atmosferu...
Korisnikov avatar
By Pauceti
cini mi se jako zarazna, video par klipova gameplaya ali neka taman se otarasih dote ^^
Terarija mi izgledala lepsa, valjda zbog te 2d atmosfere ali nisam probao...
runner 2 pola sata dnevno tek toliko da polomim prste
Korisnikov avatar
By Waldorf
ja sam opsednuta, mada prošao me momenat da igram "protiv igrice", a multiplayer će da čeka kad kupim original. za sada se igram virtualnog lego-a... :)))
Korisnikov avatar
By Dirrty
Single player me brzo zasiti, naročito vanilla verzija... podseti me na WOW endgame sadržaj - ponavljanje istih stvari, što je prevaziđeno odavno. Ali modovi koje ljudi prave su neverovatni.

Creative mode je već druga stvar... kad smo kod WOW-a:

To je urađeno preko programa... ali ima i ručnih radova - Lord of the Rings, Game of Thrones i sl, što je tek zapanjujuće.
Korisnikov avatar
By Dirrty
7 Days to Die - predstojeća survival igra u minecraft stilu, mada dovoljno drugačija po mom mišljenju:

Još uvek u alfa fazi.
Korisnikov avatar
By Redwood
Ma de bre
Nije to zdravo
evo na primer
ja vec igram tu grdosiju,ima mesec dana
jedva sam se skinuo sa toga
mada,ruku na srce,ne mogu reci da nije zanimljiva,jer zaista jeste
fazon,moze se napraviti svinjski top :okret:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja ću najverovatnije kupiti original tokom iduće nedelje i to samo zato što me mrzi da se akam i manualno skidam apdejte. A takođe hoću da probam i neki od modova, tipa Hexxit ili Crafting Dead.
Korisnikov avatar
By Dirrty

I ovo čudo zvano Garry's Mod pokušava sličnu stvar, uz zahtevniju grafiku... mada nije simpatično i jedinstveno kao Minecraft.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!