Nazalost i meni je bio beg od realnosti, totalno sam se ubio u pojam. Posle pokusaja nekih veza sa devojkama, odlucio sam da cu ostatak zivota da provedem sam, to me je drzalo nekoliko godina a onda sam prso, zatvorio se, izolovao, postao demotivisan, nezainteresovan za bilo kakav rad na sebi i napredak i okrenuo se ka mmo-ovima, sto mi je zapravo odmoglo da aktivno razmisljam o svom zivotu, olaksalo mi je da okrenem glavu na drugu stranu. Dani, meseci, godine leteli ko ludi.. I onda sam, tek tako, osetio neverovatnu potrebu da se autujem jednoj osobi sa kojom i igram igrice sve ove godine. Trebalo mi je 3 nedelje da napisem "Im gay" u private chatu (to je osoba koju ja znam samo online kroz chat i zivi u nemackoj!
) i u trenutku kad sam to napisao, bukvalno sam eksplodirao, mislio sam da cu da cu infarkt da dobijem, u zivotu nisam osetio takav stres, mislio sam da to moje telo ne moze da podnese, lice mi je buktalo, morao sam napolje da izadjem.. Posle tog probijanja leda i dobijene podrske, poceo sam da govorim najblizim prijateljima, jos ih imam par na spisku.. To se sve desilo ovih par nedelja unazad. U svakom slucaju, ponovo su mi se vratili interesi i ciljevi u zivotu, pa ocekujem da cu napokon da nastavim tamo gde sam stao, ovog puta sa drugacijim pogledom na buducnost
Steta za sve to izgubljeno vreme... Nadam se samo da cu da nadoknadim svo to emotivno sazrevanje koje sam propustio
Uh al sam se raspisao i to na pogresnu temu