Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Pu, pu daleko bilo! Nemoj se šališ sa životom :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Upravo sam video na sajtu diabla 3 izašao je peti lik - Demon Hunter :love: :drama:

She is so fucking cool!!! :wow:
Korisnikov avatar
By Rei
Moram priznati da mi se demon hunter ne svidja, mada igra kao igra izgleda odlicno, veoma je tesko ostati cinik pred ovako necim, ali sam odlucio da je blizzard jako bezobrazan sto nas muci i zacikava vestima a da nece da objavi ni u kojoj dekadi igra izlazi :durenje:
Korisnikov avatar
By blenta
pa blizardova posla
pola decenije cekas da izadje igra
i na kraju dobijes nesto reciklirano

diablo i warcraft svi delovi su toliko izreciklirani da nema dalje
starcraft isto

svaki put dobijes istu igru sa mnogo boljom grafikom
jer je tehnologija uznapredovala
dok se oni smiluju da izbace igru

i sa nekim malim izmenama

nije da ne volim blizardove igre
ali nisam ni kreten
Korisnikov avatar
By Mage
Jebeni serveri... ne mozes pokrenuti igru dok se ne ulogujes, a svi blizzardovi serveri su preoptereceni :avalon:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Well, that's that, prosao sam kroz normal i nightmare kao wizard i dao acc drugarici, bilo mi je zanimljivo prvi put i so-so drugi put ali ima da se roknem ako budem morao da trazim fucking Leoric's crown treci put (ili kako mu vec bese ime)... Ionako sam dobio igru besplatno sa WoW annual passom so there's that, back to WoW.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Toliko je vremena prošlo da niti više toliko igram igrice i ništa me to ne veseli.

Boo hoo. :rida:
Korisnikov avatar
By Meemy
Kao support/medic/healer only igrac, ja sam bio jedan od retkih koji je fokusovao monkov heal vise od drugih spellova :) igra je jako zanimljiva, mada ponavlja se previse i kada dostignes end game, jednostavno nema vise nista zanimljivo :)
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja sam bio u iskusenju da ga kupim,bila bi mi prva original igra kupljena,ali kada videh gameplay reko ma zajebi,em je igra izgubila totalni onaj spooky smek koji je imala u kecu i dvojci em je grafika vise sarena negho sto bi bila spooky,em ta glupost da neko da prave pare za fiktivno oruzije da bi ubio fiktivna cudovista,a i prica nije nesto.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Skinuo sam trial verziju (nakon sto je igrici konacno pala cena, pa mogu da razmiljam o kupovini i nakon sto su pokrpili sve gliceve i greske).
Instalacija, download, battle.net registacija.. je prica za sebe, huh.
Uzivao sam, barem u ovom prvom trial delu, nadam se da nece postati monotono ako odlucim da kupim igricu.
Drakensang Online mi je, barem estetski, najbolja igrica u ovom zanru.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nije u tome stvar, poceo sam da igram starcraft 2, mada me je vise zanimao njihov budjavi editor nego sama igrica. blizzard mi je zauzeo pozamasan deo participacije already.
Korisnikov avatar
By antibiotic
btw @pauceti trebaces mi na temi o video game developmentu :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
demon hunter <3

mozda pocnem opet da igram. s wizardom ovog puta
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!