Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Minie
onda opusteno, zavali se i cekaj. :)
Korisnikov avatar
By andjela
ja skinula sa torrentleech.org jos kad se pojavilo 19.05. tamo ide full speed

igra je odlicna :)
Korisnikov avatar
By Rei
Skinulo se bash pre 3 minuta. :)

Sutra instaliram... sad je vreme za spavanje :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dajte mi link ili sta god, da skinem trojku! :eya:
Korisnikov avatar
By KiWi
ja skinuo trojku ali neće da se instalira :(

video fotke, deluje fenomenalno :)
Korisnikov avatar
By KiWi
na pola zastane i tu stoji ... ne znam koji mu je :( kao da nisam skinuo sve fajlove (a torrent je skinut 100%)
Korisnikov avatar
By KiWi
razor ...

:)

lepa ti je kućica .. koju si glavnu razliku primetila između Sims 2 i 3?

Ovo meni sve deluje poprilično poznato ... :D
Korisnikov avatar
By andjela
kod mene je reloaded.....

dobro je sto mozes rotirati stvari pod uglom od 45 stepeni, male stvari mozes stavljati na vise mesta u onom jednom kvadratu (ne mora da bude u sredini), kustomizacija lika je mnogo poboljsana, imas mali milion podesavanja crta lica, boje kose (pramenovi...) ociju, odeca... mozes stavljati boje koje zelis, razne paterne tkanine. namestaja ima malo, ali posto je prvo izdanje (a znamo kako izlaze expanzije za simse) i nije lose.

ima mnogo vise mogucnosti pri interakciji sa objektima i osobama, mozes sada kupovati u prodavnici razne namirnice (knjige sa receptima u biblioteci) i praviti posebna jela (cak mozes i sam otici na pecanje i spremati svezu ribu :D ) grafika je dosta poboljsana i mnogo bolje optimizovana.
Korisnikov avatar
By Rei
E bash sam se pitao kako se kupuju namirnice :) U dvojci su sa naruchivale preko fona ili kompjutera. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by andjela
kod mene je reloaded.....

dobro je sto mozes rotirati stvari pod uglom od 45 stepeni, male stvari mozes stavljati na vise mesta u onom jednom kvadratu (ne mora da bude u sredini), kustomizacija lika je mnogo poboljsana, imas mali milion podesavanja crta lica, boje kose (pramenovi...) ociju, odeca... mozes stavljati boje koje zelis, razne paterne tkanine. namestaja ima malo, ali posto je prvo izdanje (a znamo kako izlaze expanzije za simse) i nije lose.

ima mnogo vise mogucnosti pri interakciji sa objektima i osobama, mozes sada kupovati u prodavnici razne namirnice (knjige sa receptima u biblioteci) i praviti posebna jela (cak mozes i sam otici na pecanje i spremati svezu ribu :D ) grafika je dosta poboljsana i mnogo bolje optimizovana.
stavio sam da se skida reloaded ... pa će da se igra :)
Korisnikov avatar
By Rei
I kod mene je reloaded...
Korisnikov avatar
By Li
Dobra igrica, bila sam navucena na dvojku. U poslednje vreme gubim interesovanje za igrice. :bye:
Korisnikov avatar
By andjela
razor1911 je novija verzija, tj iste su igre, samo sa razor1911 moze da se patchuje na novije verzija kada se bude pojavilo

razor 1.00.631
reloaded 1.00.615

nema nikakvih razlika, neki kazu da im razor radi losije, a opet neki kazu da je stabilniji (izgleda da vise zavisi od hardware_a koji imaju ljudi, a ne od verzija)
Korisnikov avatar
By krpica
siiimsiii siiimsiii kada je izashla trojka nisam stizala ni da jedem .ali brzo se izgustira ,jedva chekam expenzzn hihih:eya:
Korisnikov avatar
By frozen soul
uh, simsi....genijalna igrica...jedne godine sam dva meseca igrala bez prestanka, i nisam spavala skoro uopste i nisam jela nista, samo igrala...eh, kad se setim...i oci su mi bile stalno krvave, dobro nisam oslepela.....igrala sam keca i dvojku kad je izasla sa svim expanzijama, ali otkad je izasla trojka i nemam neku zelju da igram....mozda zato sto mi je''staz'' igranja 6 godina....a i izgleda da me malo smorila....pocecu ja opet, znam.....
Korisnikov avatar
By krpica
haahah ma i ja sam igrala i imala sve prve i sve druge delove i dobro ih izuchila ahhaah i mislila sam da se netju toliko navutji na trojku i opet ista pricha . :) ))
dobar avatar frozen soul hihihihihih
Korisnikov avatar
By Dirrty
https://www.youtube.com/watch?v=WjPPjU8OARg" target="_blank

http://au.ibtimes.com/articles/544682/2 ... zN-IvldWuc" target="_blank

The Sims 3 očigledno neće biti poslednji u nizu, moje predviđanje sa prethodne strane se nije ostvarilo! :krezavi: Mada je bitno slabije prihvaćen nego prethodni delovi (iako i dalje u višestrukim milionskim brojkama).

Pre svega, da dovršim svoje utiske o The Sims 2:
Na kraju sam isprobao sve nastavke, i opet mi je omiljeni deo bio u vezi ljubimaca i magije. Međutim, kad ovladaš magijom u potpunosti možeš da napraviš magičnu stolicu u kojoj ti se pune sve stavke na liku (ne moraš da jedeš, spavaš...), dakle in-game hack na koji naiđoh sasvim slučajno. Sećam se da sam to iskoristio da ih naučim svemu mogućem iz knjiga, što je inače apsolutno nemoguće postići... to je igru učinilo previše lakom i stoga nezanimljivom. Ionako je to bio poslednji nastavak u nizu.

Nisam isprobao sve delove trojke, samo osnovni čini mi se. Ono čega se sigurno sećam jeste to da me je vrlo brzo odbilo, jer je previše realno u poređenju sa prethodnim delovima (što sam rekao i za Sims 2 u poređenju sa originalom :awesome: ). Ali svakako je oduzimalo mnogo više vremena, za mnogo manje postignuća.

The Sims 4 teži još većem poklapanju sa realnošću izgleda, mada me raduje taj multitasking dodatak... ako već sporije rade pojedinačne zadatke, možda će to grupisanje omogućiti manje gubljenja vremena ni za šta konkretno! Dopada mi se i potez jednostavnije/brže gradnje objekata, iako mi lično nikada nije bilo teško ili dosadno da gradim satima.

Radujem se nastavku serijala u svakom slučaju, igrao ga ili ne. Evo sad baš kopam po netu da skinem sve moguće i nemoguće za trojku, da bih definitivno dao ocenu i procenu, kao što sam i za prethodne delove. A igra mi se nešto smirujuće... ljubimci su mi uvek bili omiljen deo igre, mada je to bilo pre nego što sam pronašao svoju mačku na drvetu :meda:

Speaking of real - wtf:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sims_FreePlay" target="_blank
Korisnikov avatar
By Anhedonie
the sims freeplay je sims za telefone. ali tezak shit. klasican freemium, ono, kupanje traje 15 realnih minuta, idenje na posao traje par sati, ako hoces da ubrzas stvari platis realnim parama. govno.

inace, zanimljivo, dugo nisam igrao sims, nedostaje mi gradnja kuce i groblja u dvoristu
Korisnikov avatar
By gossip
ahahhah ne verujem :lol:

evo vec 3 dana igram sims 3 i totalno sam navucen :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li je u pitanju samo moj laptop, ili je vreme učitavanja OGROMNO (20 min)?!

Sećam se da su i prethodni delovi bili užasno optimizovani po tom pitanju, što više sadržaja to nepodnošljivije... a vreme učitavanja raste sa svakim narednim delom.

Nadam se da će se u ovom predstojećem delu pozabaviti i time, ljudi očekuju instant zadovoljstvo poslednjih godina, u ovom slučaju s pravom!

Ili je to namerno odrađeno, da natera korisnika da nikada ne izlazi iz igre kad jednom učita?!
Korisnikov avatar
By gossip
imam noviji laptop i treba mi 10-15 min da se ucita tako da cenim da nije do kompa
i mene isto iritira to cekanje

tek od skoro sam poceo da igram sims 3 i moram da naglasim da je soo much better od 2 dela
Korisnikov avatar
By Dirrty
Po zvaničnim podacima treći deo je prodat u 10 miliona primeraka, što je duplo manje od Sims 2 (i manje od prvog dela - 16 miliona), iako nesumnjivo i dalje impresivna brojka.

Možda je taj pad u prodaji posledica mnogo veće konkurencije na tržištu igrica za tzv. casual igrače... brdo igrica na mobu, tabletu, u browseru, na facebooku poslednjih nekoliko godina, i to obično besplatnih.

Nisam još isprobao ceo sadržaj, i ne znam da li ću uspeti... osećam se pogubljeno kada se susretnem sa svim tim sadržajem odjednom! Prethodne delove sam igrao postepeno, u toku izbacivanja novog sadržaja.

Ali dopada mi se makar podjednako koliko i Sims 2. Prvi deo je ipak neprevaziđen po meni, jer sam se tada prvi put susreo sa čarima Simsa, i bio sam baš klinac :love:
Korisnikov avatar
By gossip
slazem se :) prvi deo je def naj naj :) omiljene expanzije su mi bile superstar i makin' magic
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!