Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Da li je neko upoznat?
Trenutno igram "Arkham City" i uzivam. :love:
Neverovatno kako su napravili jedan citav grad do najsitnijih detalja i pregrst stvari to do u igri.

Presao sam glavnu pricu, sada zavrsavam sporedne misije i otkrivam vise od sto ridlerovih trofeja i zagodnetki.

Prethodna igra "Arhan Asylum" mi je bila nesto atmosfericnija, ali se radnja odigrava samo u jednom kopleksu zgrade dusevne bolnice, dok se u novoj igri odigrava u jednom citavom izolovanom predgradju Gotham Cityja.

Karateri poznatih protagonista su radjeni po stripovima, nisu losi, neki su odlicni, mada su generalno mogli biti nesto mastovitiji. Np. nisam prezadovoljan likom Catwoman.

Pojavljuju se vise negativaca sa svojom paralelnom pricom u isto vreme i svako je insane na svoj nacin :)

Mogu reci da je igra mozda autenticnija i zabavnija od vecine filmova i serija o betmenu koje znam. Toplo preporucujem :)

Slika
Korisnikov avatar
By now_pictured
meni se mnooogo igra, moracu da skinem
a mene bas zanima catwoman :D
Korisnikov avatar
By Rei
Nisam fan Batsa ali je prvi deo (Arkham Asylum) bio odlican. Prava kombinacija fajtanja i sunjanja. Doci ce i City na red. Preporuka. :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne znam da li ga ima za PC. Meni je "arkham city" game od the year do sada.
... dok ne stigne "uncharted 3" pa ce da vidimo :)

catwoman su smrdljivci stavili na pay download, a mislio sam da ce se otvoriti kad zavrsim glavnu pricu. ono sto sam video na yt ne izgleda lose. ima fight vs. poison ivy :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mrzim Batmana (jedino manje od Supermana), ali bih ovo mogao da pogledam samo zbog Catwoman :love:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Eh, catwoman vise lici na neku girl next door u profi sportskoj uniformi, nego na onu koju je glumila Michelle Pfeiffer, do sada neprevazidjena catwoman.
Ali ipak, nije tako losa ;)

''''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!