Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Ma jok, bwe! Dobijes za dz, samo pisi koliko ti cega treba. POnavljam - trenutno sam samo sa vinom jaka, sve drugo mi je u deficitu zbog kolonizacije 4 grada.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma ne prodaji ako ti nisu hitno potrebne pare, jer sve ce to posle da ti treba.
Korisnikov avatar
By Draco
ja sam juce spizdila jedno 40 000 na brodove :) ali sta cu kad mi je trebala hitna evakuacija

Nego, jel ima neko drva i kamenje da ima viska?

Eh da, ne kupujem vise u marketu jer me je odatle nasao taj sto me je napao, tjelava mu keva :) Ali sad imam jacu vojsku, tnx 2 Mrlja i njegov sumpor :kiss:

A ti Dilitaro, pa stiglo ti je vino od mene, sto ga kupujes, kazi ako treba jos
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja bih josh koju kap vina ishteo. :giggle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Fajooooooo. :)
Kristal je proshljakao sada. :yay:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Tj imao sam srece, pa sam uboo neko ostrvo na kome nisu shtekare, vec je lvl5 rudnik. I meni da se desi...
Korisnikov avatar
By Draco
Valjda ce i meni sa sumporom =/
Mada, moram da priznam da su na ova 3 ostrva ljudi stvarno ok sto se toga tice. Mada, otkrih spijuna u WestNergalville/u =/
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Draco
A ti Dilitaro, pa stiglo ti je vino od mene, sto ga kupujes, kazi ako treba jos
Ma ja njemu poslala poruku jos pre 3 dana da ga pitam hoce li da se menjamo i on se tek sinoc oglasio i napisao da je vec poslao, tako da nije red da ga ispalim :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Joj, ja kuburim sa korupcijom, kako postizes Drakoviceva da si sva sela budu zadovoljna, a toliko kosta nadogradanja jebene palate...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Javni mi se kada je sagradish, i shaljem oma. :D
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Mr.Ja
Joj, ja kuburim sa korupcijom, kako postizes Drakoviceva da si sva sela budu zadovoljna, a toliko kosta nadogradanja jebene palate...
Sve su mi lvl 2 :) Zato mi tolio treba da nadogradim lvl 3 u prestonici :) Ipak mi je prioritet sreca, sreca, radost u postojecim. :)

Inace, jos nisam digla cetvrti grad, nisam bila tu za vikend, svega imam dovoljno osim jbnog mramora, ali sad sam kupila u marketu ~ 800 komada pa ce valjda to biti dovoljno :molise:

Tako da, sledeci put kad se cujemo, imacu i sumpor :yay:
Korisnikov avatar
By Draco
Eh da, i kad izucis 'praznik' u ekonomiji digne ti se :lol: mislim, nivo zadovoljstva u svim kolonijama a kad izucis 'geometriju' spusti ti se :P cena gradjevina:dj:
Korisnikov avatar
By Draco
Jeeee, pocelo bildanje palate na lvl3! :yay: za 9 sati krecem da kolonizujem sumpor :yay:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:yay:
A jesi li urachunala i troshkove kolonizacije?
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Mr.Ja
:yay:
A jesi li urachunala i troshkove kolonizacije?
Tjut tu, to posle :lol: za devet sati ce mi se ionako dopuniti zalihe, para imam, brodova takodje :)
Korisnikov avatar
By Delete
Blago vama...ja sam na najgorem ostrvu, ove moje stipse nece da doniraju za rudnik i pilanu, na lvl 3 sam i pizdim, samo cekam kad ce da se udruze i da me napadnu jer im redovno saljem poruke da treba doniradi, al` jok!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:giggle:
Ma nece valjda.... :neznam:
Ja imam toliko vojske, da nemam para vishe. :drama:
Korisnikov avatar
By Draco
Meni je prihod 894 zlatnika kad se oduzmu troskovi odrzavanja i bilo bi mi jako drago da mogu u novcu da doniram u pilanama i kamenolomu a ne u drvima koja i meni trebaju =/
Korisnikov avatar
By Draco
Draco:
45:30 Nergalville
44:31 WestNergalville
43:31 NergalvilleK
44:30 NergalvilleS

Mrlja:
29:40 Londonius
28:41 Brightonius
30:41 Edinburghum

REI:
49:62 Eversong

Delete:
67:42 Deletograd

Operativni Kadar:
37:37 Tau Ceti Centar
Korisnikov avatar
By Draco
:lol:
Ma gde burzujka! Treba sad odrzavati zadovoljstvo u gradovima a to ne mogu dok ne dignem svuda palate na lvl3 a to ne mogu dok ne dignem svuda skladista na lvl8 (cini mi se).. Sad tek krece jebada.. A jos me i neki dziber napao.
Korisnikov avatar
By Rei
mene ovo smorilo, nisam se par dana ulogovao .. :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by REI
mene ovo smorilo, nisam se par dana ulogovao .. :)
Uloguj se s vremena na vreme pa prosledi resurse koji tebi svakako nisu potrebni kad vec neces da igras aktivno :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!