Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja planiram. :živanisam: Doduše, moguće tek negde negde u maju, kad se zasitim Mass Effecta 3.
Korisnikov avatar
By voicesman
erm, rana beta sto ce reci prosle godine je imala mnogo potencijala (momenti tipa skillovanja, singl shard server itd) a onda je EA umesao prste pa sad samo dobijas upeglani WOW premaskiran u star wars odecu ili ti leveling charova i multiple servere. sto je jos gore, PVP i PVe serveri ce po svoj prilici biti odvojeni O_o

ko zeli jos moze da proba igricu koja je sad u javnoj beta fazi (malo ce te se pomuciti da nadjete key ali nije nemoguce).

licno, obozavao sam KOTOR I i II, i naigrao sam se SWTORa u beti te neverujem da cu nastaviti. EVE-online ipak ostala neprejebiva igra u svetu MMO igara :P
Korisnikov avatar
By Rei
Dobio sam beta invite za buduci beta event pa cu overiti, inace bas nesto nisam zainteresovan.
Korisnikov avatar
By evilpanda
I meni je danas stigao beta code od IGN-a, kad sam ga uneo pise da je za beta event 1 (sto mislim da je ovog vikenda)
Korisnikov avatar
By Rei
Imam jedan beta kluc viska, ako neko hoce? Rok vaznosti mu istice prekosutra, posle toga vise nece moci da se iskoristi. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Igrao sam jednu igricu Jedi Knight serijala i bila mi je baš po meri... ali nemam sada vremena za ovo, i čekam ipak prvo zvanično puštanje u rad i utiske.

Traileri su dobri, a dopada mi se što pored podele na 2 strane postoji i razlika u vidu ličnog morala.

Mada sam oduvek izbegavao melee klase, nema dileme šta bih ovde odabrao :sw:
Korisnikov avatar
By Rei
Ljudi po forumima vec pricaju da im je igra dosadila. Meni se nije cinila nesto posebnom u beti, dopalo mi se sto nekad imas izbor da li ces da zavrsis quest na dobar ili zao nacin, ali sem toga, sve smo to vec igrali godinama i sve smo vec videli. Puno sminke a malo supstance. :S
Korisnikov avatar
By voicesman
meni OK, s'obzirom da sam obozavao KOTOR I i II ovo mi nekako lep nastavak. Doduse i igram povremeno ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337472#p2337472]Rei napisao:[/url]Ljudi po forumima vec pricaju da im je igra dosadila. Meni se nije cinila nesto posebnom u beti, dopalo mi se sto nekad imas izbor da li ces da zavrsis quest na dobar ili zao nacin, ali sem toga, sve smo to vec igrali godinama i sve smo vec videli. Puno sminke a malo supstance. :S
Retko koja igrica pomera znatno granice, ali dopada mi se što je baš story driven, volim role play i van kreveta :awesome:

Gledao sam razne youtube snimke, moraću makar mesec dana da odigram...
Korisnikov avatar
By Dominion
meh, ja pikam star trek online, free-for-all je.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada mi nije bio zanimljiv taj univerzum, nedovoljno magije!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Officially free-to-play, ako nekog još uvek zanima.
Korisnikov avatar
By Dominion
yup, skidam upravo, dvajes-jebenih-pet giga je instalacija kroz njihov installer traje k'o gladna godina. trebalo je da ga nadjem preko torrenta i skinem odatle.
Korisnikov avatar
By Dominion
fala qrcu, skinula se nocas cela igra i svi pechevi posle pet dana dl-a. stigao sam samo uvodni cinematic da odgledam - fantasticno su ga odradili. a igra ako je i priblizna kotor-u (isto bioware) i kotor-u 2, (iako je radio obsidian) bice dobra :leviathan:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Meni se dopao, igrao ga citavu zimu, doterao do 50-og nivoa 2 lika i poceo sa PvP borbama, to mi je bilo najzanimljivije. Medjutim , uplatio sam za 3 meseca, kad je istekao membership onda vidim da si ogranicen na odredjen broj warzona dnevno pa sam izgubio volju :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!