Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Koliko ja mogu da skapiram koordinate su mi 37:37, Tau Ceti Centar
Inace, "imam" vino pored drveta. I kakva je ovo glupost da svi gradimo jedan te isti rudnik? Ja placam a svi se slade? :posrani:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
To i mene nervira... Meni treba a svi se grebu... Pizde!
Korisnikov avatar
By Rei
mene nervira shto na naslovnoj nema opcija da mi zapamti login...
Korisnikov avatar
By Rei
a ne, to mi je u firefoxu iskljucheno...
Korisnikov avatar
By Rei
e gradim brodogradilishte :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Zavidim vam, meni se to extra igra medjutim moj brat sa mog kompa ima nalog tako da ja ne mogu da otvorim svoj nalog,moderatori tamo imaju 0% tolerancije za duple naloge... Poshto odrzhavam bratovu igru kad on izgubi zhivce i znam kako se igra, vidim po prethodnom postu da ste pochetnici, mi imamo 47 brodova i vec zestoko razrazdjenu vojsku..

Savet, u pochetku sklopite savez sa najjachom(i verovatno najmnogoljudnijom) alijansom u svetu dok se malo ne razgradite da imate pokrice i pomoc. Nemojte da ste alavi ali svaki drugi dan pustite circular message i trazhite im shta vam treba, dobicete i vishe nego shto trazhite...

Pozdrav iz Gamma sveta :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Mi smo fini! Igramo tek po par dana. :njanja:
Korisnikov avatar
By Vespertine
zatreba li vam pomoc obratite se... Secrets of Ikariam are stored under my profile...:mag:
Korisnikov avatar
By Vespertine
pa izveshtaj o toku borbe, mada me zbunjuje shto je na hrv. navikao sam na engl. kapiram deletograd je tvoj, ili izveshtaj o odbrani, ili si nekim chudom uspeo da napadnesh sebe samog ili je server neshto isfleshirao
Korisnikov avatar
By Vespertine
Znachi pazi kad do sad nisam uopshte konstatovao da kad se nishta ne deshava vojni savetnik za kretanje trupa pishe kao da napadash sopstven grad... Interesantno, sad sam tek pogledao kad si ti pustio snapshot
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Draco
Eh da, moja prestonica :)

Slika

jaoooo, predivno je :radosnice:
hocem ja da se igram, al necu biti uz komp non stop do posle exita, kmeee.
ako sad pocnem, jel ima pauza ili ce neko da mi pojede drzavu dok nisam na netu?

moja prva ljubav je bila civilizacija 2 :love:
Korisnikov avatar
By Vespertine
bolje ne zapochinji, imash leshinara koji vrebaju napushtene gradove, morash maltene svaki dan da odvojish malo vremena za igru
Korisnikov avatar
By Draco
45:30 Nergalville
44:31 WestNergalville
43:31 NergalvilleK
49:62 Eversong
67:42 Deletograd
29:40 Londonius
28:41 Brightonius
37:37 Tau Ceti Centar
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA

ako sad pocnem, jel ima pauza ili ce neko da mi pojede drzavu dok nisam na netu?

A ti nam se, zeno, pridruzi posle exita, taman cemo biti opaki zmayevi do tada pa cemo ti lakse pomagati :)
Korisnikov avatar
By Draco
Ah da, i ako vam treba nesto od sirovina, pls cimajte tamo jer ovde ne vidim na vreme :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Draco
Originally posted by EYA

A ti nam se, zeno, pridruzi posle exita, taman cemo biti opaki zmayevi do tada pa cemo ti lakse pomagati :)
Jeste, pridruzi nam se tada, da mozemo da te stitimo :mazi:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Supervixen
Znachi pazi kad do sad nisam uopshte konstatovao da kad se nishta ne deshava vojni savetnik za kretanje trupa pishe kao da napadash sopstven grad... Interesantno, sad sam tek pogledao kad si ti pustio snapshot
Ma da, zato sam i pitala, izgleda kao da samu sebe napadam. Bas nista mi nije jasno.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by operativni kadar
I kakva je ovo glupost da svi gradimo jedan te isti rudnik? Ja placam a svi se slade? :posrani:

Zato sam se ja samo jednom zeznula pa platila sve. Ako se ne zuri njima, ne zuri se ni meni.
Korisnikov avatar
By Vespertine
delete sorry ja mislio ti mushko...

nego chiji su svi oni gorenavedeni gradovi u dracovom postu
?
Korisnikov avatar
By Delete
No problemo :)

To su gradovi svih nas sa ovog foruma.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ja pomislio samo od jednog korisnika... Mi smo za ovih par meseci sagradili 5 i u planu je 6ti. Ozbiljno, mnogo pomazhe kad ste u nekom vecem savezu, za pochetak. Kasnije kad ojachate, odvojte se pa se medjusobno udruzhite... Mi ni posle 6 grada nemamo nameru da tek tako opdstupimo od ovih jakih
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete
Originally posted by operativni kadar
I kakva je ovo glupost da svi gradimo jedan te isti rudnik? Ja placam a svi se slade? :posrani:

Zato sam se ja samo jednom zeznula pa platila sve. Ako se ne zuri njima, ne zuri se ni meni.
Kod mene su bas fini, na sva tri ostrva :) Placaju lepo i redovno, placam i ja :)
a ako se par dana zabusava, eto ostrvskog cirkulara 'dajte ljudi, pilana nam je svima potrebna' ili vinograd, ili sta vec :)
Korisnikov avatar
By Draco
Eh da, ja se polako ali sigurno pripremam za trecu koloniju tj. cetvrti grad :yay:

Za sada sam nabila skladiste na lvl 9 (treba mesta za tih 20 000 drva) pa polako i na kolonijama prosirujem jer cu i tamo morati da dignem lvl, pa onda zezanje i world domination :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Draco
Draco:
45:30 Nergalville
44:31 WestNergalville
43:31 NergalvilleK

Mrlja:
29:40 Londonius
28:41 Brightonius

REI:
49:62 Eversong

Delete:
67:42 Deletograd

Operativni Kadar:
37:37 Tau Ceti Centar

****PLS kad dodajete novu lokaciju, quote ovu listu pa samo tu ubacite, da ne bismo po stranama jurili sve korisnike i koordinate. Hvala! :) ****
Korisnikov avatar
By Delete
Sagradila sam veleposlanstvo...kako sad da udjem u savez?
Korisnikov avatar
By Delete
Jbt, predaleko sam da bih ti ikako pomogla. Ako treba jos mramora, vici, to mogu da posaljem. Inace, jos mi se nije vratio brod kojim saqm ti sinoc slala mramor :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!