Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Igra li neko World of Warcraft?
Ako je neko na Agrammar serveru, nek me potrazi...
Shadowforged
Night Elf Priest, (trenutno) 20. nivo

Mogli bi i oformiti neki guild ukoliko ima dosta igraca
Korisnikov avatar
By Delete
Joj, meni je ta igra odvratna, bas je bezze, ako hoces da igramo Risk II, javljam se, ali Warcraft :neto:
Korisnikov avatar
By Rei
igrao bih rado, ali mi se ne placa pretplata...
Da ne igrash sluchajno na privatnom serveru? :eureka:
Mada je i to muchenje...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
cele godine trazim WoW i nisam jedini, celo drushtvo trazi isti a istog nema....
tako da ako znate ekog da prodaje acc ili gdJe ima da se kupi.. I will be so gay.
By Pending-For-A-Bending
Ima da se uzme u Piramidi, u ComTrade, Platou... Stigla je nedavno, tako da pozuri. Inace u COMtrade u Merkatoru sigurno ima!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm moracem da ga potrazim ofde :P
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
uskoro mi stize.... :yay:
vec sam odluchio da budem warlock kao prvi char...
jer je drushtvo uzelo neke shamane i priestove a treba im neko da im otvara neke portale i shta ja znam vec....
samo se josh dvoumim da li da budem human ili gnome....
ono kao gnome je do jaja al je patuljast a Mammon mi je svedok da se bojim patuljastih ljudi...
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Morgan Le Faye
uskoro mi stize.... :yay:
vec sam odluchio da budem warlock kao prvi char...
jer je drushtvo uzelo neke shamane i priestove a treba im neko da im otvara neke portale i shta ja znam vec....
samo se josh dvoumim da li da budem human ili gnome....
ono kao gnome je do jaja al je patuljast a Mammon mi je svedok da se bojim patuljastih ljudi...
Pa ako ti je drustvo uzelo Shamana nema sanse da ti uzmes GnomeHuman warlocka, posto su Shamani zastupljeni samo u Hordi. A ne mozes se udruzivati sa Hordasima, ako si clan Alijanse.

I uopste ko igra, neka napise koji lik(ime) ima i na kom Serveru.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
druida... oops... to mi dodje na isto...s night elfovima su pocheli, shto je bila i moja zelja...
a shta da radimo da se lechimo dok chudovishta ne umru od starosti:tos:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
stigaoooooooooooooooo
stigaoooooooooooooooo

procureo sam iz ochiju kao kurac u bulji kada sam gledao intro...

zamislite maju night elficu napao neki smrad od nekog pechurkastog zelenog lika... dok krava na njih baca neki prah, a patuljak se kreshe s medvedom:misli:

inache biti cu na serveru executus ili tako neshto:psiholog:
samo da skinem patch 1.10 koji je 350mb.... za nekih 1h

moja moc ce da budne na strani alijanse koja se bori za kosmopolitizam, rast i razvoj svih gay gamera....
fuck the real life I have WoW.
By Pending-For-A-Bending
Alo, Morgan. Idi na Agrammar! Ja sam vec jedan od visih nivoa (na pola puta do EPICa) pa ti mogu pomoci. Samo se prebaci tamo i napravi lik

PS> Druidi ne mogu da otvaraju kapije
Korisnikov avatar
By Rei
Stupidna pretplata, prokleta bila :oklagija:
Korisnikov avatar
By Rei
15 mesechno, sad da l' dolara il' evra ne secam se. Skupo kako god pogledash :)

Mada se kad se kupi dobije se tri meseca igranja bez pretplate, pa pretplata pochinje ako ocesh da nastavish. A 'ocesh. :)

A sama igrica koliko koshta? Ako se ja dobro secam negde je oko 4000 - 4500 din, jel ?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Igrica je oko 3.5k
Pretplata je za dva meseca preko kartice 2k.
S time da ako ne igrash par dana, tipa idesh u posetu, il na neki trip. Mozesh je blokirati da ti se dani ne troshe. Shto npr. RS nije imao.
Warlock sam, vec imam impa, i pravim napitke....
nick mi je : Ariane
trenutno sam u okolini Stormwinda, a na tome serveru igraju ortaci tako da mi je bzvz da se prebacujem zbog sponzorisanja,ali ty, ponudjen kao pochashcen.
By Pending-For-A-Bending
Ima da se prebacim i da te polomim (dok se ne nabudzis, jer priest jako tesko izlazi na kraj sa Warlockom) zato sto nisi prihvatio moju ponudu! > :) )
By Pending-For-A-Bending
Ha! Specijalizovao sam se za Shadow, ali cu po dospecu na 41. nivo da se prebacim na holy. A tad ces da dobijes takve batine u duel-u.... uuuuuu, A usput imam i Shadow Protection na visokom nivou tako da me ti i tvoj Fellhunter mozete poljubiti u socno vilovnjacko.... chelo!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
tko je pominjao shadow...
obichno hordini igrachi dolaze u westfall ili darkshire...pre nego shto se pojave 60lvl igrachi iz okolnih zemalja mi noobovi ih drzimo zauzetim npr. fear-om... kada vidish da tauren koji je pet puta veci od mene trchkara naokolo je just fun
ali priznajem lvl 40+ je malo teze za fight...
al dobro Horda NIKADA ali NIKADA nije uspela da udje u Ironforge tamo am safe:zongler:
By Pending-For-A-Bending
O cemu pricas???
Ja sam u Alijansi. A dueli su dozvoljeni medju pripadnicima Alijanse. I tamo cu te razvaliti. Sto se tice FEAR-a, tesko da meni nesto moze kad sebi nabijem shadow protection (a fear je shadow typ)
U sustini: DOBICES BATINA!
BTW. Jesi ti bata ili seka?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Eeeeeeeeeeeeeee, iscita ja pola sajta, ali jos mi nije bas jasno da li je 1 lice ili 3 u pitanju :P
Korisnikov avatar
By Rei
1 def nije :)
Najverovatnoje je kao NWN, to mu valjda znachi da nije ni 3 :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sta kaze za mage na sajtu
Challenges

Staying alive
Managing Monster Hate
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by lthr_yu
O cemu pricas???
Ja sam u Alijansi. A dueli su dozvoljeni medju pripadnicima Alijanse. I tamo cu te razvaliti. Sto se tice FEAR-a, tesko da meni nesto moze kad sebi nabijem shadow protection (a fear je shadow typ)
U sustini: DOBICES BATINA!
BTW. Jesi ti bata ili seka?
Daaaaaa, kako da NE.
Specijalna sposobnost felhuntera/jednog od mojih petova/ mu omogucava da skine s tebe SVE pozitivne buffove. Ostajesh go, na moju milost.... koje ama bash bambi nema.

A ti si alijansa....koji rank?

Bata sam ali nosim suknju:kosa:
kao uostalom svi pravi mushkarci u WoW-u.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ovaj, a jel moze to da se playuje u single playeru? Cisto da se malko naviknes na sve...?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
imash the frozen throne... nastavk WOW-a, etc... ali nije ni 1% zanimljivo koliko s ljudima....

inache su vecina evropskih SER/I/vera down....najloshiji serveri za igranje wow-a...
shokirah se ulogujem se ja na igricu kad ono nema mi lika:vezan:
tako da cu biti sklon povredjivanju drugih ljudi.... do sutra 13h

p.s... ko hoce 10dana free wow-a neka to kaze pa ce dobiti...
samo nek shibne mail adresu na u2u
p.p.s. instalacija je oko 2-5gb -zaboravih tachno...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!